Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Další humorný moment nastal když jsem si ke včelám z léčebných důvodů objednal kanystr kyseliny mravenčí.. a chtěl jsem zjistit jak voní (ano, naprosto debilní nápad, já to vím) tak jsem si ustlal též :D
Náročné hobby
Dneska mě na kole málem srazila ženská autem. Ještěže nevěřím na dodržování dopravních předpisů ostatními, ale na zákon silnějšího (když jedu na kole, tak vždycky vyhraje auto).
Jela jsem na kruháči, za mnou se přibližovalo auto, když jsem byla na úrovni asi třetiny sjezdu "hlavní" silnice (jezdí se tam nejčastěji) kam jsem nechtěla jet a tím pádem tam neukazovala (a ještě jsem ten kruháč fakt vyjížděla dokulata, aby to bylo fakt jasné), tak to auto dojelo na moji úroveň. Když jsme byli už u konce toho výjezdu, tak auto začalo vyjíždět z kruháče přese mě. Trochu jsem to čekala, takže jsem měla připravené ruce na brzdách, ale jela jsem dost rychle, protože se snažím autům nepřekážet a co nejdříve zmizet. Ještě na mě ta bába čuměla jak kdybych ji chtěla zabít. Bála jsem se tam zdržovat, aby to do toho auta, nebo do mě ještě někdo nenapálil, tak jsem radši rychle zmizela. Ale fakt by mě zajímalo, co si ta paní myslela, když jsem neukazovala a ten kruháč vyjížděla. Vidět mě musela, protože před tím kruháčem je zúžení ze dvou pruhů do jednoho a já ji v dálce viděla přímo za sebou, když jsem se zařazovala do pruhu, který vede do kruháče.
Sakra! Tak to dobře, že jsi tady... pro některé řidiče prostě bohužel existují jenom auta, zbytek ať se radši klidí :-?
Naopak jsem nedávno nečekala, že do nás u chodníku skoro nacouvá autem jiná paní. Jeli jsme do školky na koloběžce, naše ulice je taková boční, takže jezdíme po silnici (chodníky jsou křivé, parkují na nich částečně auta). Před námi stála poštovní dodávka, paní si přebírala balík. Předjelo nás velké červené auto (renault :p ), zastavilo, začalo couvat, protože chtělo pustit tu poštovní dodávku, která už balík předala. Tak jsme uhnuli dozadu a k chodníku. No a paní v renaultu stále couvala, najela na chodník a stále couvala. Jediné, co jsem stihla bylo to, že jsem dítě chytla kolem pasu a táhla ho dozadu. Paní, co si převzala balík, na řidičku křičela, že je za ní dítě. Ale paní v renaultu nic, stále do nás couvala. Naštěstí jsem nás stihla táhnout dozadu dostatečně rychle, že do nás nenajela. Tohle jsem fakt nečekala a nic jiného, než cupitat zpátky jsem nestihla. Asi jsem měla nechat ji najet do mé koloběžky (té by nebyla taková škoda a já bych už kvůli jejímu poškození nebrečela :) ), nebo bouchnout do kapoty, aby si nás všimla. Ale v tu chvíli jsem jen šla dozadu a přemýšlela, jak případně dítě hodit pryč. Nakonec paní docouvala, dotelefonovala a když jsme raději po chodníku jeli pryč (asi to byla chyba, ale před dítětem jsem to nechtěla řešit a navíc to neumím/jsem konfrontační srab), tak nás opět předjela a pokračovala dál. Doteď nevím, jestli o nás vůbec ví, že jsme tam byli (nejspíš ne).
Vysvětlivky k prvnímu příspěvku od @Krisa: přijela od jihu a chtěla jet na západ k Lidlu, řečená "hlavní" je SSZ odbočka směrem k okruhu, kudy jezdí většina aut. SSV odbočka je slepá ulice, kam ovšem jezdí lidi vyzvedávat děti ze školy, zatímco (J)V odbočka slouží primárně pro rezidenty ;-)
Absolutně chápu že blbci jsou všude. Ostatně se nevylučuje že člověk kterej jede autem a málem mě pošle s kolem do pangejtu si pak nesedne na kolo a nesrazí do příkopu skvělého vytrvalostního běžce flankera.
Ale spousta lidí mi tam prostě napsalo že cyklisti jsou špína a chudáci řidiči.. :D