Hra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 4. řada
imageHra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

Očekávané, ale přesto poměrně brzy. Dva dny po premiéře třetí řady HBO potvrdilo objednávku 4. řady. Snad tomu pomohly i rekordní čísla sledovanosti.

Read the full story here

«13456

Komentáře

• Očekávané, ale stejně potěší! :)
    Takže se dočkáme Rudé zmije, a možná už i Dorana a Arianne. Ale jinak se mi zdá, že moc nových postav nepřibude..?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já se spíš těším, až se některých postav zbavíme (i když to může přijít už ve 3. sérii - nečtu popisy epizod ani názvy, páč se chci nechat překvapit) :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Zřejmě Mace Tyrell, možná starý Tarly (ale nejspíš ve stylu Umbera, Karstarka a Boltona). Něco z houfu meereenských šlechticů... A teoreticky možná někdo z Údolí.

A možná, ale opravdu jen možná, se dočkáme nového Bronna - Malíčkova strážce Lothora.
  • Tak tohle jsem fakt nečekal :D
  • Sice je brzy ale už se nemužu dočkat :D Nejvíc na bitvu na zdi a Joffriho svatbu
  • upraveno 2. dubna 2013
    jaký byly vůbec čísla sledovanost a oproti předchozích serii
  • upraveno 2. dubna 2013
    sveva napsal(a):

Očekávané, ale stejně potěší! :)
    Takže se dočkáme Rudé zmije, a možná už i Dorana a Arianne. Ale jinak se mi zdá, že moc nových postav nepřibude..?

To ani ne, protože 4. série by měla být druhá polovina Bouře mečů :), ta zmyje by se mohla objevit pokud se příběh bude držet i božího soudu.

• Skvěle, už se těším na Tyriona s kuší :-) (Snad se to vejde do 4. série)
  • @Azazel Skus ciernit. Toto je serialove vlakno.
  • Azazel napsal(a):

Sice je brzy ale už se nemužu dočkat :D Nejvíc na bitvu na zdi a Joffriho svatbu

No jestli bude bitva o zeď pojata např. jako ta na Pěsti prvních lidí, tak se pomalu přiblížíme k cimrmanovskému Hamletovi bez Hamleta...
  • upraveno 2. dubna 2013
    baltim napsal(a):

Azazel napsal(a):

Sice je brzy ale už se nemužu dočkat :D Nejvíc na bitvu na zdi a Joffriho svatbu

No jestli bude bitva o zeď pojata např. jako ta na Pěsti prvních lidí, tak se pomalu přiblížíme k cimrmanovskému Hamletovi bez Hamleta...
    To bude drahý jak prase víc, než černovoda.
  • ja zase na dějovou linku z Dorne, respektive na Dorňany (a oku lahodící Dorňanky :-D )celkově. No a hlavně na
    souboj Hory a Zmije
  • M1on napsal(a):

baltim napsal(a):

Azazel napsal(a):

To bude drahý jak prase víc, než černovoda.
    Kostýmy a rekvizity už vyrobený mají, tak na čem jiném utrácet než na efektech :D
  • No, som prekvapený :-) Druhá polovica BM je dosť snubný materiál na prácu, ale hostina akosi postráda akciu. Mne sa osobne hostina páčila (Cerseine kapitoli ma bavili a k zemi to podľa mňa ťahala nehorázne nudná Brienne), ale neviem či ju pôjde tak ľahko zobraziť v seriáli.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nečitateľovi, ktorý si sem prišiel prečítať, či jeho show pokračuje ste už niekoľkokrát prezradili,
    že v ďalšej sérií bude bitka o Zeď.

Ono to z tej prvej časti tretej série nemusí byť také jasné, takže niektorých by to mohlo prekvapiť.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Natáčení 4. série začne 8. července.

+ první střípek informací o castingu (jestli se to tak dá nazvat)
    http://www.spoilertv.com/2013/05/game-of-thrones-season-4-casting-rumors.html
    upraveno 18. května 2013
    Ja by som dal Dornov zahrať japonským alebo čínskym hercom - samozrejme žijúcim v Británii alebo okolí alebo Amerike -, nech sú mierne viac odlíšení než len iným oditeňom pleti.

EDIT: Satina predsa môže hrať ten Malíčkov špeh... Har!
  • @Branislav_Gepeto Vůbec by mi nevadilo, kdyby v tom případě hrál někoho tento fešák :D.
    upraveno 18. května 2013
    @Kolikokoli Napíš tvorcom seriálu, mileradi pridajú nejakú novú zbytočnú postavu, ktorú bude hrať a na ktorú sadne. A ak máš narodeniny a pekne ich poprosíš, tak ho napasajú do bordelu ;-)
  • @Branislav_Gepeto Hm, když není Ros, tak by mohl být Rosátor :D.
    upraveno 18. května 2013
    Kolikokoli napsal(a):

@Branislav_Gepeto Hm, když není Ros, tak by mohl být Rosátor :D.

Aký Rosátor, nedívala si sa na Priateľov? Ros je aj mužské meno :D
    Nebudeme predsa divákov mučiť tak, že si budú musieť pamätať nové meno :)
  • upraveno 18. května 2013
    @Branislav_Gepeto To je Ross. A jeho přezdívka byla Rossátor :D (v originále The Rossatron).
    @Kolikoli Ach ták, tak som tu skôr ja, čo to nesledoval :) Jedno esko hore dole....
  • upraveno 28. června 2013
    A mame vybraneho Oberyna

Clanok
  • Ja si ho z nicoho nepamatam, ale mozno @Nevada bude vediet zhodnotit kvalitu vyberu :)
  • A tak proč ne :) Pedro Gonzáles :D
    Tak mohli vybrať niekoho tmavšieho. Takto bude ťažké nájsť nejký zásadný rozdiel medzi seriálovým Rhoynarom a seriálovým Andalom/Prvočlovekom.
  • @Branislav_Gepeto Avatar bol modry, aj Oberyn urcite zhnedne ;)
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto Avatar bol modry, aj Oberyn urcite zhnedne ;)

Ak to vyriešia takto, tak to budem krochkať blahom. Ja len, že prirodzená farba by sa asi hodila viac, než nejaké CGI či nasolárkovanie :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.