Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Takže je asi dobré vybírat termín tak, aby tam bylo co nejmíň lidí.
@Krisa ideme od piatka do nedele, takze predpokladam, ze to nasunu niekde, kde bude malo ludi .Alebo budeme tam iba sami, kedze je nas asi cely autobus :)
Tak sa idem teda nahlasit :).
@Krisa: Hmmmm, plně chápu, o tomhle se říká, že to je "Český Boyard", takže už proto bych chtěl zkusit, jinak já jsem pro (skoro) každou výzvu. Dělat ze sebe šaška v televizi je trochu jiná otázka,... ale, nakonec proč ne, když z toho třeba kápne nějaká ta koruna... (zatím mám za sebou jeden TV pokus před 10ti lety a celkem slušný,... normálně si to ani teď za měsíc nevydělám :o)).
Souhlasím s@Krisa, taky jsem chtěla zkusit Pevnost Boyard.
Jinak kdybych si měl vybrat jakou soutěž bych chtěl zkusit, tak rozhodně Trosečníka (v ČJ pouze jedna série) resp. Survivor - snad ani ne proto, že bych si věřil na výhru, ale tohle bych viděl jako správnou výzvu a dobrodružství.
Nápověda "Muži to mají rádi" - PÍ_A,... a nějak prý soutěžícímu naskočilo jiné písmeno než P.
Nápověda "Komický imitátor" - PA_OU_EK,... těžko říct nakolik byl záměr, ale místo papouška tam zaznělo příjmení tehdejšího premiéra...
Je na youtube tvůj díl? :)
Na tu soutěž si letmo pamatuju taky, ale už vůbec nevím že to uváděl ten člověk co vypadá jak fetka na heráku :D
Radu mám jen jednu: neotevírat přes den okna :-k
btw: Takhle si vždycky každý rok vzpomenu na tuhle skvělou relaxovku od Ferryho Halima: http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bugs.htm
@brbr: Co přesně znamená "často používat okna"? Jako, že jimi něco vyhazuješ na dvůr, nebo jak (fakt si to neumím představit)? Já mám sítě před oknem, okna otvírám dovnitř a síť nemusím sundat, "jak je rok dlouhý".
@Jay To víš, vesnice někde v Mongolsku, tady se hází všechno na dvůr nebo rovnou na ulici. A když nemám zrovna co vyhodit, tak několikrát denně práším krakenům z okna oblečení, atd. :twisted:
Zároveň mě ale teda nenapadlo podezírat tě z hromadného vyhazování věcí okny ven. Další věc, že podle mě ani utěsněná okna nemají úplně zásadní vliv na výskyt tady těch hmyzáků, oni si najdou skulinky kdekoliv jinde.