- Bran je skokan roku. - To je poprvé, co jsem si všiml, že má Sansa tullyovské vlasy. - Nástup Boltonů na scénu. - To byl Ramsay? - Konečně řekl strejda tomu spratkovi pravdu.
Podle mě myslí Karstarka jak říká Robbovi, že prohrál válku svatbou s Talisou.
Já bych to Robbovi taky neodpustila. Vzít si holku ze starobylého rodu - dceru vazala řekotočí, to mu při všech zavřených očích můžu odpustit. Ale vzít si táborovou děvku? To ne!
Brienne a Jaime - seriálového Jaimeho mám čím dál radši. Vlastně Jaimeho ani tak ne, jako N.C.W. jak to hraje. Lady Olenna - ta baba je skvělá! Osobně jsem si ji představovala jinak, ale je perfektní. Catelyn - boha jeho, já tu Vanessu vážně nesnáším. Zařadila se do davu "nenávidím Catelyn, může za všechno zlo v Západozemí." (ti dva géniové D+D už tam dávno jsou) Mance není Mance. To je prostě průser (pro mě) a lepší už to nebude. Joffrey a Margaery - brrr, fuj. Reedovi - lehké zklamání, ale třeba se to ještě nějak vyvrbí. Ale štve mě, že Jojen prohlásil, že mu otec nikdy nevyprávěl o rebelii :O/ Thoros vypadá zábavně.
Jo, to s šípem vystřeleným do vzduchu bylo dost na hlavu.
Lehká pochvala za zlovlky. Snad to nebyly všechny scény ze třetí série, kde budou k vidění. Akorát mě mrzí jak se Léto nechal ovládnout Jojenem. K tomu taky neměli důvod.
Catelynina historka o Jonovi byla zbytečná a Aryu nepoznal Harwin ale Ohař - hm, další ušetřenej plat a hlavně zase jedna pěkná scéna v háji. Jinak se mi díl docela líbil.
Léto má Brana bránit, mají spolu bližší vazbu, než kterýkoliv jiný ze sourozenců. Bran byl vyděšený a netušil kdo ten divný kluk je. Dokud by ho Bran neodvolal, tak neměl polevit v ostražitosti, natož cizákovi oňufat ruku a odkráčet do... Ještěže mu ji aspoň neolízal.
Trošku mi bolo proti srsti ako Brienne pomerne ľahko porazila Jamieho O_o a myslím že sa dočkáme prvej Ramysayovej hry :D som rád že zatiaľ Theona zapájajú aj do tretej série, jedna z najzaujímavejších POV v knihe :P. scénka Cat-Talisa dosť nudná no :/ a voľako ma začínaju nudiť Jonove scénky, asi to bude tým Manceom...Fakt sa na tú rolu nehodí no
Jojen nie je Jojen, Cat nie je Cat. Ale Osha mi to vynahradila. Na to, aby som to povazovala za dobry diel, som vsak prilis vela krat nahodila vyraz WTF????
po prvých dvoch dieloch je to stále trochu vlažné, to je mi ľúto. stále je to príliš málo obrazové, príliš dialógové. nechápem tešenie sa zo scén mučenia. patria k príbehu, ale aby som sa na ne tešil....
som rád za triky s perspektívou kamery a za líniu s klanom tyrellovcov. súboj s brienne bol šermiarsky slabučký, aspoň že tam naznačili Kráskinu silu (bodyček).
Druhý díl docela dobrý, ale budu se muset podívat podruhé, jelikož jsem včera večer neměl moc klidu na sledování. Bylo to hodně o diskusích, ale mně se to líbilo. Třeba jak Jaime dráždí Brienne "Na něj jsi moc chlap, on má rád kudrnaté holky jako je Loras Tyrell". :-D Olenna je super. I další dialogy solidní. Museím se přiznat, že mě docela bavila scéna Cat-Talyssa. Naopak dění za zdí je stále větším zklamáním a co se týče Manceho, tady mám jen jedno velké FFFFUUUUUUU! Za to Joff-Maergary parádní scéna. Myslím, že celkově vydařený díl. A čekám, že bude jen lépe :-)
@Gecko_cz Robb jede do Řekotočí, Bolton zůstal na Harrenově, ti, co našli Brienne s Jaimem, to byla jen hlídka. Theona drží nemanželský syn Boltona Ramsay. Pokud si chceš udělat trochu jasno v geografii, mrkni tady na webu na mapy...
Komentáře
- To je poprvé, co jsem si všiml, že má Sansa tullyovské vlasy.
- Nástup Boltonů na scénu.
- To byl Ramsay?
- Konečně řekl strejda tomu spratkovi pravdu.
Já bych to Robbovi taky neodpustila. Vzít si holku ze starobylého rodu - dceru vazala řekotočí, to mu při všech zavřených očích můžu odpustit. Ale vzít si táborovou děvku? To ne!
Lady Olenna - ta baba je skvělá! Osobně jsem si ji představovala jinak, ale je perfektní.
Catelyn - boha jeho, já tu Vanessu vážně nesnáším. Zařadila se do davu "nenávidím Catelyn, může za všechno zlo v Západozemí." (ti dva géniové D+D už tam dávno jsou)
Mance není Mance. To je prostě průser (pro mě) a lepší už to nebude.
Joffrey a Margaery - brrr, fuj.
Reedovi - lehké zklamání, ale třeba se to ještě nějak vyvrbí. Ale štve mě, že Jojen prohlásil, že mu otec nikdy nevyprávěl o rebelii :O/
Thoros vypadá zábavně.
Lehká pochvala za zlovlky. Snad to nebyly všechny scény ze třetí série, kde budou k vidění. Akorát mě mrzí jak se Léto nechal ovládnout Jojenem. K tomu taky neměli důvod.
Delisa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na to, aby som to povazovala za dobry diel, som vsak prilis vela krat nahodila vyraz WTF????
nechápem tešenie sa zo scén mučenia. patria k príbehu, ale aby som sa na ne tešil....
som rád za triky s perspektívou kamery a za líniu s klanom tyrellovcov. súboj s brienne bol šermiarsky slabučký, aspoň že tam naznačili Kráskinu silu (bodyček).