Vlastní tvorba

upraveno 28. února 2013 v Píseň ledu a ohně
Na webu je k vidění spousta obrázků a tvorby, spojené s Ice a Fire. Já jsem se teď pustil do sochání na tohle mé oblíbené téma a chtěl jsem se pochlubit svím prvním kouskem, ale nějak jsem nevěděl kam. Pokud jsem podobné téma někde v diskuzích přehlédl, tak mně prosím upozorněte a já se tam přesunu :) Jinak pokud máte doma nějaká díla z tohoto geniálního a fascinujícího světa, tak to sem pěkně rychle nafrkejte!
13»

Komentáře

• Moc pěkná práce, ty oči vypadají skoro jako živé :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je mračoun :)
  • :applause:
    Ale stejně už u mě napořád bude Tywin = Charles Dance.
  • brbr napsal(a):

:applause:
    Ale stejně už u mě napořád bude Tywin = Charles Dance.

Tak ten ho ztvárnil skvěle z něho jde charisma ne jako z.... ale kdo ví třeba se mýlim
  • Všem moc dík. Možná by jste mi mohli pomoct s mou tvorbou. Shánim člověka, kterej umí anglicky a toulá se i po zahraničních fórech ice and fire. Potřeboval bych svou práci prodat. Kdybych měl ze své práce zisk, mohl bych se jí začít věnovat naplno a pak by to teprve stálo za to :) Myslim, že kdo by mněl zájem do toho se mnou jít, by si mohl přivydělat slušný kačky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dnes jsem si byl v OF pro něco, podle čeho budu snadno identifikovatelný i v hodně velkém davu. :D
    imageimage
  • @Montezuma3 Na tom tričku to vypadá ještě líp. :)
  • @Montezuma3 pěkné, dokonce velmi :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Páni 8-O
    je tiše závím...
    @Veen :applause: na kolik si ceníš takovou bustu/sochu? Jen pro zajímavost, kupovat to nehodlám, nejsem příliš finančně zdatny :-D :applause:
  • Benji: tak 3000 kč. Kdybys ji dokázal střelit třeba za bůra, tak by jsi z toho měl dvojku ;-) . Ale nejde mi ani tak o prodej jedný, nebo dvou sošek, jako spíš o zařízení odbytu všeho co bych vymodeloval. Muselo by se to prodávat jako fanART, aby nebyl problém s autorskýma právama.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.