5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
image5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:

Read the full story here

1568101120

Komentáře

• Už jen 6 dní :-)
  • Černá_Alison napsal(a):

Už jen 6 dní :-)

@Černá_Alison Jdu si hodit mašli :( Mám dvě stránky a vůbec nevím co dělat.
  • @Everett_Young Já ti strašně věřím, když každej den napíšeš tak 10 stránek, na konci to bude hezkých 62 a hezkou hodinu a něco rozkošného počteníčka :-) :twisted:
  • @Everett_Young @Lady_Seans tt, aj "štefan král" vo svojich Memoároch o remesle uvádza, že spisovatel (ktorý to myslí vážne) by mal dať tích 8 -10 - 12 stránok denne :twisted: :-P
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Když už EY publikuje i v Mladé frontě, nemělo by to pro něj být žádný problém. A navíc, já ti budu strašně fandit, protože nemám co dělat :-)
  • @Lady_Seans to jako aj v Idnes (MF) ? ukaš ukaš ;P :-)
  • upraveno 23. června 2013
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell To byla nějaká myslím slohovka na téma Práce v zahraničí, či něco podobného, on to dával myslím speciálně pro mne na uložto, ale teď už to asi nenajdu, tak se zkus zeptat přímo mistra :-)

EDIT: Našla jsem. Zde to je, pokud @Everett_Young nebude nic namítat. A pokud bude, tak já to dám pryč :-)
  • Klidně to můžeš dát pryč, protože už to mám přečtené :-))

ad Skandinávie - to jsou jedny z mála zemí, kde člověk naprosto vystačí se znalostí angličtiny, zvlášť bude-li se držet ve městech.

ad podstatnější důvod - po celou dobu práce v zahraničí mne trápilo, že nejsem s rodiči a prarodiči a děsila mne představa, že během té doby umřou a já si s nimi už tak dlouho nemůžu popovídat.
  • Tak posláno. A děj se vůle... kteréhokoli spřízněného boha, monstra nebo náladové entity.
  • Můžu ještě poslat opravu? :D Všiml jsem si v tom svém textu několika závažných překlepů :D
  • Výborně :-)

@Tom - určitě :-)
  • @Lady_Seans Rozhodně neprotestuji, jsem rád že to alespoň někdo čte ;-)
  • Jak je to cirka daleko od Noční pevnosti na Pěst prvních lidí?
  • Hm jukni do mapy...
  • image
    Není tam Noční pevnost, ale za dob Nočního krále stejně Hlídka sídlila v Černém hradě - přesně uprostřed Zdi...
  • Moment! Kazíš mi plány, já umístil velitelství do Noční pevnosti! :D Měl jsem dojem že z něj odešli až jim Alysanne dala nové území. Napíšu asi pár dní úmorné chůze :D Jinak jsem nechal průchod černou bránu, nevím jestli je, nebo byla brána normální jako v Černém hrade, pravděpodobně ano. Ale průchod černou branou je takový lepší :)
  • upraveno 25. června 2013
    @Blackfish Jasně máš pravdu :-) Jen se mi pomotaly názvy :-) Sídlo v té době bylo v tom hradě, kde je ta podzemní brána, kterou neprošel Studenoruký (ten hrad, co Jon dal Stannisovi).
    Podle té mapy to vypadá na bratru 500 kiláků...
  • Já to vidím tak na 300. Kolik je třeba dní na to aby ušli bratři 300 kilometrů? :D Vůbec teď nemám přehled.
  • Tak jsme ti to přeměřila podle toho měřítka na mapce a je to bratru 380km, ale jak rychle štrádují vrány netuším :-) Ve sněhu jim to asi nejde tak rychle a byla dlouhá zima...fakt nevím:-) Poptej se v turistickém kroužku :-D
  • Na to nemám čas, termín odevzdání se blíží a já mám první 4 strany a teprve se dostávám k zápletce. Počítám že to utnu a odešlu jen první část - The Rise of the Nights King. Zdá se ti pár týdnů chůze jako dobrá myšlenka nebo to přeháním?
  • Tak jsem si našla, že zatímco průměrná rychlost chůze je 5km za hodinku, tak Jožko Pribilinec dává 5 km za 18 minut 27,8 vteřin :-)
  • Takže když udělám hlídku z takových Jožků a lord Velitel bude Emil "Noční král" Zátopek tak tam budem co nevidět! :D díky!!!
  • @Blackfish Dej jim mongolský koníky. Dle jakýchsi středověkých zdrojů na nich nájezdníci ujeli až 300 kiláků za den. =D
    A navíc jsou stavěný i na mrazivou zimu. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    MissUtahraptor napsal(a):

@Blackfish Dej jim mongolský koníky. Dle jakýchsi středověkých zdrojů na nich nájezdníci ujeli až 300 kiláků za den. =D

Alebo budú bežať na raptoroch zatiaľčo na nepriateľov budú strieľať z kalamárov ostré brká... :)
  • Ereš pikloš neméščihuňár scépeň kámoš
  • MissUtahraptor napsal(a):

@ Blackfish Dej jim mongolský koníky. Dle jakýchsi středověkých zdrojů na nich nájezdníci ujeli až 300 kiláků za den. =D

Alebo budú bežať na raptoroch zatiaľčo na nepriateľov budú strieľať z kalamárov ostré brká... :)
    Oj! To by byla přímo smrtící kombinace!!! :D
  • Černá_Alison napsal(a):

Ereš pikloš neméščihuňár scépeň kámoš

Náhodička, dnes ráno jsem se na to díval :D

• Blackfish napsal(a):

Černá_Alison napsal(a):

Ereš pikloš neméščihuňár scépeň kámoš

Náhodička, dnes ráno jsem se na to díval :D

Teď jsem to hodila do překladače a prý to je slovenčina a znamená to : Olše Třešeň Calvados pikloš neméščihuňár scépeň kámoš :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ten trápny moment, keď nerozumiete svojmu rodnému jazyku... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.