Hra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire
Hra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire
Očekávané, ale přesto poměrně brzy. Dva dny po premiéře třetí řady HBO potvrdilo objednávku 4. řady. Snad tomu pomohly i rekordní čísla sledovanosti.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale pod ním už probíhají spekulace... Jako jakž takž logický důvod se mi zdá věkový rozdíl mezi původním hercem a seriálovou Margaery,
@Everett_Young Já ne, já jsem Tudorovce neviděla. Když už, tak paní vojačku z Kapitána Ameriky :-)
Chápem, že pre väčšie role chcú iných hercov a preto preobsádzajú. Chcú mať exkluzív. Ja osobne by som to aspoň skúsil s tými deťmi. Môžu ukázať, čo v nich je. Ak to sakra nepôjde, tak by som preobsadil. Ale na loďku v druhej sérií mohla nasadnúť pokojne aj pôvodná tvár a nemusela sa ani snažiť revať - podľa knihy ani nemala. Ak to tvorcovia skúsili, ale usúdili, že niekto drahší bude lepší alebo nemali čas samotní pôvodinci, tak sa hlboko ospravedlňujem - síce neúprimne...
Tommen mal byť tustučký a nízky. Ešte postaršený by nevadil, chápem, že dieťa a Margaery s výrazným poprsím by vyzerali divne. Dúfam, že nakoniec Tommen bude násilník, ktorý bude Margaery tyranizovať a on sám Cersei zavrie do žalárov. Pretože napasovať postavu do vzhľadu a povahy je proste too mainstream. Potom Tommen vyskočí na kúzelnom jednorožcovi a vyženie Bielych chodcov. To bude epický koniec.
A najhoršie je vyťahovať mŕtvych. Síce asi ani ja by som ho nespoznal - človeku začínajú byť ukradnuté aj niektoré hlavné postavy, nieto ešte taký borntodie komparz -, ale je to divné.
Dúfam, že je tu ešte minimálna šanca, že bude hrať niekoho iného. Hoc aj Roberta Arryna - aj keď toho tipujem na toho chlalana z článku predtým.
No, tak som si posťažoval. Teraz vyhodiť zdravý rozum von oknom a veriť, že to nebude taká hrôza. Kým tam je Lena, Peter, Nikolaj, tak sa to dá prežiť.