Hra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 4. řada
imageHra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

Očekávané, ale přesto poměrně brzy. Dva dny po premiéře třetí řady HBO potvrdilo objednávku 4. řady. Snad tomu pomohly i rekordní čísla sledovanosti.

Read the full story here

2456

Komentáře

• Myslím, že tady se celkem trefili:)
  • Myslím, že jako Oberyn bude ten herec průchozí. Víc by mě zajímali Euron/Victarion, můj tajný tip na jednoho z nich je Mads Mikkelson a teoreticky je to i možné, když natáčení nebude časově kolidovat s Hannibalem.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nie je to žiadna šokujúca novinka, ale aspoŇ si môžeme byť istí, ktoré postavy nevystrihnú.
    http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/nekolik-navratilcu-pro-4-serii/
  • upraveno 3. července 2013
    Počítám, že Rorge nejspíš zastane roli Pollivera s Lechtačem, od kterých si Arya vzala Jehlu, a kteří finálně smrtelně zranili Ohaře.
    Norvos97 napsal(a):

Počítám, že Rorge nejspíš zastane roli Pollivera s Lechtačem, od kterých si Arya vzala Jehlu, a kteří finálně smrtelně zranili Ohaře.
    A takisto zaútočili na Brienne a spôsobili jej zranenie, z ktorého sa, myslím, prebrala až pred súdom pred Stoneheart
  • To ale nebude ve 4.sérii (aspoň doufám).
    Norvos97 napsal(a):

To ale nebude ve 4.sérii (aspoň doufám).
    No, súčasťou štvorky by okrem ostatku Búrky mala byť aj časť Hostiny. Normálne by som povedal, že netuším, čo chcú teda s Brienne robiť potom, ale to netuším ani u Brana :D
  • @Branislav_Gepeto
    Bran má u sebe holku, Brienne má u sebe kluka. To je pro HBO náplň na celou sezónu, obzvlášť vezmeme-li na zřetel že u Brana mohou přihodit nějaký ten Incest navíc. :twisted:
    upraveno 3. července 2013
    @Everett_Young
    Už vidím ten scenár. ,,Och, Bran, môj brat furt spí a sníva svoje sny a ja sa cítim tak osamelá. Tak by ma zaujímalo, odkiaľ konkrétne si ochrnutý?" A u Brienne: ,,Chlapče, tvoj príbeh vyzerá dôveryhodne. Ale aby som ti verila, ešte musíš prejsť jedným testom... Počula som o tebe veľa zatiaľčo som sa potácala bordelmi...". Nu, ale po tej scénke s Gendrym je to úplne možné.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

@Everett_Young

Už vidím ten scenár. ,,Och, Bran, môj brat furt spí a sníva svoje sny a ja sa cítim tak osamelá. Tak by ma zaujímalo, odkiaľ konkrétne si ochrnutý?" A u Brienne: ,,Chlapče, tvoj príbeh vyzerá dôveryhodne. Ale aby som ti verila, ešte musíš prejsť jedným testom... Počula som o tebe veľa zatiaľčo som sa potácala bordelmi...". Nu, ale po tej scénke s Gendrym je to úplne možné.
    image
    Čo je to za lajku? A čo značí? :D
  • @Branislav_Gepeto Lajkuju tvůj příspěvek :-D
    Aha =D Lajka
  • svoa00 napsal(a):

můj tajný tip na jednoho z nich je Mads Mikkelson a teoreticky je to i možné, když natáčení nebude časově kolidovat s Hannibalem.

Taky mne napadl jako potencionální Euron Greyjoy, má takovou demonickou jiskru v očích
    :twisted:
  • Já chci zase Lancela :D
  • @Tom Ano, ta jeho paruka ve třetí serii chyběla :roll:
  • @M1on Že bychom se znovu dočkali dobrého dílu?
  • jop, už je to na CSFD uvodnim článkem v poctatě potvrzené
  • Co je potvrzené? Píšou tam, že mu to tvůrci seriálu nabídli, ne, že to přijal. V původním článku na WiC.net (ze kterého čerpala možná i ČSFD) se navíc objevilo, že je to zatím spíš spekulace.

Jo, a natáčení 4. řady začalo už včera. :)
  • Už jsou známi režiséři pro 4. sérii:

Episode 1: David Benioff & D.B. Weiss
    Episodes 2, 3, 8, 10: Alex Graves
    Episodes 4, 5: Michelle MacLaren
    Episodes 6, 7: Alik Sakharov
    Episodes 9: Neil Marshall

Zájimalo by mně, co za epizodu bude točit Marshall. Čekal jsem, že bude točit bitvu na zdi, ale tohle časově nesedí. No, uvidíme..

A ještě jedna věc. Dobrá zpráva je, že Bryan Cogman letos napsal scénář ke dvěma epizodám.
    http://insidetv.ew.com/2013/07/16/game-of-thrones-season-4-director-list/
  • A moje oblíbená Vanessa ?
    Čo tam časovo nesedí? Roztiahnú to zase ako Danyinu linku. Búrku budú hádam ešte riešiť aj cez piatu sériu...
    Alebo Bitku na Zdi skrátia do humbuku ako všetko ostatné a dôležitejšiu spravia bitku, keď prišiel Stannis. Viem, Bitka na zdi je dôležitá pre vývoj Jonovho charakteru. Viem, to so Stannisom ani nebola bitka ako skôr jatky nepripravených. Ale tak čo už... Alebo proste točí dobytie Meereenu alebo Joffreyho svatbu.
  • @Blackfish Vanessa je scenáristka, nie režisérka. :)
  • Tak tam píše že Cogman napsal scénář ke dvěma, tak mě zajímá Vanessa :)
  • @Blackfish Myslím, že sa nemusíš bát, že by si bol ochudobnený. :D
  • Vanessa by měla být letos out.

Grepeto: Přeci mi nechceš tvrdit, že 4. série bude víceméně jen dokončení Bouře mečů. Těch zhruba 400 stránek, které jim z této knihy zbývá, jim prostě na celou sérii nestačí. Krom toho
    v knize útok armády divokých končí příjezdem Stannise asi 100 stran před jejím závěrem.
    Ve 4. řadě musí být tyto události v její první polovině. 9. epizoda jako
    bitva na zdi
    z uvedených důvodů prostě časově nesedí. Jediné, co mě napadá, je, že by mohli děj posunou o kus dozadu.
    @Johnny
    Divokí najskôr zaútočili a prehrali - padol napríklad magnar Styr. Tam padla aj Ygritte. Títo boli prelezci útočiaci z juhu. Ostatok bol na severe pod vedením Manceho. Za bitky bol Jon dočasným vodcom zvoleným okolnosťami, keď Stannis prekvapil tábor a pobil Divokých, vtedy už bol Janosovým zajatcom. Takže tá bitka, ktorú myslím, sa neskončila Stannisovým príchodom, len odpor ako taký.

Ale pravda je, že budú zrejme čerpať aj z Tanca a Hostiny, keďže Hostina aj Tanec sú chronologicky skoro úplne paralelné. No ja osobne som videl už v Búrke docela málo materiálu pre dve série. Pre niektoré postavy tam bolo priestoru dosť na dve, ale keď sa pozrieš na Dany, tam je vidieť to zúfalstvo v podobe malého množstva materiálu. Neviem ako chcú utiahnuť Hostinu a Tanec moc ďaleko ak to riadne neroztiahnu. Ale možno ma prekvapia nejakou záujímavou náplňou.
    Hehe
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.