WarCraft + World of WarCraft

upraveno 21. ledna 2013 v Rozličný pokec
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
13468911

Komentáře

• Arthas byl Badass. Sylvanas je šílenec. To je ten rozdíl, proč se neptej, prostě to tak je.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Ty bys snad nechtěla být sexy nemrtvá vražedkyně, dělající pokusy na lidech, v kovových bikinách :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. února 2013
    @Blackfish ok, jedna jednoduchá otázka. PROČ?

@Krisa Není to snad sen každé ženy? 8-O
    @Everett_Young Jenom ty kovové bikiny, zbytek už ani tolik ne.
  • @Krisa Radši bych byla živá zapálená ekoložka :D

image
    Radši bych byla živá zapálená ekoložka
    @svoa00 Jen ticho před Melisandrou. ;-)
  • ja to tady čtu a ďábelsky se směju
  • @Gardien Proč přesně?
  • Sylvanas. Povedal by som to takto. Pozrite si rozloženie rás v základnom Wow na kontinentoch... dark elfovia sami na kontinente hordy, nemrtvy sami na kontinente aliancie.. a kto su dve najsamostatnejšie rasy v oboch uskupeniach?
    @Gardien Představ si, že snem všech žen není být sexy nemrtvá vražedkyně, dělající pokusy na lidech, v kovových bikinách? No věřil bys tomu?
  • @Everett_Young A ja mam takove ženské rád.. když se neobmezim jen na wow tak taky z doty 2 napřiklad templar assasin
    @Gardien vygooglováno a souhlas :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    svoa00 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Narážím na to, co začala dělat v Cataclysm. Vytahuje mrtvé z hrobů, aby za ni bojovali, nechává zabíjet a oživovat zbytky lidí v Lordareonu, v Gilneasu se chová jako válečný zločinec. Už předtím nechala provádět testy na lidech... jestli je dokáže nejen zabít, ale i přeměnit. Víceméně jde v Arthasových stopách, akorát nemá takovou moc.

Tak už len to, že ich jazyk sa volá Gutterspeak a vyzerá nemecky naznačuje, že Sylvanas je inšpirovaná Hitlerom a Frankensteinom :) Čo iné sa dá čakať... Možno aj rovnako skončí - ukončí v zúfalstve svoj neživot, keď bude mať na mále...
  • @Branislav_Gepeto Já bych chtěla, aby byla znova blonďatá a růžová a modrooká. A probudila se tak v Undercity.
    @svoa00 CO všichni vidíte na Tyrande? vždyť je to neskutečnej suchar.
  • @Everett_Young Jediný jej dobrý kutok- prepustenie Illidana
  • upraveno 5. února 2013
    Gardien napsal(a):

@Everett_Young A ja mam takove ženské rád.. když se neobmezim jen na wow tak taky z doty 2 napřiklad templar assasin

a co třeba taková Drow ranger
    svoa00 napsal(a):

:roll:

Neboj, ještě je naděje, že z toho vyrostou :D
  • upraveno 5. února 2013
    -
  • Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

:roll:

Neboj, ještě je naděje, že z toho vyrostou :D
    A z čehopak? :D Virtuální nekrofilií netrpím :D Ale hrát nepřestanu, někdo kouří, někdo chodí na diskotéky, někdo fetuje. Já hraju a čtu. A oči budu mít za chvíli v háji z obojího :D

• @Blackfish Bylo tím myšleno, že vyrostou z posedlosti jistým druhem ženských.
  • @M1on nebo axe? ( :D )
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    svoa: To nie je posadnutosť, ale postavy ako Arya či Sylvanas, odvážne ženské, čo sa neboja ísť cez mŕtvoly za svojím cieľom ma (vo fiktívnom pásme, samozrejme) fascinujú. Pravda, je škoda, že Sylvanas je čím ďalej tým väčšia krava, ale aj tak je stále zaujímavá.
    Proti Tyrande síce nič nemám, práve naopak, prepustením Illidana ukázala svoju milosrdnosť a to, že sa zaujíma o to, či sa ľudia menia, ale nejako ma moc nefascinuje.
    @Blackfish Hraní opravdo myšleno nebylo - šlo o pohrdání kladné hrdinky, která nedělá pokusy na lidech a nemá kovové bikiny :)
    @Krisa Tyrande nepohrdám, jen mi prostě není sympatická. To třeba Jaina Proudmoore je.
  • @Everett_Young Proč vlastně? Já mezi nima velký rozdíl nevidím.
  • @Everett_Young Jaina je vpohode..
    @svoa00 Toto môže povedať len niekto kto poriadne nepozná lore
    @Gardien Já třeba vůbec netuším, co to lore je - pouč mne prosím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.