Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
15758606263106

Komentáře

• @Krisa horuji s malým h, aby to nevypadalo jako nepřiměřený nátlak :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison OK, s malým h beru, s velkým H by to byl nepřiměřený nátlak hlavou o zeď a bych byla dost pravděpodobně proti =D
  • Pod nátlakem asi takto ? :-)
    image
  • Krisa napsal(a):

O odstraňování chloupků
    Můj večer začal jako každý jiný večer – přijít domů, připravit večeři, pohrát si s dětmi.

Pak mě napadla myšlenka, kterou jsem si hořkou vypila v příštích pár hodinách až do dna. „Možná bych si dneska mohla voskem odstranit chloupky,“ a tak jsem se odebrala ke koupelně. Vytáhla jsem inkriminovaný vosk, byl to jeden z těch vosků používajících se za studena, žádný horký vosk, jen umístíte pruhy mezi své dlaně, nahřejete je a oddělíte od sebe. Po té si je přiložíte na nohu
    (nebo kamkoli jinam) a rychle je strhnete. Takže žádný štráchy, přece to nemůže být tak těžké! Já tedy sice nejsem žádný génius, ale přece tohle hravě zvládnu. (Hmmm, HA HA)

Takže s nadšením vytahuji první proužek, dokonce se projevuji jako genius a místo zdlouhavého nahřívání dlaněmi použiji fén. Ten jej nahřeje na 100 stupňů a já jsem připravena přikládat. Přiložím proužek přes stehno a rychle strhnu. Funguje to! OK, nebyl to právě nejkrásnější pocit, ale dalo se to vydržet. Tak tohle zvládnu. Odstraňování chloupků voskem mě už neděsí. Připadám si jako královna vosků, bojovnice proti nechtěným chloupkům a tvořitelka krásné hladké pleti.

Příštím proužkem se soustředím na poněkud severnější oblasti mého těla. Než se do toho s vervou vrhnu, jdu zkontrolovat již spící děti. A zpátky do koupelny, do dalšího kola svého boje proti chloupkům. Sundám si kalhotky a s jednou nohou na kraji toaletní mísy zaujímám pozici. Stejným způsobem přiložím proužek nahřátého vosku podél „bikinové linie“, přikrývající část mé „krasotinky“ až k vnitřní části mé hýždě (ano, hýždě, ten proužek je děsně dlouhý), zhluboka se nadechnu a – TRH!!! JSEM SLEPÁ!!! Oslepla jsem bolestí!!! Do pr!!!

S navracejícím se zrakem si povšimnu, že se mi podařilo strhnout pouze půlku proužku. Do háje. Další hluboký nádech a TRH!! Všechno se točí a vidím malé tečky. Myslím, že se složím, nesmím omdlít, nesmím omdlít! Z dálky se ozývají bubny. Dýchej, dýchej… OK, vracím se zpět k normálu. Podívám se toužebně na svou trofej – povoskovaný proužek, který mi způsobil tolik bolesti, s mými chloupky pevně přilepenými. Chci si své vítězství vychutnat a tak pozvednu svou trofej a… nevidím žádné chlupy! Kde jsou ty chloupky? A vosk? KDE JE VOSK???

Pomalu se podívám na inkriminovanou oblast, s jednou nohou stále na porcelánové míse. Vidím chloupky, které měly být na proužku s voskem. Nejsou! Dotknu se a cítím VOSK! Moje nejcitlivější místo těla je pokryto voskem tvořícím z mých chloupků lepivou hmotu. Pak udělám další ohromnou chybu… vzpomínáte, že má noha je stále na záchodové míse? Já v tomto momentě pokládám nohu na zem.

Slepil se! Můj zadek je slepený! Zalepil se! Batolím se po koupelně jako tučňák a přemýšlím, jak rozpustit ten vosk. Doufám, že nezačnu potřebovat kakat, to by pravděpodobně explodovalo hlavou. Horká voda! Horká voda přece rozpouští vosk. Napustím si horkou vodu, kterou budu schopna snést do vany, ponořím voskem pokryté části, vosk se rozpustí a já jej mohu lehce setřít, že? OMYL!!! Vlezu do vany – voda je o trochu víc horká než teplota vody, kterou používají na mučení válečných zajatců, nebo sterilizaci skalpelů – a posadím se.

Velmi záhy zjistím, že ještě horší než slepené dolní regiony jsou slepené dolní regiony přilepené ke dnu vany ve vroucí vodě, která
    NEROZPOUŠTÍ vosk. Takže nyní pevně přicementována ke dnu vany, v duchu děkuju svému manželovi, který nechal instalovat před měsícem do koupelny
    telefon a rozhodnu se zavolat kamarádce. Ta jistě zažila podobnou věc a ví nějaké triky, které mne dostanou z této lapálie. Musím přiznat, že začít telefonát větou:!Takže moje …. a zadek jsou slepený a přilepený ke dnu vany," je poněkud netradiční.

Nedozvídám se od ní žádné triky nebo rady, ale slyším na druhém konci drátu špatně přidušovaný záchvat smíchu. Pak ji napadne, abych zavolala zákaznické centrum, jehož číslo je na straně krabičky s navoskovanými pruhy. No jistě! Ještě budu pro srandu operátorům. Zatímco spolu vymýšlíme různé varianty řešení, začínám seškrabovat své slepené chlupy žiletkou. Neexistuje „lepší“ pocit než sedět ve vroucí vodě, slepená až na zádech a nasucho si holit citlivé chloupky. Teď, s již nefungujícím mozkem a silně porušenou hrdostí, začínám nabývat jistoty, že budu potřebovat psychiatrickou pomoc kvůli posttraumatickému stresu. Má přítelkyně se mnou stále mluví po telefonu, když můj zrak padne na mou záchranu. Krém, který se používá na odstranění zbylých chloupků. Co tím můžu ztratit? Namažu se s ním a do prčic… to bolí!!! Můj zvířecí řev, dozajista probudil děti a způsobil u mé kamarádky dočasnou hluchotu, ale je mi to jedno, protože to jde dolů!!

Funguje to, jsem zachráněná!!! Kamarádka mi hlučně gratuluje k vítězství a zavěsí. Úspěšně odstraním zbytek vosku a ve svém bezbřehém zoufalství zjistím, že VŠECHNY chloupky jsou na svém místě. Žádný nechybí! Neopatrně to všechno oholím, no a co, stejně jsou všechny mé kožní buňky umrtvené a nic necítím. Klidně bych si sama mohla úspěšně amputovat celou nohu a necítit bolest.

Příští týden se chystám na barvení vlasů…

Já tady u toho hýkám smíchy. To je teda gól!!!!

@míša Já při části s vanou vdechla čaj, až mi tekl nosem :D
  • upraveno 6. června 2013
    -
  • @Černá_Alison Já mám NAZI poníka, ne homosexuála s jednorožčí poruchou osobnosti :D
  • @Everett_Young Tak ne, no :-)) Byl jen takový návrh :-D
    Černá_Alison napsal(a):

Tak ne, no :-)) Byl jen takový návrh :-D

A já ho schvaluji, takže EY nebuď srab a šup sem s novým avatarem :twisted:
  • Nebo tě Krisí zbije ? :-)
    image
    @Černá_Alison To neexistuje 8-O. Přece nikdo nemůže mít tak daleko hlavu od ramen...
  • Jak vidno existuje :-) Jsem zjistila, že třeba při lukostřelbě je žádoucí mít svěšená ramena...
    Ale jsou i jiné :-)
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Černá_Alison napsal(a):

Brano, Everette, Blekfiši - už víte, o čem jsem mluvila včera večer u toho obrázku ? :-D A tys mi, Brano, nevěřil :-D

Toto predsa ešte nie je búrka :)
    @Černá_Alison No ale svěšená ramena nejsou půlmetr mezi hlavou a rameny...
  • @Branislav_Gepeto Ne ještě není, ale koukám, že ty bys na mou hlavu klidně seslal krupobití nebo mne rovnou vyšoupl na mráz :-D
  • @Krisa Tebe mate její vyvinutý trapézový sval a svěšená "bedna". Ale zajdi do posilovny s nejmenovanými jedinci v prase a oni ti to rádi (a jak moc rádi) předvedou :-)
    Černá_Alison napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ne ještě není, ale koukám, že ty bys na mou hlavu klidně seslal krupobití nebo mne rovnou vyšoupl na mráz :-D

Nie, ja len verím v slobodu zdieľania nevinných vtípkov. Hlavne tohto základu, ktoré ukazujú, aká istá organizácia je alebo bola a v takom prípade, ak to niekto vezme ako urážku, sám tým priznáva negatívnosť danej veci. :D Samozrejme, že ťa nechcem postrčiť ako nejakú figúrku ako Malíček....
  • Na malíčka máš příliš mnoho charakteru :-*
    @Černá_Alison Tohle mi doufám nikdy nikdo neukáže, jinak bych se mohla rozbrečet... Já teda dříve tento cvik (předpokládám, že to je obouruční biceps) přes zimu taky cvičila, ale nikdy to nevypadalo takhle!
  • @Krisa Ukaž! :-D
    Ještě abys vypadala takto_
    image
    @Černá_Alison Fu, to vypadá jako ten mimozemšťan z Evoluce
  • Máš pravdu - s posilováním se to nesmí přehánět :-))
    image
  • @Krisa to je boží =D já jednou zkoušela jakousi depilační pěnu či co, v návodu stálo: vyzkoušejte na malém kousku kůže a počkejte, jestli se nedostaví alergická reakce....ehm.... :D naplácala jsem si to na celou nohu a čekala, mělo to být deset minut, jenže asi po dvou minutách se mi zdálo, že jsem si polila nohu benzínem a škrtla sirkou, samozřejmě depilační účinek veškerý žádný a moje noha měla zářivě červenou barvu, jako bych se ji snažila uvařit, to mě vyléčilo od podobných experimentů.
    @Dreamer To znám, akorát já zkoušela nejprve malý kousek a když se alergická reakce nedostavila, naplácala jsem to na obě nohy a :onfire: (a všechny chlupy zůstaly na svém původním stanovišti). Fakt by mě zajímalo, na koho to působí, že má 4 týdny hladké nohy...
    Zkoušela jsem i ty popsané voskové pásky "za studena", naštěstí mi to zalepilo jenom jednu nohu (holeň) a šlo to dolů technickým benzínem :D
  • @Krisa tak si říkám, že mít pořezaná kolena není zas až taková hrůza :D
  • @Dreamer Tak si říkám že nemuset si holit nohy taky není zas až taková hrůza :P
  • Ako ide leto, tak sa mi casto sniva, ze som niekde v sortkach alebo v sukni a zrazu zistim, ze mam nohy chlpate ako futbalista :)
    Ale na druhej strane je to moja jedina a najvacsia nocna mora poslednych rokov :)

Pravda pravduca - nie je nad ziletku :)
    :D Toto by nášmu psovi nevydržalo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.