@Everett_Young:D No dobře, špatně jsem se vyjádřila, tak mě nechytej za slovíčko :D Když bys to řekl o chlapovi, všichni by se tvářili divně :D Krása internetových fór je v tom, že jsou poměrně anonymní, co se tváří týče :D
@Kolikokoli Promiň ale Emily je hrozná. A v Sucker Punchi vypadá nechutně uměle. Carey... no ta už je o moc lepší.
a kto videl The host? Tam bola Emily na konci, úplne celé zle. Desivá bola. škoda, že nie je dobre vidieť oči, to bolo najdesivejšie. ale aby som jej nekrivdila, v sleeping beauty bola pekná. Medzi moje favoritky patrí Marion C. Dita, Rachel W. a Juno Temple. (kto videl killer Joe?)
@Anvil Eště ty začínej :) Prostě jssem zjistil, že se mi tak nějak pořád líběj ty stejný ženský, co stárnou - totiž pardon, zrajou, průběžně se mnou. Berlusconi si vybírá mladší a mladší holky, mě se prostě pořád průběžně líběj ženský v rozsahu do +-6 let ode mě.
@Kolikokoli Promiň ale Emily je hrozná. A v Sucker Punchi vypadá nechutně uměle. Carey... no ta už je o moc lepší.
Buďme úprimní. V Sucker Punchi vyzerá všetko umelo =D
A tak to má být. :D
edit: Sucker Punch je celý "nadsazený", takže by bylo spíš divné, kdyby tam pobíhala s "přírodním" make-upem na tváři a lehkým rozcuchem na hlavě. ;)
Nu, toto, spolužiak sa aj jemne (ale len jemne) posťažoval na prílišnú "akčnosť" tých scén, ale mne to prišlo, že je to naschvál ako tam letela cez polku miestnosti pri tých obroch, koniec-koncov, len jej predstava. Mne prišiel nápad aj spracovanie takej tej levelovacej hry úžasný a aj rozuzlenie so "strážnym anjelom". To, že ona je tá posledná časť nebolo prekvapenie, zato presunutie vedľajšej postavy na hlavý bod príbehu sa mi páčilo. SP je taký film pre divných ľudí, ktorí ocenia aj čosi iné, nie tie stereotypné omielačky americkej produkcie, ktoré sa furt držia trápnej osnovy - úvod - dvaja hrdinovia sa stretávajú na základe problému - dvaja hrdinovia sa zamilúvajú a spoznávajú - dvaja hrdinovia sú rozdelení - dvaja hrdinovia sú zase v kope a spoločne záverujú - záver Nebudem SP hodnotiť do nejakej hĺbky, proste som si to pozrel a užil ako už dlho nič iné + perfektný soundtrack, skvelo upravené Sweet Dreams do toho sedelo ako riť na šerbeľ.
Tak to prrrr. Este v 15-tich som mala prirodzeny spinavy blond a k tomu tak tmave obocie, ze moja mama mi raz pri veceri vynadala, ze este som este trochu primlada, aby som si farbila obocie :)
Tak to prrrr. Este v 15-tich som mala prirodzeny spinavy blond a k tomu tak tmave obocie, ze moja mama mi raz pri veceri vynadala, ze este som este trochu primlada, aby som si farbila obocie :)
Jo! Já mám ke své "pochcané slámě" úplně tmavé obočí i řasy, že když jsem si v dobách své největší gymplácké době temna obarvila vlasy na černo, tak mě doma seřvali, že aspoň obočí jsem si barvit nemusela :D. Takže ne každý za to může (a odbarvovat obočí si nebudu, protože výsledek by byl ještě děsivější)
Komentáře
Krása internetových fór je v tom, že jsou poměrně anonymní, co se tváří týče :D
Medzi moje favoritky patrí Marion C. Dita, Rachel W. a Juno Temple. (kto videl killer Joe?)
Prostě jssem zjistil, že se mi tak nějak pořád líběj ty stejný ženský, co stárnou - totiž pardon, zrajou, průběžně se mnou. Berlusconi si vybírá mladší a mladší holky, mě se prostě pořád průběžně líběj ženský v rozsahu do +-6 let ode mě.
A tak to má být. :D
edit: Sucker Punch je celý "nadsazený", takže by bylo spíš divné, kdyby tam pobíhala s "přírodním" make-upem na tváři a lehkým rozcuchem na hlavě. ;)
Mne prišiel nápad aj spracovanie takej tej levelovacej hry úžasný a aj rozuzlenie so "strážnym anjelom". To, že ona je tá posledná časť nebolo prekvapenie, zato presunutie vedľajšej postavy na hlavý bod príbehu sa mi páčilo. SP je taký film pre divných ľudí, ktorí ocenia aj čosi iné, nie tie stereotypné omielačky americkej produkcie, ktoré sa furt držia trápnej osnovy
- úvod
- dvaja hrdinovia sa stretávajú na základe problému
- dvaja hrdinovia sa zamilúvajú a spoznávajú
- dvaja hrdinovia sú rozdelení
- dvaja hrdinovia sú zase v kope a spoločne záverujú
- záver
Nebudem SP hodnotiť do nejakej hĺbky, proste som si to pozrel a užil ako už dlho nič iné + perfektný soundtrack, skvelo upravené Sweet Dreams do toho sedelo ako riť na šerbeľ.
1. Dany
2. Sansa
3. Ygritte
4. Cersei
Chlapi
1. Jaime
2. Jorah Mormont
3. Tywin
4. Davos
1. Dany
2. Melissandra
3. Ygritte