Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1235764

Komentáře

• upraveno 22. srpna 2012
    Každý jak mu to funguje - já vztekliny zarážím v rozletu než se stihnou dostat do ráže. A nemyslím, že by mě neměli rádi nebo nevěděli, že mám ráda je. Mazliví a tuliví jsou oba extrémně, že jsem většinou jak valná hromada v obležení dvou vrnících lísajících se ochlidel. Nemyslím si, že by to byl důkaz frustrace :-)

Hildegarda: Tak možno je naozaj moc asiociovaný a introvertný, budiž má to v sebe, ale neverím, že by ťa nemal moc rád. Možno nie je prispôsobený dať to u seba na jav, ale mal by k tebe cítiť lásku a minimálne vďaku.

Jasne, ze to moja dcera citi, len niekedy mi pride trochu luto, ked clovek vidi na fb a vsade naokolo obrazky bozkavajucich a objimajucich deti v jej veku a ona nic. Preto sa ju snazim aj stale kojit, vtedy sa ku mne pritisne a je to super pocit

Edit: predpokladam, ze si myslel, ze je starsia ako 1 a pol roka :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. srpna 2012
    Máma neví nic :D Akoby som počul Ygritte

Tyna, aj ja som 16 rokov starý a som polo rozhodnutý, že deťom by som sa mohol vyhnúť. Chcem sa zamerať na úspech, peniaze a kariéru. Znie to materialisticky, ale je to tak. Ja osobne mám v sebe vbudovaný pocit, že som pre ľudí moc otravný :) Niekedy. Dovoľujem si povedať, že často ľudí zabávam, rád to robím a rozmuiem si s nimi, ale vždy len vo sfére priateľstva. Dnešná generácia už neladí k takým druhom, ako som ja. Ak by som naozaj našiel človeka, ktorého by som miloval a a ona by milovala mňa, rád by som s ňou zdieľal život a ak by z toho vzišli deti, miloval by som ich a staral sa o ne. Len to rodičovstvo je dosť ťažké. Staral som sa o synovca z druhého kolena a bol to samý tvrdohlavec, plač, rumázganie, práca.. Nič pre mňa... Len hovorím, že by som sa tomu chcel vyhnúť (prípadne si adoptovať tak 5-6 ročné dieťa :) ). Ale na druhú stranu nehovorím, že to hneď hádžem mimo seba.

Mladez, a kto bude za vas vychovavat tych jedenast deti, aby vami znizenu porodnost vybalancoval? :d
    upraveno 22. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Hildegarda: Tak možno je naozaj moc asiociovaný a introvertný, budiž má to v sebe, ale neverím, že by ťa nemal moc rád. Možno nie je prispôsobený dať to u seba na jav, ale mal by k tebe cítiť lásku a minimálne vďaku.

Jasne, ze to moja dcera citi, len niekedy mi pride trochu luto, ked clovek vidi na fb a vsade naokolo obrazky bozkavajucich a objimajucich deti v jej veku a ona nic. Preto sa ju snazim aj stale kojit, vtedy sa ku mne pritisne a je to super pocit

Edit: predpokladam, ze si myslel, ze je starsia ako 1 a pol roka :)
    Ba :D :) Tak to by som ešte neriešil, niektorí sú viac asociovaní ako iní, prosto je to taká typická Ironface.... V pozadí s kamennou tvárou, nejaviac záujem o okolie.. A napriek tomu bude vedieť všetko a bude mať prehľad :) Teda predbežný súpis charakteru, nechal som sa uniesť, neber to moc vážne ja nevím nic...

Ale ešte je moc malá, aby to bolo cítiť, predpokladám, že sa to časom vykreše :D
    upraveno 22. srpna 2012
    Hildegarda: Rómovia? :D
    Vlcacka napsal(a):

Michelle napsal(a):

Nejvtipnější je, že to co nás na rodičích v pubertě štve, později začneme objevovat i ve svém chování:-D Geny se hold nezapřou:-)

Jéééj, to mi říkej, krom podoby jsem po otci i povahově, ale naštěstí měla nemalý vliv i maminka, takže nechlastám a nehraju forbes. :-P
    Jak já v pubertě nesnášela to mamčino puntičkářství (když jsem uklízela pokoj, tak si sedla na postel a jen dirigovala: "Pod postelí jsi ještě nebyla, tam máš prach, udělej to pořádně...") . A pak jsem ke své hrůze, když jsem začala pracovat, v sobě objevila taky jistou míru puntičkářství:-D
    Hildegarda: Já zas obrečela, když jsem četla, jak naučit dítě na lahvičku (prý možná nebude chtít, bude mu chybět vaše blízkost...), mému dítěti moje blízkost nikdy nechyběla, lahvičku chtělo od narození. Protože jsem to nevzdala, tak se teda milostivě přisává a dudlá, když mu pakdám její oblíbenou umělou hmotu... Kolikrát si říkám, že ji nutím alespoň si cůcnout hlavně kvůli tomu kontaktu...

No napriklad teta mojho manzela ma 11 deti. Ziadni Romovia, ona je ekonomka, otec robi tusim v logistike. A kazde dieta sa zacina na B :). Ich rod teda nevymrie :))
    Tyna napsal(a):

Hildegarda: Já zas obrečela, když jsem četla, jak naučit dítě na lahvičku (prý možná nebude chtít, bude mu chybět vaše blízkost...), mému dítěti moje blízkost nikdy nechyběla, lahvičku chtělo od narození. Protože jsem to nevzdala, tak se teda milostivě přisává a dudlá, když mu pakdám její oblíbenou umělou hmotu... Kolikrát si říkám, že ji nutím alespoň si cůcnout hlavně kvůli tomu kontaktu...

A ludia okolo ti hovoria, ze to je normalne, nie si zla matka, to nevadi, ze ostatne deti placu, ak idu do ruk cudziemu, a to tvoje sa smeje na cele kolo. Ze mu vobec nechybas, iba vtedy ak zacne znakovat, ze chce mlieko. Ale stale ti je tak divne... Rozumovo to chapes, ale...
    A ludia okolo ti hovoria, ze to je normalne, nie si zla matka, to nevadi, ze ostatne deti placu, ak idu do ruk cudziemu, a to tvoje sa smeje na cele kolo. Ze mu vobec nechybas, iba vtedy ak zacne znakovat, ze chce mlieko. Ale stale ti je tak divne... Rozumovo to chapes, ale...
    Mojí je teprv půl roku, takže na mě peče úplně. Holt úděl matek... A teď pokud mě omluvíš, právě jsem se podojila do brokolice a jdu to ohřát .-)
    Gardien: na tvojom mieste by som asi v 18 zacala spoznavat svet, isla na vysku do cudziny a psychicky sa odputala, lebo atmosfera, aku mas v rodine ta moze poznacit, ani nebudes vediet kedy a ako. Po par rockoch sa vrat a budes mat radsej aj ty ich aj oni teba :). Tot moj recept.
    upraveno 22. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

No napriklad teta mojho manzela ma 11 deti. Ziadni Romovia, ona je ekonomka, otec robi tusim v logistike. A kazde dieta sa zacina na B :). Ich rod teda nevymrie :))
    1. No vidíš, túto si obsadzujem ja, takže už mám náhradu...

2. Dúfam, že sa aspoň jedno z nich volá Branislav.. Ak tam bude meno Brunhilda ale Branislav nie, urazím sa...

Hildegarda napsal(a):

1. No vidíš, túto si obsadzujem ja, takže už mám náhradu...

2. Dúfam, že sa aspoň jedno z nich volá Branislav.. Ak tam bude meno Brunhilda ale Branislav nie, urazím sa...
    A koho si mam obsadiť ja.. Branislav nepodeliš sa???
    Ani v pubertě jsem ke svým rodičům necítila nic jiného než obdiv, úctu a lásku. Byla jsem mezi vrstevníky za vola :-D
    Jarlo, tak to jsi byla výjimečné dítě:-)
    Jarla napsal(a):

Ani v pubertě jsem ke svým rodičům necítila nic jiného než obdiv, úctu a lásku. Byla jsem mezi vrstevníky za vola :-D

Yop, to mi něco připomíná. V pubertě jsem sice lehce vidlákovala, ale mezi vrstevníky jsem byla za divnýho patrona, bo jsem furt četla a četla, holky řešily kdo kde koho přefik a na jakou dýzu jdou a já furt četla a četla... no a dopadlo to jak to dopadlo.
    Vlcacka napsal(a):

Jarla napsal(a):

Yop, to mi něco připomíná. V pubertě jsem sice lehce vidlákovala, ale mezi vrstevníky jsem byla za divnýho patrona, bo jsem furt četla a četla, holky řešily kdo kde koho přefik a na jakou dýzu jdou a já furt četla a četla... no a dopadlo to jak to dopadlo.
    Tak to to mam s tebou podobny.. tieŽ len čitam a čitam
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. srpna 2012
    K těm záchvatům, máma povídala, že ségra i já jsme každej jednou měli právě tohle, lehli na podlahu, kopali nohama, vřískali, vztekali se - žádný vyvztekání. Měchačka a už to jelo, nandala do každýho co se vešlo a byl pokoj. A od tý doby ani jeden z nás nikdy nic podobnýho neudělal. Ze své zkušenosti dítěte co dostalo nasekáno jen do toho drazí rodičové, ten výprask je jeden z největších projevů lásky.
    Aff topic ale keď sem všeci piŠete snaď mi niekto da odpoveď... nepozna niekto niaku kucharku piesne alebo tak niečo?
    chcel by som z toho niečo vyskušať.. naviac mam chuť na kus krvaveho a na vrchu čierneho mäsa :)
    Gardien - jak myslíš kuchařku ? Konkrétní kuchařku? Internetovou? Nějaký recept?
    upraveno 22. srpna 2012
    Gardien napsal(a):

A koho si mam obsadiť ja.. Branislav nepodeliš sa???

Nu, mne stačí aj 5 detí, zvyšných 6 si pokojne vezmi :D

----------------------------
    Nu, ja som vo svojej skupine okoložijúcich ten, čo vždy povie "Dobre, dobre, ale nerobme si srandu, takto môžeme dopadnúť aj my", ten, čo s nikým nejako aktívne nechodí von, ani nežije aktívnym sociálnym životom, stále len čítam a k svojim rodičom niekedy pociťujem aj iné pocity, ale hlavne úctu, rešpekt a vďaku a poslúcham ich hlavne pokým som pod ich strechou - ich strecha, ich pravidlá, oni mi dali život, oni sa o mňa starali. Keď budem dospelý a budem mať odvahu nájsť si vlastné bývanie, nezmení sa to, že už by som si ich nevážil, ale už si budem vyhradzovať isté obmedzenia, čo sa týka toho poslúchania. A preto som pre spolužiakov často ten divný.. pst... .P

Gardien: Dával som sem odkaz v odkazoch, na FB bol aj reklamný odkaz, je ale len v angline :)
    Já mám akorát kdesi zahrabanou kuchařku Stařenky Oggové... :-)
    upraveno 22. srpna 2012
    Branislav ´Gepeto´: No je pravda že já pořádné kamarády mám okolo sebe až posledních šest až deset let - agiliťáky, modeláře, fantazáky... :-) Občas chci být asociální, občas ne. :-)
    Jen tak mezi řečí tady nadhazuji - co takhle na podzim udělat velkou výměnu vánočních receptů na cukrové - nejlépe s fotkama :-) a pak malou anketku kdo má rád jaké cukroví nejvíce? .:-)
    Jarla napsal(a):

Jen tak mezi řečí tady nadhazuji - co takhle na podzim udělat velkou výměnu vánočních receptů na cukrové - nejlépe s fotkama :-) a pak malou anketku kdo má rád jaké cukroví nejvíce? .:-)

Nou problemo. :-) Musím vyštrachat tu kuchařku, už si to slibuju pár let...
    Miss: To je moc hezké
    upraveno 22. srpna 2012
    Ja vám dám recept na Meereenské kobylky zapekané v čokoláde na Krakačtích mozočkoch :D

Ja vám dám recept na Meereenské kobylky zapekané v čokoláde na Krakačtích mozočkoch :D

Pizza quattro rodenti je lepčí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.