WoT
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
však uš som im napísal ticket.. :roll:
Alespoň mam čas zahrát si hry který jsem nikdy nedohrál =D a začáná se s falloutam 1,2.
3 a New Vegas se mi seká tak to nechcu.
vlstne, nemal by to byť problém, pre nich by to malo byť defakto jedno, kto za tým klientom,/kontom aktuálne sedí..
..no ale velice by sa mi to ted zišlo, ak to ty uš aj tak nechceš hrát, prtže som ho založil len ted celkom nedávno, na začiatku júla, a ted práve som jazdil s tier 6 (KV 30.01 P), a grindil a šetril som na Tigra-P :/( :-( :roll: :-# ..
.. ---> a už sa mi ted ale vobec nechce začínať zas od začátku, s t 1 - 2.. :/ :evil:
..a to by som už jazdil vlastnoručne, poctivo odjazdil každý "mač" :-# :-s :oops:
Navíc mě to zase láká :anxious:
PL-01 :D
a ten kanon vypadá, že by mohol byť aj elmag.urychlovaný (railgun/coilgun) :onfire:
My máme 130ks T-72? (vypadla 1)
24.000 vojáků
125 letadel
541 tanků
48 vrtulníků
1 král (sesazen)
1 Robspierre
Nevim co to píšeš, ale současnost to není
http://www.acr.army.cz/technika-a-vyzbroj/prehled-techniky/prehled-hlavnich-druhu-techniky-a-vyzbroje-acr-stav-k-1--lednu-2013-78507/
A to je i s kusama co se prodávaji nebo jsou nefunkční.
Máme 14 Gripenů a 25 ALCA. Což je těch uváděných 39 strojů na webu.
Jenže armáda převzala 72 strojů ALCA, z čehož 3 prodala, 2 rozbila, šest rozebrala na náhradní díly, a CELÝCH 36 jich má konzerováno u výrobce ve Vodochodech, což je počet strojů stejný jako ve službě, ale ač patří AČR, ve statistice je nemá.