WarCraft + World of WarCraft

upraveno 21. ledna 2013 v Rozličný pokec
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
1246711

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kael TAKY 8-O? Proč? Jdu se vyplakat...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Jediný kdo nedostává permanentní nářez jsou Night Elfové.
  • @Krisa Spekuluje se o tom, že Illidana ještě Kiljaden může oživit. Blizzard má ošklivý zvyk oživovat postavy a nevím, jestli bych Illymu zrovna tohle přála :-/

@Everett_Young V Mists of Pandaria ale musejí čelit útoku Hordy, jestli se nemýlím.
  • @Krisa image

takto vyzeral po tom čo ho oživili
    upraveno 1. února 2013
    V Mists of Pandaria ale musejí čelit útoku Hordy
    @svoa00 Myslíš tu neorganizovanou bandu "bojte se mě jsem hrozně zlej a silnej" vedenou absolutním idiotem hrajícím si na válku?
    @JoeGyry Cotosakraje?
    @Krisa Jeden krvavý elf :twisted:
  • @Krisa no on už bol vlastne mŕtvy tak mu prepichli hruď tým kryštálom, ale príliš sa poddal mágií takto nedopadlo dobre

• túto sériu poznáte? :) mňa vie celkom pobaviť
    Ať jde WoWko do háje! Krom toho, že ty postavičky jsou hnusný, tak mi ještě ničí oblíbené postavy. Fuj WoWku!
  • @Krisa Nejsi jediná,kdo WoW posílá do háje :spike:
    @JoeGyry jo, znám, I hope they save those poor kittens :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    svoa00 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Hmm, nemusíš mi říkat, kdo všechno od Plamenné legie odpadnul. Nic jiného v tom příspěvku nepíšeš.

Ja som reagoval konkrétne na to, že si vymenovala určité rasy a nazvala ich členmi Plamennej légie aj keď to tak celkom nebolo. Takže neviem čo viac som tam mal napísať.
  • @Everett_Young Myslim že jediny poriadny útok na územie Nghtelfov urobil deathwing.. ale nikto nikdy nedostal poriadne na zadok tak worgeni
    Gardien napsal(a):

@Everett_Young Myslim že jediny poriadny útok na územie Nghtelfov urobil deathwing.. ale nikto nikdy nedostal poriadne na zadok tak worgeni

A čo gnómovia... Tí nevedia dostať svoje mesto spod nadvlády lvl 20 nobkov =D
  • upraveno 1. února 2013
    To je krvavý elf KaelThas :) Jedině on je takovej blbec skočit na lep plamenné legii když i když ho před ní varoval někdo jako Illidan v démon formě :D Takhle vypadá po tom co byl zabit ve své pevnosti/vesmírné lodi (ukradené naaru) Tempest Keep. V cinematicu tam se do něj zabodnou démonské krystaly ze kterých čerpal energii, udrželo ho to naživu, byť v téhle podobě. Konečně byl zabit v Magister Terrace.

@Branislav_Gepeto určitě víš jak tam probíhala bitva o Gnomeregan, město bylo dobyto, Gnomové mají svůj domov, bohužel tam nepřítel stihnul odpálit něco na bázi atomovky, tak je to kolem zamořeno radiací.

@Gardien A od té doby čekám kdy konečně Varian přikáže a potáhneme na nemrtvé. Za to co udělali při dobývání Gilneasu, bych srovnal Undercity se zemí a spálenou zem posypal solí a sanytrem.

A k Sylvanas, popravit a předtím mučit. Ona není nic než vrah, zrádce a šílenec. Tam už z té elfky kterou byla nezůstalo vůbec nic.

Jinak na mezery v lore se klidně ptejte, vím spoustu hovadin, co bych ani vědět neměl a měl bych se radši učit rozumnější věci, ale jak to tak chodí člověku tohle uvízne v paměti :D
  • @Blackfish "Jinak na mezery v lore se klidně ptejte, vím spoustu hovadin, co bych ani vědět neměl a měl bych se radši učit rozumnější věci, ale jak to tak chodí člověku tohle uvízne v paměti " hovoríŠ mi z duŠe.. kontrolna otázka.. o koľko je starší Arthas/Janina od Arthasa/Janini?:
  • Arthas je jen o rok starší než Jaina, pokud si to dobře pamatuju. Myslím že to bylo řečeno v knize Arthas - zrod krále Lichů.
  • upraveno 2. února 2013
    Krisa napsal(a):

Ať jde WoWko do háje! Krom toho, že ty postavičky jsou hnusný, tak mi ještě ničí oblíbené postavy. Fuj WoWku!

Mě smrt Kaela taky naštvala. Wowko vůbec zabíjí hratelný postavy z W3 a ty nehratelný oživuje :other:
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @svoa00
    @Krisa

Nejste jediný kdo WoWko posílá do háje :-D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Blackfish
    A celkově, jak lidé dopadli? Mají šanci?
    @Maliky Co hratelný, ale sympatický :)
    Benji napsal(a):

@Blackfish

Ľudia sa spakovali do Stormwindu, kde ho obnovili. A v poslednej dobe, hlavne po tom, čo Genn stojí po Varianovej pravici, sa Varianovi začína v hlave zjavovať rozum, takže ľudí vidím na vzostupe.
  • @Benji Hlavní baštou lidstva je království Stormwind, i když ten je každou chvíli pod nějakým útokem. Kul Tiras je v pořádku, Dalaran obnovený. Gilneas je poničený, Stromgarde skoro zničený. Lordareon a Theramore jsou pryč, z Alteracu se stala jedna velká zločinecká organizace, která proti Alianci bojuje. Tolik k lidským královstvím. Problém mají lidi jak s Hordou a nemrtvými, tak s rebely a zločineckými organizacemi (to ale vlastně platí i pro jiné rasy). Ale Blizzardi určitě vědí, že oddělat lidstvo by nebyl nejmoudřejší tah. Lidi z Azerothu mám ostatně ráda, protože jsou nezlomní a přizpůsobiví.
    Kto vlastne teraz vlastní Gilneas a Gilneas City? Pokiaľ viem, na konci questovej etapy Worgenov v Gilnease oni odišli s Nočnými elfami s prísľubom návratu. Zatiaľ tam bola Sylvanas, ktorá dokonca rokovala v ich katedrále, takže bola fyzicky v Gilneas City, ale neviem či ju odtiaľ vyhnali alebo tam zostala. Ešte to toho pindala Horda s orkskými nájazdníkmi, ktorých Sylvanas získala od Garrosha a niektorí z Worgenov boli zlí. A ešte tam bol Godfrey aj s tými neworgenatými ľuďmi z Gilneasu. Viem, že je BG Gilneas, ale neviem, či všetky tieto strany o toto územie bojujú alebo ho obsadila jedna strana, ktorej sa ho snažia vyfúknuť (myslím, že Godfrey sa napokon ujal Gilneasu, či?)?
  • @Branislav_Gepeto Godfrey je správný kolík, že se tu pindu nemrtvou aspoň na chvíli zabil. Gilneasu se neujal, hráči ho zabili v jeho pevnosti, jestli ho teda Blizzardi nemají v úmyslu podruhý (!) oživit. Nejspíš na tom území bojují worgeni proti Hordě, kdyžtak ať mě někdo opraví.
  • Benji napsal(a):

@Blackfish

Já si osobně myslím že Aliance a její hlavní rasa Lidi si nevedou vůbec špatně, teď v Pandarii, se jim povedlo několikrát nakopat hordě nepříjemně prdele. Varian se projevil jako lepší velitel.
    @Blackfish Spíše mladý Hellscream se projevil jako neschopný vůl.
  • Hellscream bude závěrečný boss Mists of Pandaria. To není žádný překvapení, spíš bude zajímavý, kdo ho nahradí. Pochybuju, že se Blizzardi rozhodnou pro Thralla. Zajímavé by bylo, kdyby to nebyl ork - to by asi i zlepšilo vztahy mezi Aliancí a Hordou. Tuším, že Hordu v dalším rozšíření čekají krušné časy, protože ji navíc možná opustí Krvaví elfové a Sylvanas je pár kroků od toho, aby se obrátila i proti svým spojencům.
  • IMO Lorthemar Theron (vůdce Blood Elfů) nebo VolJin (pán Trollů) - protože Sylvanas je šílená, Baine moc mladý a nezkušený vůdce, Gallywixovy (goblin) ani Ji-mu (pandaren) by to nesvěřily. Navíc tihle dva ukázali v dosavadním ději že na to mají, Voljin už dávno, Lorthemar při nedávných událostech okolo Jainy, Dalaranu a sporu s hordou.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.