Hra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 4. řada
imageHra o trůny bude mít 4. řadu! - Ice & Fire

Očekávané, ale přesto poměrně brzy. Dva dny po premiéře třetí řady HBO potvrdilo objednávku 4. řady. Snad tomu pomohly i rekordní čísla sledovanosti.

Read the full story here

12346»

Komentáře

• Vím jen to, co se píše v tom článku. :-D
    Ale pod ním už probíhají spekulace... Jako jakž takž logický důvod se mi zdá věkový rozdíl mezi původním hercem a seriálovou Margaery,
    vzhledem k budoucímu ději by to asi vypadalo dost divně (ještě víc než v knížce). Ten nový herec je o něco starší...
  • @sveva Tommen ale má být takový obtloustlý telátko, ne? :-)
  • @Lady_Seans Tj, a Margaery má být šestnáctiletá, nevinně vyhlížející dívka. :-D Do toho popisu se Natalie Dormer jaksi nevleze, i když přimhouřím obě oči.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A ani kdybys obě oči zavřela a představila si to :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sveva @Nevada Protože v Natalii už každý vidí Annu. Toho už se prostě nezbaví.
  • @sveva To máš pravdu. HBO styl - oba postaršíme tak minimálně o pět let, postaráme se, aby ani náhodou nevypadali jako z fantasy světa a bude to hezky vyvážený.

@Everett_Young Já ne, já jsem Tudorovce neviděla. Když už, tak paní vojačku z Kapitána Ameriky :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Na tom sa dá už len smiať :roll:

Chápem, že pre väčšie role chcú iných hercov a preto preobsádzajú. Chcú mať exkluzív. Ja osobne by som to aspoň skúsil s tými deťmi. Môžu ukázať, čo v nich je. Ak to sakra nepôjde, tak by som preobsadil. Ale na loďku v druhej sérií mohla nasadnúť pokojne aj pôvodná tvár a nemusela sa ani snažiť revať - podľa knihy ani nemala. Ak to tvorcovia skúsili, ale usúdili, že niekto drahší bude lepší alebo nemali čas samotní pôvodinci, tak sa hlboko ospravedlňujem - síce neúprimne...

Tommen mal byť tustučký a nízky. Ešte postaršený by nevadil, chápem, že dieťa a Margaery s výrazným poprsím by vyzerali divne. Dúfam, že nakoniec Tommen bude násilník, ktorý bude Margaery tyranizovať a on sám Cersei zavrie do žalárov. Pretože napasovať postavu do vzhľadu a povahy je proste too mainstream. Potom Tommen vyskočí na kúzelnom jednorožcovi a vyženie Bielych chodcov. To bude epický koniec.

A najhoršie je vyťahovať mŕtvych. Síce asi ani ja by som ho nespoznal - človeku začínajú byť ukradnuté aj niektoré hlavné postavy, nieto ešte taký borntodie komparz -, ale je to divné.

Dúfam, že je tu ešte minimálna šanca, že bude hrať niekoho iného. Hoc aj Roberta Arryna - aj keď toho tipujem na toho chlalana z článku predtým.

No, tak som si posťažoval. Teraz vyhodiť zdravý rozum von oknom a veriť, že to nebude taká hrôza. Kým tam je Lena, Peter, Nikolaj, tak sa to dá prežiť.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.