5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
image5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:

Read the full story here

1679111220

Komentáře

• Potřebovala bych kontrolu povídky, ale týká se to jedné určité věci, kterou když prásknu, tak se prozradím :-k co teď?
  • Zeptat se někoho mimo? Týká se to děje a realit ?
  • Ne děje a realit se to netýká a nikdo mimo mě momentálně nenapadá, asi to risknu snad to bude dobře :D
  • @Dreamer Ještě můžeš požádat někoho soukromě o beta-read. Práskneš to jednomu člověku, ale tak to holt je. Třeba někomu, s kým si tu soukromě píšeš, kdo je ti sympatický a nevykváká to všem :-)
  • Lorde Veliteli, nešlo by, že bych to odevzdal později, chybí mi rozuzlení a závěr.... :( A moc bych se chtěl účastnit :( Píšu jako o život, ale inspirace přišla pozdě.
  • Jsem také pro posunutí uzávěrky. Chybí mi několik stran a dneska už je rozhodně dopsat nestihnu (2/5 radiátorů jsou vyměněny ale děláme na tom od rána a vypadá to že ještě několik hodin dělat budeme). Klidně bych to posunul jen přes víkend nebo tak, ale dneska to stejně jako @Blackfish nestíhám :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja to mám hotové, ale akosi sa mi to nechce posielať... Nútim sa do toho už asi tri dni.. Páni, ja som lenino
  • @Branislav_Gepeto Pošli to, nestyď se :-) My si to rádi přečteme ;-)
  • Všichni se chystají na závěrečný spurt? :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Michelle napsal(a):

@Branislav_Gepeto Pošli to, nestyď se :-) My si to rádi přečteme ;-)

Tu nejde o to, že by som sa styděl, ale ja to musím prekontrolovať, hodiť do balíčku a potom ešte vypĺňať odosielacie kolónky na G-maily a to je pre mňa moc práce :) Začínam byť až moc lenivý... Asi s tým budem musieť cez leto čosi spraviť...
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Michelle napsal(a):

@Branislav_Gepeto Pošli to, nestyď se :-) My si to rádi přečteme ;-)

Tu nejde o to, že by som sa styděl, ale ja to musím prekontrolovať, hodiť do balíčku a potom ešte vypĺňať odosielacie kolónky na G-maily a to je pre mňa moc práce :) Začínam byť až moc lenivý... Asi s tým budem musieť cez leto čosi spraviť...
    =D :twisted: :-D
  • A to prázdniny ani nezačly :-p
  • @Blackfish @Everett_Young cože to má být dnes 8-O já myslela, že deadline je pátek půlnoc. Jinak prodloužení uzávěrky by mi taky nevadilo :anxious:
  • Ups, tak já to asi nedám. Psala jsem nízkosti jako MLP fanfic Měla jsem toho moc. :/
  • upraveno 27. června 2013
    Co je MLP? Já znám jen MSP :-)
    A vidím, že je tu více "eremy zcépeň kámoš" :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. června 2013
    @TeresaGreyjoy Já CHCI MLP fanfic!!! Dá se k němu nějak dostat?

@Černá_Alison Něco jako BDSM =D
  • Tak do kdy to má teda být? Ať vím jestli mám ten půllitr kávy vylít nebo nalít do sebe? :-k
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. června 2013
    @Krisa Řadím se do fronty za tebe.

TEĎ MI TO DOŠLO!!! Ta zkratka znamená MY LITTLE PONY a ne BDSM. Kriso, že ty dostaneš do ruky veslo :evil:
  • @Dreamer Piš a neptej se :-)

Tak jsem si to vygůglila a wikipedie říká, že Mary-Louise Parker, an American actress - nechápu souvislost .- ta hraje v tom seriálu? To je ta Ross?

Zatímco MSP (v originále MCHP) by bylo opravdu orginelní :-))
  • @Černá_Alison Viz můj upravený příspěvek =D
  • Takže nakonec bude 150 odstínů šedé černé? :twisted:

@Černá_Alison rozkaz šéfe, chápu jako nalít.
  • @Everett_Young Nevím, co je BDSM - pokud to na konci není sado-maso :-) A Krisí bych nevyzbrojovala :-D
  • @Dreamer Kafe je dobrovolné, ale psaní povinné :-D Takový ostřílený veterán jako ty a profláknout kolo? :-D
  • @Černá_Alison některá z těch písmen mají více významů.
    Everett_Young napsal(a):

TEĎ MI TO DOŠLO!!! Ta zkratka znamená MY LITTLE PONY a ne BDSM. Kriso, že ty dostaneš do ruky veslo :evil:

=D Díky, právě jsi mě pobavil jako už hodně dlouho nikdo =D

@Černá_Alison Je ;)
  • @Krisa Pokud to má nějaký jiný význam, mohla bys mi ho prosím odtajnit? :anxious:
    @Everett_Young Právěže nemá =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. června 2013
    @Krisa To byl ale nechutné. Jdu zalézt někam do městských stok kde se budu schovávat do konce života. Byl jsem zákeřně podveden a napálen :spike:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.