WarCraft + World of WarCraft
Aby nás po nociach nestrašila Nevada za ten desný offtopic v Tanec - diskuze, bolo by dobré založiť pre WoWko a WarCraft samostatnú diskusiu. Síce tu už je PC Gaming, ale WoWko je tak skvelá a obrovská hra, že si zaslúži vlastný topič.
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Tak čo, hráte WoW alebo WarCraft? Čítali ste nejaké knihy či komiksy o WarCraft Lore?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Dobrá, přiznávám, že mám pro Illidana též slabost. Scéna, kdy ho Tyranda přijde osvobodit z vězení, mě vskutku dojala :P
Jinak k těm datadiskům, osobně taky neočekávám víc než dva další. Blizzard jednou prohlásil, že nepůjde přes lvl 100 a tomu bych docela věřil. A hlavně bych řekl, že nejsem jediný, kdo z té hry cítí jistou nasycenost, při současné situaci už není moc kam jít, jen se dokola recykluje v podstatě to samé, akorát v jiných barvičkách, a nebude trvat dlouho, kdy to většinu lidí omrzí a přestane vynášet.
WarCraft3 je boží, za ten příběh by se nemusela stydět leckterá kniha... :applause:
WoW mánii nesdílím.
Já CHCI Warcraft IV. !!!! :-)
Osvobození se mi taky líbilo, já tomu klukovi ušatýmu fakt věřila, že už bude hodnej (spíš jsem si to přála) :)
Mimochodem věta je trochu dost WTF.
W T F
Mňa to napadlo pretože Jonny hrá toho indána či čo to je v Lone Ranger a pripadal mi tam tak Illidansky..
A navíc mám pocit, že tam Illidan vůbec nebude, i když Válka prastarých by podle mě byl moc dobrý námět na film, ale to i Arthasův příběh... Sakra já chci víc W filmů :)
a mimozemštani jsou (pokud se to bere mimo Azeroth tak spíš mimoazerothani)Orkové, Nemrtvý, Plamená legie, + další zrůďičky z WoW
Mno, očekávám dobrou popcornovou zábavu a pastvu pro oči a držím palce, ať to tentokrát s tím filmem vyjde. Taky mě zajímá, jak se Jonesovi tahle kombinace high fantasy a Světa zítřka povede.
Čemu nerozumíš? Mimozemštané - Draeinei, Vlkodlaci- Worgen, Skřeti - Goblins, Draci a nemrtví jsou jasní ne ? :D