Hra o trůny 3x08 - Druzí synové - Ice & Fire

upraveno 20. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3x08 - Druzí synové - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

1234689

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Když jí vezl na koníkovi a žvýkal u toho jablko - kousnul si a nabídl jí hryzanec.
  • Hodnej pejsek, dej pac... :)
  • @Branislav_Gepeto v tej scéne/záberoch, kde šli obaja na koni, na lukach nad rekotočím(tušim) (hovoril kde práve sú a kam idú, a ukazoval jej dole ohyby rieky
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aha, vďaka. To som si akosi nevšimol :)
  • sorry za spam ale nepoznáte nejaké dobré fórum kde sa kecá o knihách Stephena Kinga?
  • upraveno 22. května 2013
    @FireAndBlood Na první stránce fóra máš o pár řádek níž téma Co zrovna čtete? a někde tu je ještě něco jako Co jiného číst? (Kategorie-> Rozličný pokec-> Literatura)- tam by to spam snad ani nebyl. ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Řekla bych, že nemyslí místní topic, ale někde obecně na netu :)
  • @Nevada Vím, jen přesměrovávám dotaz do vhodnější oblasti. ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A čo takto neutrálna oblasť zvaná Kecáliště :)
    Ojoj. Já si nevšimla v jakém jsme tématu. Myslela jsem, že je to Lampárna! :oops:
    Jdu se někam zahrabat :(
  • @FireAndBlood má svoj cz-sk fan-web
    a tiež napr. asi www.studna.cz (tušim, treba skusit, ale je to "studna" podla toho znameho dielu MajZemana s podivne kývajúcimsa starým otcom a studnou :-# :spike: :twisted:
  • Díl zkouknut.
    Olenna zase kraluje, Tywin je úžasný (nejdřív Tyriona sjede jak malýho parchanta a pak se ho celkem slušně zastane), Dinklage je PAN herec (opilecká etuda famózní), Sansiny svatební šaty se mi docela líbily, Daario je hroznej šampónek a upřímně, taky jsem si myslela, že Mel Gendryho zamorduje. Lena si svou Cersei užívá víc a víc, zdá se mi. No a Sam jako ultimátní berserk... jen škoda, že tam tu čepelku zapomněl.
  • Nu já myslím, že Mel s Gendrym ještě neskončila a že ho bude chtít upálit/podříznout/jinak zamordovat.
  • @Phoebea
    no sak asi to bude ako s edricom
  • @stano
    no sak ! :twisted:
  • DanielSvatoš napsal(a):

si říkám jestli by nebylo lepší kdyby jí hrála ta ze seriálu Tudorvci (původně jí měla hrát)http://www.csfd.cz/tvurce/48237-tamzin-merchant/

Zaplať Bůh že ji nehrála - já už takhle nemůžu strávit tu Boleynovou v jedné z hlavních rolí. Je zajímavé, že v Tudorovcích mi byly hrozně protivné (a jako ženy se mi jako jediné z Jindrových manželek ani za mák nelíbily) právě Anna Boleynová a Kateřina Howardová - a že zrovna jim nechal král useknout hlavy, hned mi byl mnohem sympatičtější :-D
  • @Crocuta mě se líbila ta jeho třetí Jana Seymourová pak Anna a ty ostatní moc nic :)
  • Annu a její představitelku nesnáším - co naděláš, každý holt máme jiný vkus :-) . Ale s Janou Seymourovou rozhodně souhlasím - a to ji hráli 2 herečky. Jedna na konci jedné a jiná na začátku druhé série - a obě byly k nakousnutí. Anna Klévská my byla sympatická (i když měla být údajně "ošklivá" , Jindra si s ní později stejně užil) a Kateřina Paarová - to je pro mne nádherná představitelka kategorie Milfs/Matures (a ten její protestantský zápal se mi také líbil ;-) ).
  • Jo, abych nezapomněl na Káťu Aragonskou - to je stejný případ jako Katka Paarovic - jen v katolické verzi. A její dcerkou Marií bych také nepohrdl.
  • jen mi přijde smutný že se dneska lidi v Británii a Irsku zabíjej jen kvůli tomu že se Jindřich chtěl před 500 lety rozvést
  • Jo, to mě taky - je to patrně nejdéle trvající nábožensky motivovaný ozbrojený konflikt mezi křesťany (nejen) v západní Evropě. A co si budem povídat - Jindřich byl tyran, despota a hlavně pokrytec takřka antických rozměrů...
  • je to prototyp špatného panovníka a nechápu že když měl šest žen tak si stačil udělat jediného syn...Jindřich II. měl ženu jedninou a dala mu osm děti z toho pět synů...
  • A to byl Edward ještě takové nedochůdče, že moc dlouho nevydržel - ovšem alespoň stačil nechat popravit své strýce ze Seymourovic famílie, takže Marie je už nemusela upalovat (Melisandra hadr :-D ). Škoda že o Jindřichových dětech nenatočili také seriál - na několik vydatných sérií by stačil. Mimochodem, když jsme u těch synů, je to stejně zajímavé - takový Karel IV. měl syny 4 pokud vím, dospělosti se dožili 3, ale už v další generaci tahle větev Lucemburků vymřela po meči.
  • ta Marie byla fakt krutá ale v seriálu je moc pěkná...kdyby tohle byla ta Krvavá Mery která za tebou přijdě když řekneš před zrcadlem 3x její jméno tak by to asi risknul :) jinak syny Karla IV znám jen Václava a Zikmunda
    DanielSvatoš napsal(a):

jen mi přijde smutný že se dneska lidi v Británii a Irsku zabíjej jen kvůli tomu že se Jindřich chtěl před 500 lety rozvést

To je ale hodně zjednodušený popis problému.
  • @Nevada je ale kdyby nebylo jeho tak jsou pořád katolíci a mají klid
  • Tak Jindra měl syfilis, není divu, že mu všechny manželky potrácely nebo rodily nedochůdčata (Edík) a tak trochu pošuky (Bětka, Mařenka). Jinak seriálové mi byly stejně sympatické jako ty skutečné (resp. co jsem si tak o nich četla) - takže Katka Aragonská vůbec (nesnáším tyhle katolíky - prosím, nechci začít flame, tak na to nereagujte :D), Anna Boleynová... sexy, ale mrcha, Jane rozkošná a moje nejoblíbenější, Anna Klévská velmi sympatická a vedle Jane taková "osudová" pro Jindru (i když spíš jako přítelkyně než jako manželka), Katka Howardová... rozpustilá naivka, ale herečka mi byla velmi sympatická a Katka Paarová... ta už byla spíš ošetřovatelka. Ten závěr Tudorovců, kde se ty manželky střídaly jak na běžícím pásu se mi líbil :).
    DanielSvatoš napsal(a):

@Nevada je ale kdyby nebylo jeho tak jsou pořád katolíci a mají klid

No, protestantismus byl v Anglii i bez Jindřicha VIII. A rozšiřoval se a sílil, jako v některých jiných částech Evropy. Anna Boleynová byla protestantka, ale Jindřich sám zůstal katolíkem - jen si přizpůsoboval pravidla svým potřebách (ale v tom zdaleka nebyl mezi katolíky sám).
    Ale jsme notně OT.
  • neříkám že by byla Anglie 100% katolická ale dělat takovej bordel kvůli rozvodu...no nevim no :) já myslím že se chyba stala už u Bosworthu
  • Ale jsme notně OT.
    @Nevada Druzí Synové ti to odpustí. A jestli ne, tak ti Daario donese jejich hlavy =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.