Hra o trůny 3x02 - Temná křídla, temná slova - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
1246789

Komentáře

• @sveva Jo aha tak ted uz se chytam :-) Roosova lovce sem si vubec nevsiml.

Tak ted uz jenom ten Robb v Harrenove je trochu blbost. Jinak ok :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Gecko_cz
    Robb nebyl u Řekotočí, ale ještě dál někde na území Lannisterů, na západě (ve druhé sérii zmiňovali Skalisko). Odtud taky putují Jaime s Brienne. Takže putují víceméně tak nějak souběžně se Starkovou armádou. (Nedává to moc smysl, já vím. Každý normální člověk by zamířil na západ k Lannisportu.)
    Robb se všemi muži dorazil k Harrenovu a tam má zatím zůstat Bolton, než se Robb vrátí z pohřbu Hostera Tullyho. Bolton byl celou dobu s Robbem, tady se seriál hodně odklonil od knih. Tu první bitvu s Tywinem svedla jen malá čast jeho armády, kterou rovnou prostě hodili na odpis.
  • Podle knihy měl Robb obsadit Crag (zmiňované Skalisko) Westerlingů a Ashemark Marbrandů. Bylo toho víc, ale v seriálu to dost rozházeli a nevím jak přesně to podle seriálu probíhalo.
  • @Gecko_cz to je téměř jasné kdyby vytáhli Jeyne, tak by se jim tak vyrojil celý další rod a museli by obsadit víc herců, takže vytáhli bůhvíkoho z bůhvíodkud, aby to bylo levnější...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Gecko_cz
    Jaime s Brienne, ne Robb.
    Robb na dobytí Lannisportu neměl v knížce dost lidí, protože se na západě pohyboval jen s jízdní silou. V knize jeho výhodou byla pohyblivost a tak útočil jen na menší cíle a největší škody jim způsobil přerušením zásobování a rozprášením nově formované záložní armády.
  • Citala som, ze treti a stvry diel su ovela lepsie, tak dufam, ze si napravia reputaciu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 9. dubna 2013
    Docela sranda, že říkáte, že Mance je děda :D Někde jsem četla rozhovor s Kitem, kde říkal, že by se mu jako Mance líbil Ian McShane, který je o ještě 10 let starší než Hinds :D

Jinak k dílu: Moc se mi líbil. Teda až na monolog Catelyn, to bylo naprosto WTF
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Katy Jenže ono nejde o věk jako číslo, ale o to, že CH vypadá dědovitě, nebojovně, neMancovitě!
  • @Katy No ono aspon kdyby ten Hinds nebyl namaskovanej jako nejaky santusak. V serialu Rim jako Caesar vojevudce vypadal nahodou dobre drsne. Tady je takovej zapustlej, a zda se mi to nebo ani nema svuj cerno-cerveny plast?
  • @Krisa Mance je akorát další kecač do party. Bojovníků není třeba. ;-)

Jonovi by měli dát nějakou akci, protože kecání mu moc nejde. :-) Ani mě by nepřesvědčil tou svojí váhavou historkou o sběhnutí, a to jsem od přírody důvěřivý tvor.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • @Everett_Young Jo, je to spíš taková "ženská verze Aryi" :D
    @Kolikokoli ? Tohle jsem trochu nepochopil.
  • @Everett_Young Co? Já jen říkám, že souhlasím, že to není jemnější verze Jona, ale "ženská" (ne-ultra-divoká a neovladatelná a energická -> prostě větší "dáma") Aryi. Přijdou mi jinak podobné, ani nevím proč.
    @Kolikokoli Ok, už chápu a plně s tebou souhlasím. Přišlo mi to tak už v knize.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Tak už jsem taky dohnala rezervy a dodívala jsem se a musím souhlasit s Meeřinými fanoušky, protože je skvělá. KL mě hodně bavilo, ale mučící scény, Talisa a hlavně Arya mi přišly jako ztráta času...
  • Meera je super! Jojen to samé.
    Karstark s Boltonem taky válí.
    K Brienne a Jaimemu není co dodat. Dokonalé :D. I ten souboj. Co jste čekali, po tak dlouhé době strávené v okovech? Já se spíš divil, že ho nesložila jednou ranou :D
    Margaery (až na šaty) v poho. Joffrey se mi začíná líbit čím dál víc, Ten je podlě mně fakt dobře zahraný!
    Ale jsem asi jediný, komu se nelíbí ta Tyrellská čarodějnice. A Thoros s Anguyem. No to teda bylo. První jsem si myslel, že to bude Sedmistruna (pobrukoval si), na kterého by seděl perfektně. Ale že je to Thoros, to mně zklamalo...
    Celkově fajn díl, lifrujte sem další! :D Stannis a Sandor do toho!!!
  • !! Tak ten diel bol úžasný.
    Dúfam, že nevynechajú aj Ramseyho dievčatá, bola by to škoda.
    Sandor opäť na scéne, jú. A ako efektne ešte odhalil mladé vĺča. :)
    Prekvapivo sa mi tu páčila aj Margery a jej rozhovor s Joffom. To s tým neefektívnym spôsobom splodenia dieťaťa nemalo chybu. Rovnako aj Cerseina narážka s kúskom látky. Som zvedavá ako to uhrajú so Shae, stáva sa z nej pomaly Mata Hari (tak ma napadlo, tu asi nebudú rúčku chladné a efektné dorazenie, nie? keďže tu nie je žiadna zlatá reťaz pre pobočníka...)
    Príchod a vsunutie do deja Reedovcov ma milo prekvapil, veľmi dobré. Catlyn ušla, ako tak. Talisa a ani jej knižná predloha mi nikdy neboli sympatické, tu jej zbytočne dávajú priestor... Brienne & Jaime, skvelé, krátky súboj, potešil aj tak. Olenna, jú a jé. Som zvedavá, či budú aj tie vysoké dvojičky.
    ďalší diel vyzerá rovnako dobre, len tak ďalej.
    A hlavne, nech sú Ramseyho dievčatá!
    upraveno 9. dubna 2013
  • upraveno 9. dubna 2013
  • A kdopak bude papkat kobylky ? :( A škoda ušišlaného Vargo Hoata, na toho by seděl nynější Orell. Thoros a Anguy taky zklamání, na Sedmistrunu by se ten herec hodil víc a Anguy je Robin Hood.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.