Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Víte, co jsem třeba vypozorovala - když přijdete do obchodu nebo na nějaký úřad, tak není od věci jít k té nejnasraněji se tvářící osobě(u pokladny, přepážky), co vypadá těsně před výbuchem - a pak vytáhnout ten špunt - jinými slovy naťuknout téma a ta osoba ze sebe vysype všechny stížnosti. Tím, že se ji nesnažíte brzdit, ale naopak nadáváte na totéž posloužíte jako katalyzátor. Není nic hloupějšího než do nasraného člověka hustit ať se uklidní - pouze to přetlakujete na mnohem větší výbuch. ale když začnete nadávat na totéž taky, tak se doba nadávání geometricky zkrátí.
Osobě se neskutečně uleví a pak teprve se začnou dít divy - je na vás jak mamuša papuša, dostane se vám následně maximální ochoty, těch nejlepších služeb a kdykoliv se objevíte znova, tak se k vám chová jako k prominentovi "all inclusive" a má pro vás úsměv, kterého se ti ostatní nikdy nedočkají :-)))
Jarla: hm a co když nadává na tvoje selhání. To pak říkáš: "Máte pravdu, paní, jsem to ale lempl, že jsem si tu třípísmennou kolonku nevyplnila dopředu, a teď ji musíte vyplňovat vy. To jsou dneska lidi, co si myslí, že vy si tu jenom tak sedíte a klevetíte s kolegyní, a ještě vám přidělávají práci." ? :-)
No nic. Jdu zkusit chytit zítřejší oběd. Večer si když tak postěžuji, že to byli zase samí podmíráci....
Nesnáším, když mám sloužit jako něčí katalyzátor emocí. :-)))
Nebavila se se mnou skoro měsíc...
Na druhou stranu mám choleriky ráda - dobře se mi s nima jedná a komunikuje a vůbec mi nevadí, když posloužím jako hromosvod. Spíš mne to pobaví, protože vím, jaká je to úleva :-) Navíc pak je cholerik krotký jak beránek a dostanu z něj cokoliv :-p
Jo to jsme my Cholerici. "We Remember" :-)Jej, já si spletl cholerika s melancholikem :-/
Roční je asi ještě moc malé, ale za nějaký ten rok to půjde zkusit. :D