WarCraft + World of WarCraft

upraveno 21. ledna 2013 v Rozličný pokec
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
15678911»

Komentáře

• @Gardien :D To tedy vskutku ano. Nicméně se mi vůbec ale vůbec nelíbí kam celé WoW spěje. V každém dalším datadisku někoho zmasakrují a musejí rychle yvtvořit někoho nového (kdo do hry samozřejmě nezapadá, protože tam nemá co dělat) aby mohly masakrovat dále. Celý svět WoW jde do pr... chtěl jsem říct do Outlandu.
  • Ani nevíš jak jsi přesný :D Vskutku míříme na Outland. PLAMENNÁ LEGIE ČEKÁ!
  • @Blackfish Ta tvoje lovkyně je spíš jako ze Starcraftu :D

@Everett_Young Mno, Deathwinga nevytáhli z rukávu, ten už je ve Warcraftu 2. Já hlavně doufám, že se Blizzard zaměří na tu svojí novou onlinovku a WoWko ukončí hezky se ctí - objeví se konečně Sargeras a zdecimovaný Azeroth budou zachraňovat jeho stvořitelé :onfire:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    svoa00 napsal(a):

@Everett_Young Mno, Deathwinga nevytáhli z rukávu, ten už je ve Warcraftu 2. Já hlavně doufám, že se Blizzard zaměří na tu svojí novou onlinovku a WoWko ukončí hezky se ctí - objeví se konečně Sargeras a zdecimovaný Azeroth budou zachraňovat jeho stvořitelé :onfire:

A Deathwing je ešte prirodzená súčasť lore spomenutá počas Vojny Prastarých. Napriek tomu je divné, že si asi vyše tisíc rokov hrial ritku v nejakom peklie a až potom vyskočil príležitostne po tom všetkom ako na zavolanie. Teda moje znalosti sú obmedzené, ak to tvorcovia viac rozvinuli než typické "Bojujte proti dávno zabudnutému nepriateľovi čo až teraz čistou náhodou vykukol" tak sa im ospravedlňujem, akosi som to nepochytil.
  • Tak on nebyl až do Cata někde v pekle. on se objevil i předtím.
    Blackfish napsal(a):

Tak on nebyl až do Cata někde v pekle. on se objevil i předtím.

Ako konkrétne? Lebo takého Illidana a Arthasa viacej preberali vo W3. Takí ako ja, čo nehrali W2, pre tých mohli spraviť aspoň nejakú malú sériu poviedok ako Lord of his Pack a podobne, na osvieženie a hráči tak budú vedieť s čím majú dočinenia.
    Cez World Editor skúšam tvoriť vlastné kampane a chcel by som spraviť udalosti po W3 ako kataklyzmovský boj o Echo Isles a smrť Zandalaryho, Ragnarosov návrat a pod. Neviem ale čím mám začať aby to malo viac kapitol. Ak by mal niekto návrhy, bol by som povďačný. A tiež nejaké odkazy na stránky s konkrétnymi údajmi o dianí.
  • @Branislav_Gepeto Začal by som možno smrťou Illidana.. to je po W3 FT asi aktuálne
    Gardien napsal(a):

@Branislav_Gepeto Začal by som možno smrťou Illidana.. to je po W3 FT asi aktuálne

Lenže tam ma nenapadá nič, čo by bolo na hru zaujímavé a bolo by to na niekoľko kapitol kampane. :D
  • Hmm, podívala jsem se na oficiální stránky, abych zjistila, co je na Azerothu nového a nemám radost, nemám. Skoro žádný vývoj v Alianci, zato v novém patchi bude alianční hráč pracovat pro Voljina, protože tvůrci hry jsou moc líní, aby vytvořili jiné úkoly pro Alianci. Navíc znova Aliance a Horda spojí síly proti většímu zlu, tak jako v předchozích rozšířeních, ačkoliv tohle rozšíření mohlo a mělo být jiné. Všimněte si taky prosím, jak tvůrci vyklouzli z toho, aby nedejbože hráč Hordy zažil skutečnou porážku, protože jejich hard metalová frakce přece nikdy nemůže prohrát :roll:

Mimochodem - zdá se, že tvůrci si oblíbili v každém rozšíření přidat hratelnou rasu nebo rasy, ačkoliv většina z nich je po svých startovacích zónách jenom do počtu (zdravíme skřítky, "vlkodlaky" a draenaie). Která rasa nebo rasy myslíte, že přibude v dalším rozšíření?
  • Myslím že rasy už nebudou. Garrosh se nebezpečně motá kolem černé magie a démonů vzívaní. Tipuju nové povolání a návrat na outland - Demon Hunter a přepracovaný outland. Myslím, že Varian nekývne tak snadno na souhru s hordou proti Garroshovy.
  • @svoa00 Tak vieš, musia to urobiť niečim zaujímavé.... Kto by im to potom kupoval?
    Pridávať rasy je údajne jednoduchšie, pretože classy treba balancovať jednu s druhou a aby sa im to oplatilo, potrebovali by čosi fest originálne a dobré. Údajne už Monk im robil problémy pri balancovaní. Ale súhlasím, tak to aj dopadá - pri Pandarenov mi bolo divné po opustení korytnačky - som sa motal vo Westfalle ako ľudia. Mohli im vymyslieť niečo lepšie.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Branislav_Gepeto Nechceš mi tu doufám tvrdit že Death Knight je vybalancovanej?
  • A co ta nová karetní hra.Co si o ní myslíte?
  • upraveno 14. dubna 2013
    Blackfish napsal(a):

Myslím že rasy už nebudou. Garrosh se nebezpečně motá kolem černé magie a démonů vzívaní. Tipuju nové povolání a návrat na outland - Demon Hunter a přepracovaný outland. Myslím, že Varian nekývne tak snadno na souhru s hordou proti Garroshovy.

Právě že Varian na tu souhru s hordskými rebely kývá snadno, protože to má ušetřit životy Aliance. To zní logicky - až na to, že Aliance by měla prostředky okamžitě srovnat Ogrimmar se zemí, což by ušetřilo víc aliančních životů. Lituju, že ta rebelka z Westfallu je mrtvá, Varian by měl dostat kapky, že se víc stará o svoje války a orcské civilisty než o vlastní lidi. Doufala jsem, že Blizzard bude mít větší odvahu, ale tahle frakční válka se asi líbí jenom těm, co si rádi hrají na retardovaného bílého rytíře, respektive barbara trpícího schizofrenií (kterého ten retardovaný bílý rytíř musí hlídat).

Co se týče dalšího rozšíření, tak doufám, že na další hratelné rasy už se vykašlou a spíš zapracují na kvalitě startovacích zón. Beztak se většině současných ras skoro nevěnují.
  • Ja hrávam len tu starú. Nijak profisonálne len s kamošmi máme aj pár raidov. Nevidím zmysel v kartovej hre ktorá neprinúti ľudí si sadnúť za jeden stôl a hrať, kartová hra cez mobil/pc je podľa mňa nezmysel.
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Nechceš mi tu doufám tvrdit že Death Knight je vybalancovanej?

Ja netvrdím nič, parafrázujem to, o čom sa bavili iní na ofiko fóru, že povolania nie sú vôbec vybalancované a pridať ešte ďalšie, ktoré by narobilo zmätok by bolo údajne blbé. Nepriklaniam sa k žiadnej zo strán, tak skúsený hráč nie som. Len konštatujem. Okrem toho som DK ani nikde nespomínal.
  • Osobne: U mňa zavraždili Lore Mágom z rád dark elfov
  • upraveno 14. dubna 2013
    Proč? Highborne se vrátili k frakci :D To už je horší Tauren Paladin. Tam to nemá žádnej základ.
  • @Gardien Noční elfové, temní zrovna moc nejsou, jsou to taková plachá noční zvířátka :-D Jestli pro tebe mágové z jejich řad úplně nejvíc przní lore, tak to jsi šťastný člověk.
  • Ahojte ,ste tu niekto z drakthullu xD ?
  • Mě osobně třeba przní lore oživováním a superhrdiny, to mě štve nejvíc. Onyxku, kolikrát jsme zabili, Ragnaros se zase v Cata dostal ven, Doufám jen že nechají odpočívat v pokoji jak Arthase tak Illidana. Nesnáším hrdiny na bílých koních/vlcích/hipogryfech jako je Thrall nebo Malfurion. To už je mi milejší Varian.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 15. dubna 2013
    @Moorti uplne mi prebehl mraz po zadech. Jeste pridej lol.
  • @Blackfish U Arthase se spolehni, Chris Metzen ho nemá moc rád, u Illidana těžko říct. Už bych se nedivila ani tomu, že třeba na konci Mists Illidan přiletí, usekne Garroshovi hlavu s tím, že "nebyl připraven", vlepí Tyrande hubana a zase zmizí, aby o něm už nikdo nikdy víc neslyšel :D Právě že Varian už taky začíná být superhrdina. O bojové strategii toho ví víc než deset tisíc let stará Tyrande, příště nejspíš poučí Voljina o vúdú, Thralla o šamanismu a Velena naučí číst proroctví.

@Thorar Tos zabil :D
  • svoa00 napsal(a):

@Blackfish U Arthase se spolehni, Chris Metzen ho nemá moc rád, u Illidana těžko říct. Už bych se nedivila ani tomu, že třeba na konci Mists Illidan přiletí, usekne Garroshovi hlavu s tím, že "nebyl připraven", vlepí Tyrande hubana a zase zmizí, aby o něm už nikdo nikdy víc neslyšel :D Právě že Varian už taky začíná být superhrdina. O bojové strategii toho ví víc než deset tisíc let stará Tyrande, příště nejspíš poučí Voljina o vúdú, Thralla o šamanismu a Velena naučí číst proroctví.

Úplně to vídím :D Né Thralle to je špatný totem, takhle ti duchové neodpoví, Velene, držíš to vzhůru nohama, Voljine to je špatná lahvička, při oběti musíš první červenou :D
  • Thorar napsal(a):

@Moorti uplne mi prebehl mraz po zadech. Jeste pridej lol.

xDDD
  • Blackfish napsal(a):

svoa00 napsal(a):

@Blackfish U Arthase se spolehni, Chris Metzen ho nemá moc rád, u Illidana těžko říct. Už bych se nedivila ani tomu, že třeba na konci Mists Illidan přiletí, usekne Garroshovi hlavu s tím, že "nebyl připraven", vlepí Tyrande hubana a zase zmizí, aby o něm už nikdo nikdy víc neslyšel :D Právě že Varian už taky začíná být superhrdina. O bojové strategii toho ví víc než deset tisíc let stará Tyrande, příště nejspíš poučí Voljina o vúdú, Thralla o šamanismu a Velena naučí číst proroctví.

Úplně to vídím :D Né Thralle to je špatný totem, takhle ti duchové neodpoví, Velene, držíš to vzhůru nohama, Voljine to je špatná lahvička, při oběti musíš první červenou :D
    A Gelblina Mekkatorqua porazí v technické olympiádě :D
    upraveno 15. dubna 2013
    svoa00 napsal(a):

=D =D To by bolo vtipné
    To si ešte predstav Variana ako v bani kuje meče a poučuje trpaslíkov...
  • Nie dosť.. ničíte mi dobrý a kľudný spánok :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.