WarCraft + World of WarCraft
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vím, že tohle sem nepatří, ale napadlo mě, že by zde mohli být i fandové SC II
2. Forsaken se vymanily z jeho područí protože právě ztrácel moc ale když Arthas rozbil led, přijmul Lich Kinga tak si začal moc zase upevňovat. Když už to všechno dokončil tak zas rozmrznul.
3. Death Knighti jsou specifičtější, byli pod jeho kontrolou, ale s vlastním rozumem, nebyli to nemyslící loutky. Když jim přikázal zničit Light Hope Chapel tak se střetnuli s Tirionem a povedlo se mu Lich Kinga zranit a tak ten okov, kterej na nich byl rozbít. Teď jsou jak byli ale aby žily musí zabíjet.
@Blackfish S tím, že Arthas něco držel na uzdě, bych si tak jistá nebyla. Tyrion Fordring naopak říká, že v tom zmrzlém srdci žádného Arthase (paladina) nevidí. A jeho duše je koneckonců ve Frostmournu.
Aby neskončili jako v HoMaM, kde byli tvůrci nuceni dát si restart a tvářit se, že se některé věci nikdy nestaly. No, v nejhorším se na začátku W4 Arthas probudí s rukou v nočníku, že se mu zdálo, jak nahánějí s Utherem nemrtvé po Northrendu..
Reálie SC2 neznám už vůbec. Od začátku na mě působí až podezřele wowkoidně, a ačkoliv jsem shléhnul pár herních videí, sám jsem ho nehrál nikdy. To může po několika tisících propařených hodin SC-BW působit, pravda, trochu zvláštně, ale je tomu tak..
Pokud by vůbec někdy vzniklo W4, stejně by se hrálo online. Proč ostatně účtovat hráčům pár desítek dolarů za několik disků, když jim je můžu účtovat každý měsíc ;-)
P.S. WoW je ale pořád lepší než jiné onlinové RPG hry.
Strašně mě mrzí, že příběh na úkor onlinovky trpí a musí být překrucován. Stejně, jako když všichni mrtví, nebo ztracení ve skutečnosti mrtví nebyli, nebo prostě byli, ale ožili a my je musíme znovu porazit.
Články jsou detailnější a aktuálnější než na wowwiki.
K najobľúbenejším spomienkam patrí keď ma guild master PVE guildy za to že sme ho potiahli na 2200 zobral aj s kamošom do všetkých raid dungov na TBC. Keď začal event bitka o Hyjal skoro som plakal od šťastia pretože som vlastne hral poslednú misiu WC3. Lady Vash aj Kaelthas boli taktiež skvelý a pri celom BT som mal zimomriavky, ten rozhovor Akumu a Illidana pred finálovým stretnutím bol úžasný.
Jinak vám představuji své dvě dcery, čarodějnici a lovkyni, obě s poprsím velikosti F.