Hra o trůny 3×07 – Medvěd a krásná panna - Ice & Fire

upraveno 13. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×07 – Medvěd a krásná panna - Ice & Fire

Daenerys si vyměňuje dary s otrokářem z Yunkaie. Zatímco Sansu trápí její neradostné vyhlídky, Šae je dopálena nastalou situací. Tywin radí králi a Melisandra odhaluje Gendrymu tajemství. Brienne čelí v Harrenově impozantnímu nepříteli.

Read the full story here

145679

Komentáře

• upraveno 16. května 2013
    No, ale dává to smysl. Sansa by viděla, že ani Sedm ani staří bohové jí nepomohli - celá rodina (co ví) je kaput, tak hledá "něco nového". Navíc je zrzavá a všichni zrzouni (dobře, s pár výjimkami) měli co dočinění s Rohlíkem. Aby ju ještě po (jistě tragické :D) smrti Selyse neprovdali za Standu, třeba :D.
  • @Kolikokoli
    A tak zůstane pannou skutečně až do smrti a v případě nenalezení Rickona rod Starků zcela vymře.
    :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. května 2013
    @Kolikokoli
    Já bych ji spíš viděla jako druhou manželku Aegona Rádobydraka. A Stannis umře při obraně říše před Jinými
    ;)
    MissUtahraptor napsal(a):

@Kolikokoli

A tak zůstane pannou skutečně až do smrti a v případě nenalezení Rickona rod Starků zcela vymře.
    :-D
  • @MissUtahraptor
    Ještě je tu Bran, a doufám, že odtamtud brzo vypadne, protože mi děti lesa smrdí jak leklá ryba, když mu dali pravděpodobně sníst Jojena, mají cosi neznámého společného s Jinými a jejich motivy jsou celkem neznámé.
  • @Askia Souhlasím až na tu část, že
    Bran odtamtud vypadne.
  • @MissUtahraptor
    Martin... ale aspoň si to Bran uvědomí a oni ho pak násilím nechají přirůst ke stromu, aby neutekl a bude tím vědomím trpět staletí. Další Stark s tragickým osudem :D
  • Nebo by si Sansa mohla vzít Theona :D. To by fakt asi umřela jako stará panna :D. Ale měla by svého "prince" a "rytíře" a on by měl... no... Sansu, po které pokukoval už v době, kdy si hrála s bárbínama panenkama :D.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Askia Souhlasím až na tu část, že

Bran odtamtud vypadne.
    Bran už vypadol a nebolo to moc šťastné...
    Nevada napsal(a):

@Kolikokoli

Já bych ji spíš viděla jako druhou manželku Aegona Rádobydraka. A Stannis umře při obraně říše před Jinými
    ;)
    :-k Táto teória je veľmi zaujímavá. Aj keď by som si skôr prial,
    že bude jedinou manželkou. Akokoľvek mám Arianne mierne rád...
    Možno by to v tej trojke dopadlo tak, že Aegon si nájde zlatú ženušku, Sansa vysnívaného princa a Arianne škálu milencov v KL.
  • MissUtahraptor napsal(a):

@ Askia Souhlasím až na tu část, že

Bran odtamtud vypadne.
    Čekala jsem, jestli se chytíš. =D
  • upraveno 16. května 2013
    Askia napsal(a):

@skelet

Kdyby se zjistilo, že spolu nespali, je možné svatbu lehce zneplatnit.
    ve středověku toto mohli navrhnout jen manžel nebo manželka, nikoliv nikdo jiný. Marge je také stále vdovou po Renlym, i když spolu nespali :-$
    Ale ať tak nebo tak, tak Sansa jako jediný ze Starků dostává vysokou školu Hry o trůny (od Malíčka). A jako jediná ze Starků se naučila, díky Joffreymu a Cersei, že mlčení a přetvářka znamená přežití.
  • Hele nebylo náhodou zmíněno, že G. R. R. Martin bude v této serii hrát nějakou postavu??? kdy tam bude neví to někdo?
  • Hildegarda napsal(a):

Ja myslim, ze Sansa

odstrani Malicka...v me snove realite Tyrion najde, kde chodi devky a Sansa bude se Sandorem
    Okej, vstavej blbko, je to Martin :D
    Mam taky pocit, ze niekto tu necital 4.kolo poviedok ;)
    Mas pravdu, nejak nestiham...zkoncila jsem u druheho :-( Ted si chrochtam nad Orwellem
  • Askia napsal(a):

@MissUtahraptor

Martin... ale aspoň si to Bran uvědomí a oni ho pak násilím nechají přirůst ke stromu, aby neutekl a bude tím vědomím trpět staletí. Další Stark s tragickým osudem :D
    Aby neutekl :-) To je jak ten cernocerny vtip o bezrukem a beznohem diteti.

Bran odtamtud vypadne.
    Aj keď je to absolútne ohraný vtip, vždy sa chytím :D
    Mám proste Brana rád.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Bran odtamtud vypadne.
    Mám proste Brana rád.
    Dáváš to najevo velmi zajímavým způsobem... =D
  • Škoda že ve scéně s Daenerys nebyl dialog, otrokář: My jsme Yunkai a máme mocné přátele. Jorah: Řekni mi Moudrý pane, k čemu jsou mrtvévu muži přátele?
    perfektně by se to tam hodilo :-D

Branislav_Gepeto napsal(a):

Bran odtamtud vypadne.
    Mám proste Brana rád.
    Dáváš to najevo velmi zajímavým způsobem... =D
    Čakal som, že to povieš ;-) :D
  • Dobrej díl, spousta sexu a "srdceryvnejch" dialogů. Je vidět, že ho psal GRRM ;-)
    (Jinak Bron mě bavil, jako vždy.)
  • Dočkáme se?

No, vyzerá to tak, že chcú od druhej série dať na každú sériu jednu pesničku a hoci neviem, či ich je tam toľko, mohlo by to výjsť. Neviem síce, ako to tam zamaskovať, pochybujem že nejaký spevák bude, no možno to ešte nejako zvládnu. Ale obávam sa, že zase tou kvalitnou zostane fanverzia ako pri Bear and the Maiden Fear - pri všetkej úcte k tej rokovej kapele, ich verzia sa mi vôbec nepáčila... Teda nesadla mi. Toto mi ale postačí, vďaka za nález :)
  • poprosím diskusiu na nový diel :) bol totiž úžasný !!!
  • upraveno 20. května 2013
    přesunuto
  • KONEČNĚ! Na tohle jsem už od knížky čekala! Ach, Sanso! Děkuju scénáristům! DÍKY! :D Svatba celkově stejně depresivní a katastrofa, jak měla být. Daario je super, tomuto se nedivím, že o něm Dany furt mlela/myslela na něj :D.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

No, vyzerá to tak, že chcú od druhej série dať na každú sériu jednu pesničku a hoci neviem, či ich je tam toľko, mohlo by to výjsť. Neviem síce, ako to tam zamaskovať, pochybujem že nejaký spevák bude, no možno to ešte nejako zvládnu. Ale obávam sa, že zase tou kvalitnou zostane fanverzia ako pri Bear and the Maiden Fear - pri všetkej úcte k tej rokovej kapele, ich verzia sa mi vôbec nepáčila... Teda nesadla mi. Toto mi ale postačí, vďaka za nález :)

Mš se ta "seriálová" verze líbila, tedy ne ta z endtitles, ale přímo ze seriálu

• FireAndBlood napsal(a):

poprosím diskusiu na nový diel :) bol totiž úžasný !!!

sorry, už je
  • upraveno 23. května 2013
    Konečně jsem viděl sedmý díl. Osmý ještě nemám zkouknutý. Rozhodně po pátém díle kvalita klesá. Už během koukání na seriál jsem si říkal, tohle musela točit ženská a pak jsem si to na imdb potvrdil. Více Alexe Gravese. Samozřejmě k tomu musela mít i dost debilní scénář. Dialogy mezi Sněhem a Ygritte jsou tak trapný a nepřirozený, že je mi z toho šoufl. Jak jsem měl rozpustilou zrzku v knize rád, tak tady mi vyloženě leze na nervy. Navíc ten její alt jakoby patřil transexuálovi. Vynechají se zajímavé scény a dialogy z knihy, aby mohl Tormund vysvětlovat Jonovi, jak správně šoustat nebo mohly další herečky ukázat svoje kozy. Ramsayi, něco důmyslnějšího bys při mučení Theona nevymyslel? To jak se chová Tyrion k Šae a naopak, mě bolí ještě víc než v knize. Zato Margaery je na svých sedmnáct mimořádně moudrá žena. Zřejmě kvalitní Redwynovská výchova. Suma sumárum se jedná o jeden z nejslabších dílů třetí série.
    Plusy:
    - i když Maisie ztratila svoji dětskou roztomilost, pořád je nejlepší z mladých herců a hereček
    - Talisa má moc pěkný zadek
    - neviděl jsem Ros
    - ten medvěd v jámě hrál o dost lépe než Sophie Turner ...to možná není pozitivum:-)
    Negativa
    - romanticky kecy přeslazenější než mlíko Tatra
    - některé sympatické postavy v knize jaksi přestaly být sympatické v seriálu - Ygritte, Černá ryba atd.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. května 2013
    Chmur napsal(a):

Už během koukání na seriál jsem si říkal, tohle musela točit ženská.

Tssss =D

S tou Ros - neuniklo ti v seriálu něco?
  • @Krisa Možná spíš chtěl říct americká ženská :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Askia To už nevyžehlí... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.