Já se spíš těším, až se některých postav zbavíme (i když to může přijít už ve 3. sérii - nečtu popisy epizod ani názvy, páč se chci nechat překvapit) :D
Zřejmě Mace Tyrell, možná starý Tarly (ale nejspíš ve stylu Umbera, Karstarka a Boltona). Něco z houfu meereenských šlechticů... A teoreticky možná někdo z Údolí.
A možná, ale opravdu jen možná, se dočkáme nového Bronna - Malíčkova strážce Lothora.
No, som prekvapený :-) Druhá polovica BM je dosť snubný materiál na prácu, ale hostina akosi postráda akciu. Mne sa osobne hostina páčila (Cerseine kapitoli ma bavili a k zemi to podľa mňa ťahala nehorázne nudná Brienne), ale neviem či ju pôjde tak ľahko zobraziť v seriáli.
Ja by som dal Dornov zahrať japonským alebo čínskym hercom - samozrejme žijúcim v Británii alebo okolí alebo Amerike -, nech sú mierne viac odlíšení než len iným oditeňom pleti.
EDIT: Satina predsa môže hrať ten Malíčkov špeh... Har!
@Kolikokoli Napíš tvorcom seriálu, mileradi pridajú nejakú novú zbytočnú postavu, ktorú bude hrať a na ktorú sadne. A ak máš narodeniny a pekne ich poprosíš, tak ho napasajú do bordelu ;-)
Komentáře
Takže se dočkáme Rudé zmije, a možná už i Dorana a Arianne. Ale jinak se mi zdá, že moc nových postav nepřibude..?
A možná, ale opravdu jen možná, se dočkáme nového Bronna - Malíčkova strážce Lothora.
+ první střípek informací o castingu (jestli se to tak dá nazvat)
http://www.spoilertv.com/2013/05/game-of-thrones-season-4-casting-rumors.html
EDIT: Satina predsa môže hrať ten Malíčkov špeh... Har!