Škoda že ve scéně s Daenerys nebyl dialog, otrokář: My jsme Yunkai a máme mocné přátele. Jorah: Řekni mi Moudrý pane, k čemu jsou mrtvévu muži přátele? perfektně by se to tam hodilo :-D
No, vyzerá to tak, že chcú od druhej série dať na každú sériu jednu pesničku a hoci neviem, či ich je tam toľko, mohlo by to výjsť. Neviem síce, ako to tam zamaskovať, pochybujem že nejaký spevák bude, no možno to ešte nejako zvládnu. Ale obávam sa, že zase tou kvalitnou zostane fanverzia ako pri Bear and the Maiden Fear - pri všetkej úcte k tej rokovej kapele, ich verzia sa mi vôbec nepáčila... Teda nesadla mi. Toto mi ale postačí, vďaka za nález :)
Konečně jsem viděl sedmý díl. Osmý ještě nemám zkouknutý. Rozhodně po pátém díle kvalita klesá. Už během koukání na seriál jsem si říkal, tohle musela točit ženská a pak jsem si to na imdb potvrdil. Více Alexe Gravese. Samozřejmě k tomu musela mít i dost debilní scénář. Dialogy mezi Sněhem a Ygritte jsou tak trapný a nepřirozený, že je mi z toho šoufl. Jak jsem měl rozpustilou zrzku v knize rád, tak tady mi vyloženě leze na nervy. Navíc ten její alt jakoby patřil transexuálovi. Vynechají se zajímavé scény a dialogy z knihy, aby mohl Tormund vysvětlovat Jonovi, jak správně šoustat nebo mohly další herečky ukázat svoje kozy. Ramsayi, něco důmyslnějšího bys při mučení Theona nevymyslel? To jak se chová Tyrion k Šae a naopak, mě bolí ještě víc než v knize. Zato Margaery je na svých sedmnáct mimořádně moudrá žena. Zřejmě kvalitní Redwynovská výchova. Suma sumárum se jedná o jeden z nejslabších dílů třetí série. Plusy: - i když Maisie ztratila svoji dětskou roztomilost, pořád je nejlepší z mladých herců a hereček - Talisa má moc pěkný zadek - neviděl jsem Ros - ten medvěd v jámě hrál o dost lépe než Sophie Turner ...to možná není pozitivum:-) Negativa - romanticky kecy přeslazenější než mlíko Tatra - některé sympatické postavy v knize jaksi přestaly být sympatické v seriálu - Ygritte, Černá ryba atd.
Komentáře
perfektně by se to tam hodilo :-D
(Jinak Bron mě bavil, jako vždy.)
Plusy:
- i když Maisie ztratila svoji dětskou roztomilost, pořád je nejlepší z mladých herců a hereček
- Talisa má moc pěkný zadek
- neviděl jsem Ros
- ten medvěd v jámě hrál o dost lépe než Sophie Turner ...to možná není pozitivum:-)
Negativa
- romanticky kecy přeslazenější než mlíko Tatra
- některé sympatické postavy v knize jaksi přestaly být sympatické v seriálu - Ygritte, Černá ryba atd.