Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Edit: predpokladam, ze si myslel, ze je starsia ako 1 a pol roka :)
Ale ešte je moc malá, aby to bolo cítiť, predpokladám, že sa to časom vykreše :D
2. Dúfam, že sa aspoň jedno z nich volá Branislav.. Ak tam bude meno Brunhilda ale Branislav nie, urazím sa...
chcel by som z toho niečo vyskušať.. naviac mam chuť na kus krvaveho a na vrchu čierneho mäsa :)
----------------------------
Nu, ja som vo svojej skupine okoložijúcich ten, čo vždy povie "Dobre, dobre, ale nerobme si srandu, takto môžeme dopadnúť aj my", ten, čo s nikým nejako aktívne nechodí von, ani nežije aktívnym sociálnym životom, stále len čítam a k svojim rodičom niekedy pociťujem aj iné pocity, ale hlavne úctu, rešpekt a vďaku a poslúcham ich hlavne pokým som pod ich strechou - ich strecha, ich pravidlá, oni mi dali život, oni sa o mňa starali. Keď budem dospelý a budem mať odvahu nájsť si vlastné bývanie, nezmení sa to, že už by som si ich nevážil, ale už si budem vyhradzovať isté obmedzenia, čo sa týka toho poslúchania. A preto som pre spolužiakov často ten divný.. pst... .P
Gardien: Dával som sem odkaz v odkazoch, na FB bol aj reklamný odkaz, je ale len v angline :)
http://www.amazon.com/Feast-Ice-Fire-Official-Companion/dp/0345534492