Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Hodnocení povídek 5. kola - Ice & Fire
Můžete rozdělit maximálně 20 bodů. Odevzdané dotazníky, které překročí tuto hodnotu budou vyřazeny z hodnocení.
U každé hodnocené povídky uveďte komentář – bude cenný pro autory a zároveň prokáže, že jste povídku skutečně četli. Dále si vyhrazuji právo vyřadit z hlasování podezřelé účty na základě nicku na http://www.icefire.cz a e-mailu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Krisa Jo asi jo, ale už jsem pomalu začala s druhým čtením a válím to v hlavě :-)
Teď přijde kritika :-p
Ti urážliví na mé subjektivní hodnocení mohou dštít síru, ti, kteří kritiku k věci unesou mi příště vytřou zrak dokonalým dílkem :-)
Mám radost z každé povídky a všechny jsem si s chutí přečetla (nebo zatrylkovala :-p :-) ) Předpokládám, že všichni mají dostatek sebekritiky, že profesionální to není, ale to neznamená, že se nemůžete vypracovat a za rok či dva přihlásit povídku třeba do soutěže o rytíře české fantasy :-)
Pro ty, co považují svá dílka za dokonalá již nyní to samosebou neplatí - ti už nemají co zlepšovat :king:
A k povídkám - Chybí mi ještě přečíst dvě povídky, ale musím říct, že je to velmi kvalitní a povedené kolo :-) Ale favorita zatím ještě nemám.
Prostě když má člověk tolik roboty a starostí o rodinu, tak nemá čas myslet na svá bolístka a navíc si před děckama musí zachovat tvář, že :-)
Já bych ráda neměla čas myslet na své bolístky, ale to teď bohužel úplně nemohu ovlivnit, což vše ještě zhoršuje :(
Konec OT: Po dočtení všech povídek jsem si našla nějaké horké favority, teplé favority a vlažné favority. Teď jen musím vymyslet, komu jaké body dám. Každopádně všem autorům děkuji a těším se na další kolo :)
@flanker.27 se směj, ale od doby, co mám děcka, tak nemám deprese - není na ně čas ani prostor :-) Zkrátka mi to přijde nevhodné v pozici matky.
Se nesměju, jen doufám, že to vydrží i přes jejich pubertu :)
@brbr Tak zrovna tohle je věc, na kterou nikdy nezapomenu =D
@flanker.27 Normální je každej, kdo to pochopil správně :P