Přidávám se k davu - Daario, bohajeho, je akorát jakýsi dlouhovlasý zubatý Casanova. Jeho šéfa lépe zdlouhovlasatět, namodro obarvit a udělat Daariem.
Ad Melisandra, ehm, mně přišlo, že SI vážně zasunula.
Konečně někdo, kdo má postřeh :applause: Jinak s tim Titánovym Bastardem (nebo jak se jmenoval ten hlavní borec) souhlas. Ten měl charisma a byl správně namyšlenej. Akorát vypadal moc jako z 20. stol. Třetí borec vypadal jak Boby Sixkiller :-D
@halbard Všetci si všimli, že Melisandra Gendryho navigovala. Skôr si z toho len robili srandu, pretože formulované ako "Melisandra zasunula" a nie "Melisandra SI zasunula" to znelo divne.
Tak mě teda nijak nevadilo, že jsme neviděli Gendryho šulína. :D Navíc ztopořený penis se snad nesmí ukazovat ani na HBO... S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak mě teda nijak nevadilo, že jsme neviděli Gendryho šulína. :D Navíc ztopořený penis se snad nesmí ukazovat ani na HBO... S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak, a můžu se jít zas učit... :D
Toho co se nesmí ukazovat na HBO už asi opravdu mnoho není :-) . Poté, co už v první sérii Spartaka sice nepředvedli přímo ztopořený penis, ale zato zcela explicitně kastraci a jinak se celý seriál pohlavními orgány přímo hemžil, říkal jsem si, že i v televizní tvorbě už asi padla veškerá tabu. Tedy né že bych měl něco proti tomu :-D .
Tak ten Sansin plášť mi tam nechyběl. Stejně jsem nechápala, proč to bylo v knížce - pochybuju, že by Tywin dovolil, aby nějakého Lannistera ověšovali Starkovským pláštěm. Každopádně - POKLEKLA! To bylo tak... ach! :D Jsem neskutečně ráda, že tuhle linku změnili tak, že Sansa aspoň malinko k Tyrionovi něco cítí (spíš asi takovou úctu nebo "on není svině" pocit) a ne jako v knize, kde k němu byla neskutečně chladná. A její šaty byly náhodou vcelku hezké.
Svatba byla děsná, tak jak měla být. Všichni s náladou pod psa, kromě sviňáka Joffa, který má opět velké kecy, ale skutek utek. Cersei opět ukázala, jak je krátkozraká - takto vyjet na Margaery... taky se potom pěkně kymácela. No, je to prostě blbka (ale jako postavu ji mám ráda). Olenna byla úžasná :D. Ten její rozbor prostě neměl chybu :D. Arya+Ohař - kratičké, ale vcelku dobré. Když jí řekl, že ochránil Sansu, tak se Arya pousmála, což je hezké. Taky se mi líbilo, jak se ho držela :). Stannis je skvělý, hrozně ho žeru. Konečně Davose propustil, to je dobře. Mel a Gendry... no... bylo to OK, hlavní pozitivum ale bylo stejně jen to, že jsme z Gendryho viděli zase o chlup víc :D (i když ne zas o tolik jako ve Skins :D). Fialka a Sam - juchů, Sam zabiák! :D Doufám, že tu dýku bude mít (a to, že ji tam nechal byla jen chyba při natáčení nebo ve střihu). A Daario je sexy :D. BTW - fakt nechápu, co máte proti Emilii. Je to nejhezčí herečka... vůbec! A taky hezky hraje. Já ji tu nádhernou, vznešenou, dobrou (ale neústupnou) Daenerys věřím. Je úžasná a naprosto chápu Daaria, že je do ní paf.
---------------------------------------- Napadlo to Carsei:Cersei Lannister její otázku ignorovala. „Plášť,“ poručila, a ženy jej přinesly: dlouhý plášť z bílého sametu pošitého perlami. Stříbrným vláknem na něm byl vyšitý divoký zlovlk. Sansa na něj pohlédla s náhlou hrůzou. „Barvy tvého otce,“ řekla Cersei, když jí ho připevňovaly kolem krku tenkým stříbrným řetízkem. Panenský plášť nevěsty. Sanse vylétla ruka k ústům. Servala by tu věc pryč, kdyby se toho odvážila...
Tož Daario nakonec v hrané podobě šel víc než z traileru a fotek. Dračí holka má pěkné zadek ale divné tvar hmmm předních atributů. Tyrion naprosto dominuje celó svatbu, opilecká etuda to naprosto zachránila. Joffa málem kleplo :):) Ohař s Aryou se krásně doplňujó.
Pijavice spokojenost. Sam spokojenost. Robb nebyl - štve mě to, ale aspoň si nemusím trhat vlasy jak jeho linku pokurvili. Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard. A je mi líto toho druhýho důstojníka co vypadal jak indián :-D A ještě, tenhle díl se herečce Danny nepovedl. Svatba - perfektní, ale asi taky proto že tam byly všechny známé tváře,
Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard.
Naprosto s tebou souhlasím. U "Titánobastarda" bych ještě Danny pochopila, ale seriálový Daario na mne působí jako prznitel malých pandiček a medvídků koala :hand:
Komentáře
Ad Melisandra, ehm, mně přišlo, že SI vážně zasunula.
Všetci si všimli, že Melisandra Gendryho navigovala. Skôr si z toho len robili srandu, pretože formulované ako "Melisandra zasunula" a nie "Melisandra SI zasunula" to znelo divne.
S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak, a můžu se jít zas učit... :D
Napadlo to Carsei:Cersei Lannister její otázku ignorovala. „Plášť,“ poručila, a ženy jej přinesly: dlouhý plášť z bílého sametu pošitého perlami. Stříbrným vláknem na něm byl vyšitý divoký zlovlk. Sansa na něj pohlédla s náhlou hrůzou. „Barvy tvého otce,“ řekla Cersei, když jí ho připevňovaly kolem krku tenkým stříbrným řetízkem.
Panenský plášť nevěsty. Sanse vylétla ruka k ústům. Servala by tu věc pryč, kdyby se toho odvážila...
Pijavice spokojenost.
Sam spokojenost.
Robb nebyl - štve mě to, ale aspoň si nemusím trhat vlasy jak jeho linku pokurvili.
Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard. A je mi líto toho druhýho důstojníka co vypadal jak indián :-D A ještě, tenhle díl se herečce Danny nepovedl.
Svatba - perfektní, ale asi taky proto že tam byly všechny známé tváře,
Viděla jsem podruhé a je mi čím dál tím víc líto, že Titánův bastard už nebude, narozdíl od Pizizuba.
To víš, chlapče, na dvojsmysly si musíš dávat majzla... :twisted: