Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Od té doby jsem jejich zájem brala jako důkaz lásky, že je zajímá kdy se třeba vrátím z venku :-)
Vaše psycholožka z idnes.cz
Osobne chcem dietatu vraviet vzdy pravdu, takze ziadne "nebudem ta mat rada", "si zle dievca", lebo budem a nie je. Nikdy neviem, kedy jej bude zle na dusicke a ona si spomenie prave na tieto dve veci. Rano sa jej spytam, co chce jest. Znakuje podla nalady banan alebo chlieb alebo jogurt. Ak nieco z toho nie je, tak jej vysvetlim, ze nemame a ona sa s tym uspokoji a hotovo. Na nu zacalo platit "A dost!" to iz vie, ze nie su zarty a prestala sa vztekat.
my tady ale mluvili o standardních situacích - dítě nechce jíst a obrací si jogurty na hlavu.
Po narození je tvůj otec bůh, ve čtyřech je úžasný a skvělý, ve dvanácti si říkáš, co je to za debila, v osmnácti - furt jen prudí a poučuje, v 25 - není zas tak špatnej, ve čtyřiceti - jak to mohl zvládat?, v padesáti - můj otec si zaslouží hlubokou úctu...
Co se týče hysteráku, tak to hlasitě klepu ja dřevo, ten se nám zatím vyhnul. Ale jinak souhlasím s řešením nechat vyřvat. Pokud to nejde, odnést za nejbližší roh či jinam do ústraní a nechat vyřvat.
Ono postupem času člověk pochopí, že jeho rodiče jsou taky jen lidi, se svými touhami, přáními a chybami. Lidi, prostě jen o pár let starší. Hodnotit rodiče v 16 není dobrý věk.
Jak je to s maminkami?
Když jsou nám
4 roky: Máma ví všechno!
8 let: Máma ví hodně!
12 let: Máma neví všechno...
14 let: Máma neví nic!
16 let: Máma je nula!
18 let: Je z jiný doby!
25 let: Máma to možná ví...
35 let: Než se rozhodnu, zeptám se mámy.
45 let: Ptám se sám/a sebe, co by si o tom máma myslela...
75 let: Jak rád/a bych se zeptala mámy!!