Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

15859616364

Komentáře

• @Crocuta Většina lidí, kteří tu zůstaly a minulý rok seriál bránili, na něj už teď nadávají taky :-D
  • @Crocuta
    Kdyby ses zeptal ještě před pátou sérií, byla bych ze starého přátelství zcela ochotná ti tu radost udělat, ovšem ty písečné žížaly v čele s pubertálním hochem s kozama, sourozenecké duo Tyrells coby moji osobní kandidáti na další Danyino nebo Melisandřino podpalování za chladných zimních večerů (mluvím opravdu čistě o seriálu, knižního Lorase a Margaery poměrně můžu), padesát odstínů Sansiných podlitin a žádný odstín krakatic a dalších pár zanedbatelných detailů mou ochotou seriál hájit obávám se poněkud zamávaly. Popravdě, kam se hrabou elfové v Helmově žlebu ;-)
    Ale zase třeba Bronn půl hodiny v každým dílu a zpívající by mi nevadil, nebudu pokrytec :-P
  • @Everett_Young Tak nějak si to vysvětluji i já :-D .
    @Postradatelná :applause: Lépe bych to co jsme z letošní série zatím viděli nepopsal :-D. Jinak ty Tyrellovic děcka mi v knihách také vůbec nevadí, Loras je taková pohodová válečnická bukvice a Margaery si naštěstí představuji úplně jinak (přibližně asi jako mladinkou Jarušku Schallerovou ve Valerii a týdnu divů) a na její seriálové alter ego se velmi výrazně přenáší má letitá averze vůči Natalii Dormerové.
  • upraveno 27. května 2015
    @Crocuta
    Já furt říkám, že to udělali vysloveně mně naschvál, neobsadit nějakou mladou, hezkou a sympatickou a vrazit tam místo toho rachomejtli, co mě sejří už od Tudorovců :-?
    Ale říkám si, že mohlo bejt hůř. Dočetla jsem se, že zvažovali Tamzin Merchant (které jsem coby Katherine Howard rovněž v Tudorovcích rovněž ten špalek ze srdce přála) do role Dany. Ještě jsem to nikdy neřekla a popřu, že jsem to kdykoli řekla, ale zlatá Emilia.

• @Postradatelná Tak to já se k tomu zase hrdě hlásím, že Mhysu včetně její představitelky platonicky miluji už od prvního dílu první série, kde tak krásně nastoupila do seriálu tím že vystoupila z vany =D . Vím že jsem s tím nejen zde za exota, protože Emílii jinak všichni svorně nesnášejí, ale co dělat, srdce není voják a nenechá si velet :-) .
    A s těmi Tudorovci - to je opravdu zajímavé, jak se naše sympatie v tomto případě shodují. Všechny Jindrovy manželky se mi herecky i z čistě mužského - estetického hlediska velmi líbily (a to prosím Janu Seymourovou hráli dvě herečky - jedna hezčí než druhá) až na ty dvě kravky, co ve skutečnosti přišli o hlavu - a obě mi byli velmi nesympatické jako postavy i jako herečky. Takže v mých očích měl Jindra coby manžel docela za ušima - dobře věděl, kdy je nejvyšší čas nefunkční manželství utnout :spike: :king:.
  • @Crocuta tak každý máme nějakou hranici tolerance. Jasně že jsem tam ty chyby (a hlavně zbytečný chyby) viděl. Ale dalo se to zvládnout aspoň z mé strany bez posměšků/výčitek. A pořád si myslím že ten seriál má ještě co nabídnout. Je tam spousta linek, které se mi líbí a nejsou tam griffové ani Arianne (dobrá, radši Arianne než ten klučík Tyene). Každopádně letos hatery nehejtuju, protože Dorne :D
  • @pavel jasně, jasně, má co "nabídnout"... třeba Mel, nebo Tyene... chápu :-D
  • upraveno 27. května 2015
    @Everett_Young No jasně, Tyene, i ty srandisto. Ta holka je prostě asexuální a může svézt (jak se sakra píše svéézt svédst, kua :D ) maximálně kluka ze základky na pětce v autobuse, cestou na plaveckej výcvik. Mel.. ta se mi taky nějak moc nelíbí od krku nahoru teda. Z ženských z GoT se mi líbí Ellaria jak už psáno bylo, pak asi Myranda (bez těch povahových rysů postavy teda) a v civilu (nikoliv v rámci kožešinové role) se mi líbí herečka Ygritte.. (protože rezavá střecha značí vlhký sklep.. ehm..) Ale fakt se na to nedívám kvůli křivkám lepých žen. Stojí za to sledovat putování Tyriona, Aryi (i když tam to taky zavrzalo). Krom třeba v příští sezóně i ti železní budou...
  • @pavel Železní už bohužel nejsou na skladě. DnD prohlásili, že už to chtějí spíše zužovat, než aby přidávali další nové postavy. Nicméně aspoň jednoho by tam hodit mohli. Psychopatického kněze se sklony k zbytečnému násilí - kombinace všech tří bratrů Balona :-D Jinak očekávám extrémní zkrácení a něco v tom smyslu, že knižní konec bude úplně jiný než ten seriálový, aby GRRM neztratil prodejnost knih. Takže čekám že on sám DnD pěkně vytrollil a nakecal jim nějaké hovadiny.
  • Everett_Young napsal(a):

Jinak očekávám extrémní zkrácení a něco v tom smyslu, že knižní konec bude úplně jiný než ten seriálový, aby GRRM neztratil prodejnost knih. Takže čekám že on sám DnD pěkně vytrollil a nakecal jim nějaké hovadiny.

EPIC TROLLING :-D há há há :-D

Pardon. Mě to prostě pobavilo.
    Už vidím, jak přijdou D&D za dvacet let za Martinem "Hele, tys nám s tím finále pěkně kecal!" :-D
    A on odpoví "Néé, já jsem si to jenom rozmyslel." 8-)
  • Jestli tady bude Martin za 20let, tak vytroluje i tu dámu s kosou :D
  • @pavel pokud se toho kluka nechytá někam vozit, pak se to píše svést ;-)
  • @Dreamer a co na někom se vozit? :D pardon, levný vtip :D
  • @pavel v obou případech, se vozit poměrně liší od svádět :D
  • upraveno 28. května 2015
    jo jo minimálně časovej sled je odlišnej, napřed svádíš, pak se vozíš a pak si ju možná odvezu domů :D

jako aby maminka schválila volbu :D
  • @Everett_Young Nenápadně se zapomene na Železné ostovy a Ašu (Yaru). =D
  • @M1on To co je v seriálu pojmenováno Yara má s Ašou společného opravdu velmi málo.
  • @Crocuta
    Aby nedošlo k omylu, Emilia jako taková se jeví sympaticky, jen herecky mám menší výhrady. Zase, nikomu tím neubližuje (i když by se mnou asi mnozí místní nesouhlasili :-) )
    Jindra to bez debat vyřešil správně, nechápala jsem, proč bych v něm měla za tohle vidět prevíta :o)
    Jinak bych se i připojila k názoru, že zatím má ještě seriál občas co nabídnout - Aemon v posledním díle, Bronn, Cersei (aneb indiánským jménem Ta, která si kope vlastní hrob a ještě se u toho prsí, kdovíjak není chytrá) versus Vrabčák - ale toho zrna je mezi plevami (a námelem) hodně málo a čím dál tím míň.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nenávidím takové ty motorové foukače na úklid chodníků!!!
    Právě s jedním nějaký umělec operuje na ulici - řevu jak blázen a motá se furt dokola, protože ten prach si vždycky rozfouká, nebo mu ho rozfouká vítr. Kdyby měl v ruce koště, už je dávno v čoudu a byl by klid. :onfire:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Postradatelná @Everett_Young @Mikke @Dreamer @Crocuta@Denebola Abych záměrně neporušoval zavedená pravidla, která jsem hlasitě podporoval, odpovědi na své příspěvky hledejte zde
    http://www.icefire.cz/serial/hra-o-truny-5x10-matcina-milost/
  • Nevím kam s tím, tak nejlépe asi sem. Pro ty, kdo stále ještě pošetile nenávidějí Mhysu, Rozbíječku okovů, Khaleesi Velkého trávového moře, Královnu Andalů a Prvních lidí etc. a hlavně její okouzlující a ultramegaprohrábnutíhodnou představitelku:http://www.jenpromuze.cz/start/21901-emilia-clarke-je-oficialne-nejvic-sexy-holka-roku-2015
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nic proti Emilii, ale nejvíc sexy roku? To se asi redaktorky JPM trochu sekly, že? :-)
  • Zrovna tyhle volby... stejně se každýmu líbí něco jiného. Krásná ženská to je, viz. ty fotky a aspoň má obočí a vlasy v jedné tónině :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Monte Karstark Pri obrázkoch polonahej Emilie si to možno prehliadol, ale berú to z inej nesvojej ankety, len interpretujú výsledok. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Crocuta napsal(a):

Nevím kam s tím, tak nejlépe asi sem.

Ne. Týká se to seriálu? Tak do kategorie seriál. Třeba sem: http://www.icefire.cz/forum/discussion/51805/obrazky-odkazy-serial#latest
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. října 2015
    @Nevada Nesouhlasím. Tohle patří spíš do Sranda topiče (přestože je to velice nepovedený vtip) :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Everett_Young Alebo sem ak to niekomu spôsobilo traumu a chcel to zdieľať ako hrôzu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.