Hra o trůny 3x02 - Temná křídla, temná slova - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
1356789

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    - Bran je skokan roku.
    - To je poprvé, co jsem si všiml, že má Sansa tullyovské vlasy.
    - Nástup Boltonů na scénu.
    - To byl Ramsay?
    - Konečně řekl strejda tomu spratkovi pravdu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • Taky si říkám o čem je řeč.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 8. dubna 2013
    Podle mě myslí Karstarka jak říká Robbovi, že prohrál válku svatbou s Talisou.

Já bych to Robbovi taky neodpustila. Vzít si holku ze starobylého rodu - dceru vazala řekotočí, to mu při všech zavřených očích můžu odpustit. Ale vzít si táborovou děvku? To ne!
  • upraveno 8. dubna 2013
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Brienne a Jaime - seriálového Jaimeho mám čím dál radši. Vlastně Jaimeho ani tak ne, jako N.C.W. jak to hraje.
    Lady Olenna - ta baba je skvělá! Osobně jsem si ji představovala jinak, ale je perfektní.
    Catelyn - boha jeho, já tu Vanessu vážně nesnáším. Zařadila se do davu "nenávidím Catelyn, může za všechno zlo v Západozemí." (ti dva géniové D+D už tam dávno jsou)
    Mance není Mance. To je prostě průser (pro mě) a lepší už to nebude.
    Joffrey a Margaery - brrr, fuj.
    Reedovi - lehké zklamání, ale třeba se to ještě nějak vyvrbí. Ale štve mě, že Jojen prohlásil, že mu otec nikdy nevyprávěl o rebelii :O/
    Thoros vypadá zábavně.
    Jo, to s šípem vystřeleným do vzduchu bylo dost na hlavu.

Lehká pochvala za zlovlky. Snad to nebyly všechny scény ze třetí série, kde budou k vidění. Akorát mě mrzí jak se Léto nechal ovládnout Jojenem. K tomu taky neměli důvod.
  • Léto se nenechal ovládnout Jojenem. Léto jen pochopil, že Jojen je přítel.
    @Phoebea Jojen je kámoš, ne žrádlo =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Catelynina historka o Jonovi byla zbytečná a Aryu nepoznal Harwin ale Ohař - hm, další ušetřenej plat a hlavně zase jedna pěkná scéna v háji. Jinak se mi díl docela líbil.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jojen použil trik Krokodýla Dundeeho.
    Léto má Brana bránit, mají spolu bližší vazbu, než kterýkoliv jiný ze sourozenců. Bran byl vyděšený a netušil kdo ten divný kluk je. Dokud by ho Bran neodvolal, tak neměl polevit v ostražitosti, natož cizákovi oňufat ruku a odkráčet do... Ještěže mu ji aspoň neolízal.
  • @stano
    Delisa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Jo! :'-(
    Hlavní rozdíl je v tom že v knize je výraznější z obou Reedů Meera kdežto v seriálu Jojen.
  • Trošku mi bolo proti srsti ako Brienne pomerne ľahko porazila Jamieho O_o a myslím že sa dočkáme prvej Ramysayovej hry :D som rád že zatiaľ Theona zapájajú aj do tretej série, jedna z najzaujímavejších POV v knihe :P. scénka Cat-Talisa dosť nudná no :/ a voľako ma začínaju nudiť Jonove scénky, asi to bude tým Manceom...Fakt sa na tú rolu nehodí no
  • Jojen nie je Jojen, Cat nie je Cat. Ale Osha mi to vynahradila.
    Na to, aby som to povazovala za dobry diel, som vsak prilis vela krat nahodila vyraz WTF????
  • po prvých dvoch dieloch je to stále trochu vlažné, to je mi ľúto. stále je to príliš málo obrazové, príliš dialógové.
    nechápem tešenie sa zo scén mučenia. patria k príbehu, ale aby som sa na ne tešil....

som rád za triky s perspektívou kamery a za líniu s klanom tyrellovcov. súboj s brienne bol šermiarsky slabučký, aspoň že tam naznačili Kráskinu silu (bodyček).
  • upraveno 9. dubna 2013
  • @Gecko_cz Já myslela, že Roose zůstává v Harrenově. (Ale ještě jsem neviděla s titlukama, tak mi možná něco uniklo.)
  • Druhý díl docela dobrý, ale budu se muset podívat podruhé, jelikož jsem včera večer neměl moc klidu na sledování. Bylo to hodně o diskusích, ale mně se to líbilo. Třeba jak Jaime dráždí Brienne "Na něj jsi moc chlap, on má rád kudrnaté holky jako je Loras Tyrell". :-D Olenna je super. I další dialogy solidní. Museím se přiznat, že mě docela bavila scéna Cat-Talyssa. Naopak dění za zdí je stále větším zklamáním a co se týče Manceho, tady mám jen jedno velké FFFFUUUUUUU! Za to Joff-Maergary parádní scéna. Myslím, že celkově vydařený díl. A čekám, že bude jen lépe :-)
  • @MissUtahraptor Jsem blbej myslel sem Ramsayho, je to ten kteryho potka Brien s Jaymem na tom moste ne?
  • @Gecko_cz Robb jede do Řekotočí, Bolton zůstal na Harrenově, ti, co našli Brienne s Jaimem, to byla jen hlídka. Theona drží nemanželský syn Boltona Ramsay. Pokud si chceš udělat trochu jasno v geografii, mrkni tady na webu na mapy...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.