Vlastní tvorba

upraveno 28. února 2013 v Píseň ledu a ohně
Na webu je k vidění spousta obrázků a tvorby, spojené s Ice a Fire. Já jsem se teď pustil do sochání na tohle mé oblíbené téma a chtěl jsem se pochlubit svím prvním kouskem, ale nějak jsem nevěděl kam. Pokud jsem podobné téma někde v diskuzích přehlédl, tak mně prosím upozorněte a já se tam přesunu :) Jinak pokud máte doma nějaká díla z tohoto geniálního a fascinujícího světa, tak to sem pěkně rychle nafrkejte!
«13

Komentáře

• upraveno 28. února 2013
    image image image image image image image image image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pěkné. Co je to za materiál?
  • Děkuju. Je to odlévanej polyuretan.
  • Sochání? To je ovšem hodně drsné, jak by řekla ta dnešní mládež :-) Když pomyslím, že můj největší výtvor v této kategorii jsou válečky z fimo hmoty... :-D
  • @Veen: Ty jo. Doste dobré. Mohl bys udělat celou sérii:-)...máš talent
  • Duch sa mi hrozne páči. Tie prižmúrené oči má schválne?
  • @Veen Fakt dobré :applause: a ako držiak na knihy je to fakt, fakt luxusné :D
  • Chmur: díky, mam v plánu jich udělat hodně. ne jenom jako zarážky na knihy, ale i jako samostatný sochy. teď mám rozdělanýho Roberta Baratheona zamlada :) a ten je vysokej půl metru.

Arutha: má je přimhouřený schválně. na origo soše ty oči vypadali líp, ale když jsem pak sejmul formu na odlévání, tak už tak nevyšli.
  • @Veen a Jon Sníh v životní velikosti by nebyl? :anxious:
  • @Dreamer No, moc by si s tou výškou nepolepšil =D
  • Já myslela toho jediného a pravého Jona, ne herce, co ho hraje :roll:
  • @Veen Jakej je vůbec postup.Já si pod pojmem sochání představim kámen, dláto, kladivo
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dreamer napsal(a):

Já myslela toho jediného a pravého Jona, ne herce, co ho hraje :roll:

Ehm =D
  • To ovšem neznamená, že si ti dva nemůžou být podobní :-P :D
  • M1on: modeluju z hmoty NSP chavant. Výslednou sochu rozdělim na několik částí, podle složitosti. Pak nanesu silikonový kaučuk a vyrobim z něj formu/formy. Ty po sejmutí zase slepim a utěsnim. Smícham dvousložkový polyuretan priskyřice a formičky jím vyplnim. Pak už jen vyloupnu, očistim, poskládam a slepim dohromady a tradá Jon Snow je na světě :-)
  • @Veen A podle jaký předlohy si modeloval?
  • Podle žádný předlohy, to vymýšlím. Já i maluju a kreslim ( a tetuju :) ) takže nápady mam.
  • Bez předlohy? Tak to se můj obdiv ještě zvyšuje. Rád se podívám, na tvá další díla týkající se Písně.
  • Veľmi pekné, skvelá práca :)
  • Chmur, Joe Gyry: děkuji velice :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Veen: Antitalent ako ja v tvojom text nenašiel moc veľa vysvetlenia, tož som trdlo :D Keby sa ti chcelo, môžeš nejakú sochu aj fotiť za behu a dať sem aj dokumentáciu, ako si ju tvoril?

Inak je to veľmi zaujímavé. Mohol by si tvoriť aj také stojace štíty na podstavci so znakmi a slovami rodov. A otvoriť si na tom živnosť =D
  • Ako dlho ti trvala výroba?
  • Brandon: postup je ještě o něco složitější, vypíchnul jsem jenom hlavní body :) Tuhle dvojsochu chci zkusit prodat na ebay, když se zadařím, tak se do sochání postav západozemí vrhnu rád. Nápadů mám plnou hlavu ;-) .Tak já sem zkusim dávat fotky z postupu výroby toho Roberta Baratheona.

Joe: Trvalo mi to dlouho, ale to hlavně proto, že jsem to dělal poprvé a zkurvil sem co se dalo, a musel několikrát opravat, předělávat, i začít znova :-D Ale teď by mi to trvalo míň než 14 dní ... si myslim :)
  • upraveno 7. března 2013
    image image image rozdělaná socha Roberta Baratheona
  • Fakt pekna praca
  • Nádherné.
  • Joe,Hildegarda: děkuju :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Až skoro závidím, když si připomenu vlastní "zručnost" při stavbě leteckých modelů :)
  • Dvě otázečky: Jak se to velké? Kolik času ti to zabralo? Děkuji moc :-)

P.S.: samozřejmě je to dokonalé. :applause:
  • Vypadá to perfektně i ten zvolený postoj se k mladému Robertovi skvěle hodí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.