Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
15556586061106

Komentáře

• upraveno 5. června 2013
    Krisí - tohle je něco pro tebe :-))
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison Dík, škoda jen, že půjdu do pekla =D
  • Ti kočičanda ubalí něco na cestu :-))
    image
    @Černá_Alison Tý jo, já bych chtěla takhle šikovnou kočičku - bych s ní mohla machrovat :D
  • A zde něco pro převoz zlopsů :-)) Přesně ten balónek hungarské výroby mám doma, takže jestli se někdo hlásí:-))
    image
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tá helma vyzerá ako hríbik z Mária
    Já hlavně nechápu, jaktože ten pes neukousal ruce tomu, kdo mu to narážel na hlavičku...:)
  • Protože to není psík tááákhle pomstychtivý :-)
    image
    @Černá_Alison :D To mi připomnělo našeho Fíkouška - když jsme při stěhování tapetovali pokoj prababičce, tak si ustlal přímo na namazané tapetě (jak se musí nechat chvilku zaschnout, než se začne přidělávat na stěnu). A ještě ve starém baráku si při stěhování pejsáčci nejraději lehali na rozdělané igelitové pytle, do kterých jsme dávali peřiny, oblečení a další krámy :)
  • Na namazané tapetě - pak jste mu dělali depilaci? :-D

Jo takové couralisty systematicky roznášející prach a omítku a mokré barvy po bytě - ty známe! :-p a ještě všechno ošmechtal chvostem :-)
    @Černá_Alison Ne, ale na té stěně je taková zvláštní boule... On šel odlepit celkem dobře, to když se Ála otřela o čerstvě natřená futra, tak měla melír ještě několik měsíců (prostě to z ní nešlo smýt)
  • Wonder women - doslova :-D
    image
  • @Černá_Alison věřím, že při pohledu na takovou super hrdinku by zločinci dobrovolně odhazovali zbraně a brali nohy na ramena =D
    image
  • No ještě tu mám Spájdrmena....ve špičkovém kostýmku :-)
    image
    @Černá_Alison 8-O Od teď pavouky nevynáším, ale nemilosrdně vraždím!
  • a ještě jedna mravnostní na dobrou noc, abys z toho neměla divoké spaní
    image
  • @Černá_Alison Nééé!
  • @Černá_Alison Co to má být? Manuál Svědků Jehovových?
  • @Everett_Young Tohle bohužel znám, to budou katolíci :-?
  • @Askia Tak už víme proč ubývají. Tímhle stylem za chvíli vymřou, takhle se populace udržet nedá :D
  • Ano, budu se tím řídit, a udržím svou mravní čistotu. A o to přece jde!
  • Jen se neradujte -. mravní čistotu do svatby a pak bez antikoncepce naflákat tolik kousků, kolik půjde :-p Ti nás přečíslí jak srby v Kosovu :(
    Navíc mají tu úžasnou taktiku všech věřících - srdužovat se za účelem utvrzování se ve svém přesvědčení....ateisté se nesdružují a neutvrzují o své pravdě :-D
  • Jen se neradujte -. mravní čistotu do svatby a pak bez antikoncepce naflákat tolik kousků, kolik půjde :-p Ti nás přečíslí jak srby v Kosovu
    Přesně katolíci jsou zlo. Množí se jak krysy. Vasektomii na ně! Ještě že je tu tolik pseudoateistů a několik pravověrných ateistů. Bohužel...ale fuj, co jsem to napsal...jenže mě nenapadá žádné synonymum. Ti Ježíšovi psi se zakonzervovali i v našem krásném jazyku.
    Takže čínskémuhoroskopužel ti vyznavači bible pronikli do vlády a jiných vedoucích pozic a sabotují úsilí ateistu o krásnou zemi vedenou jen rozumem a ušlechtilými pohnutkami. Normálně úplně drze korumpují a obohacují se na náš úkor. Ještě k tomu se tváří, že je to pro naše dobro. Však taky jejich typickou vlastností je pokrytectví. To ví každý.
    Vsadím se, že Klaus, Zeman, Janoušek a všichni kmotři jsou prachobyčejní katolíci v přestrojení.
    Naštěstí tu máme moudré mladé ateisty, kteří se jen tak nenechají ošálit a snad to jednou převezmou. Pokud tedy nevyhynou na bezdětnost. Nákupnímcentrůmdík za Černou Alison, Evereta Younga a další.
  • @Chmur Co tě žere? :)
  • upraveno 6. června 2013
    @Askia: Mě něco žere? Já jsem s vámííííí!!!
    Já se plně vezu ve středním proudu, katolíky bych hnal na Golgotu, cikány do Gangy. Ve všech společnostech (firmách) by měla být polovina lidí ženského pohlaví a polovina homosexuální:-)
  • upraveno 6. června 2013
    Brano, Everette, Blekfiši - už víte, o čem jsem mluvila včera večer u toho obrázku ? :-D A tys mi, Brano, nevěřil :-D
  • Hej, co dělá mačo Chmur v babinci? :-o
  • @Chmur Hm, jak myslíš.
  • Hej, co dělá mačo Chmur v babinci?
    Co je to mačo?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.