WarCraft + World of WarCraft
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ja dúfam, že Garrosha zosadia z trónu najvyššieho Hordiaka a posadí sa tam Vol'Jin. Troll ako vodca Hordy by bolo zaujímavé oživenie. A Trollovia zo Zulov a ostatní by sa mohli spojiť s Darkspearmi a nový vodca Trollov (keďže Vol'Jin potom môže byť chápaný ako vodca Orkov) by mohol byť nejaký nový trollský hrdina, ktorý porazí toho pajáca, čo chcel vyvolať Zandalariho (mám taký pocit, že v patchi Raise od the Zandalari nezomrel).
Baine by mohol ísť do nejakého boja, v ktorom utrží príliš veľké zranenie a bude považovaný za mŕtveho. To spôsobí chaos. Rasy Hordy si uvedomia, že ak sa Baine ako vodca Taurenov nevráti, spôsobí to vážne trable. A zhodou warcraftských okolností môže skoro mŕtveho Bainea nájsť Sylvanas. Slovko by dalo slovko a Sylvanas by mohla nájsť s Baineom spoločnú pôdu a spojenectvo a napokon ho "vylieči". teda Baine by bol čosi ako nemŕtvy, ale nie tak celkom. A vzťahy Taurenov a Nemŕtvych Forsakenov by sa tým zlepšili. Ešte k tomu nejaká šialená lovestory a to, že Sylvanas začína prechádzať zvláštnym obdobím a začína sa správať inak ako bezcitná nekrokráľovná. A bolo by to zaujímavé oživenie príbehu.
Varian by sa mohol ísť vydať hľadať svojho syna (podľa toho, čo kecá, keď naňho kliknete vraj jeho syn žije, iba je kdesi preč). Pri tom pokuse by mohol zomrieť a novým kráľom ľudí a Aliancie sa stane jeho syn, celkom mladý, napriek tomu vážený, s najvyššou pomocou Genna Greymanea. Oživenie príbehu (Chlapecký král).
Gnómovia ako rasa, čo nevie oslobodiť svoje mesto od lvl 20 nobkov ma moc nezaujíma (alebo sa im to už snáď podarilo? To by asi ale už zanikol Dung Gnomeregan). Ale Draenei by mohli byť oživení. Čo takto dať Velemovi nejaké vízie, ktoré ho prinútia zdvihnúť svoj prorocký zadok? Založí nejakú tajnú skupinu svetelných bojovníkov, napríklad Light in Flames, ktorí sa budú snažiť zistiť niečo viac o Burning Legion a o tom, čo plánujú a to by Velema akožto Predstaveného rádu mohlo dať do viac-menej stredu diania. Oživenie príbehu - ako bol Thrall stredobodom diania Kataklyzmy.
A mohli by nám dať nejakú novú neutrálnu rasu. Mňa tie interaktívne questy, lore a príbehy z questov, ktoré spĺňa hráč až do stretu s A alebo H, kedy si vyberie stranu, bavia. Aj príbeh Pandarenov ma bavil, o tom, čo sa zhruba dialo, ako sa hráč zoznamuje s Wandering Isle a následne odchádza s danou frakciou. Neutrálne rasy vyzerajú zaujímavo.
Ale to jsem se jenom tak zasnila, je mi jasný, že Blizzard už nejspíš na vyprávění rezignoval :spike:
Za desať rokov? No vraj plánujú už len jeden alebo dva datáče a ukončia príbeh. Minimálne WoWka ak nie celého WarCraftu. Väčšinou je datadisk raz za dva roky, plus nejaký rok s rezervou, to máš "len" 5 rokov :D
Ty chceš, aby Forsakeni definitívne opustili Hordu a začali svoj ďábelský plán? :D To by bol pre príbeh zaujímavý osviež.
Inač súhlasím @svoa00 tiež mám pocit Že blizzard už rozprávať prestal :/
Moje nejoblíbenější postavy jsou Arthas a Illidan (nechápu, jak si Tyrande mohla vybrat Malfuriona).
Myslím, že Blizzardy ještě málo znáš, oni toho spoustu nakecají, takže s tím "jeden dva datáče" bych nepočítala. Budou nejspíš dělat datadisky, dokud se jim to vyplatí, a to bude ještě sakra dlouho. Četla jsem ale kdysi názor, že další strategii můžou v dohledné době udělat, pokud budou chtít výrazně posunout děj a poměr sil - to se ve všech Warcraftech dělo.
No a práve Burning Crusade je celkom starý datadisk, to máš skoro 6 rokov zmien...
Ad Obľúbená postava
To ja mám rád Go'Ela 'Thralla', Cairneho (kým ešte žil), Sylvanas (jednoznačná obľúbenkyňa), Muradina (celkom), Genna, Arthasa... Taká selekcia... Nie Quel'Thalas, to je ich kráľovstvo, Quel'Dorei v preklade Vysokí elfovia. A Noční sú Kal'Dorei. pričom Vysokí sú teraz Sin'Dorei ( (ne)nápadná spojitosť s Tolkienčinou) teda Krvaví...
Bývalom stromčeku života, Nordrassil bol zničený na konci RoC pokiaľ viem.