Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://video.aktualne.cz/dvtv/moje-videa-ukazuji-nefunkcni-system-polovina-mestske-policie/r~eacba37e632211e69966002590604f2e/
veselovský se tom rozhovoru ptá dokola na ty sámé věci jak idiot
Přední řezák?
Kdybys, Monte, náhodou ve Dvoře narazil na černo-červeného horáka Rock Machine Torrent 30 (model 2014) s netypicky "těžkou" (silniční 13-23) kazetou vzadu, tak se držitele diskrétně zeptej, zda by ti nechtěl sdělit, kde k němu přišel, nebo zda se má majitel přijít "přeptat" osobně :evil:
Mě ukradli včely. Zajímalo by mě jaký typ majetku ti neukradnou...
Jinak na to "přeptání" bych se zajel podívat osobně...
u které fakulty?
u Faf nechávám kolo jen v ohrádce na kartu
Ono mi to zní, jako někde čórnout kaktus a odnést si ho pod tričkem.
@CervenKa No, když se nad tím zamyslíš tak víš že včely ti ukradne jinej včelař jedině. Nebo někdo kdo tomu alespoň trochu rozumí. Vy, normální smrtelníci, se úlům obvykle vyhýbáte, protože vidíte žihadla a "samý velký špatný". Obvykle, třeba v severních Čechách, je trendem ukradnout úl a pak ho prodat v Polsku. "Kámoš předseda" ze svazu si přinesly rojáčky (malý úlky na nepočetná včelstva/roje) a smetáčkem si smetl živé včely k sobě a zase šel Samozřejmě mu nešlo o včely samotné ale hlavně o matky, které jsou v dubnu nedostatkovým a zároveň poptávaným zbožím. Samozřejmě nebýt tam fotopast tak jsem sám před sebou za blbce, protože tohle by mě v životě nenapadlo...
A když jedu přes vesnici ve které bydlí, stáhnu okénko a křičím na kolemjdoucí
"tady bydlí kurva zlodějská"
(k obraně nebohého hmyzu musím dodat že jsem si za ty žihadla mohl sám protože jsem si ty včely nasypal omylem pod nohy :D )