WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
191012141517

Komentáře

• @Rolandzee-Zafira-Winterfell Copak jsi dělal? Urážky na zíkladě národnosti? Střelba do spojenců? Blokování? =D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell že ty jsi nadával do polských židů? :-D
  • @Everett_Young @Thorar :D) heh nene, práveže nič z toho, ovšem, som slušný (doteraz), len zrazu mi vypísalo : "Your account has been suspended: Reason chap. 4 (Inappropriate conduct in game), par. 6 of EULA" :o :/(
    však uš som im napísal ticket.. :roll:
  • já už to po 4. odinstaloval začínal jsem bejt na tom závislej tak to jde pryč =D .
    Alespoň mam čas zahrát si hry který jsem nikdy nedohrál =D a začáná se s falloutam 1,2.
    3 a New Vegas se mi seká tak to nechcu.
  • upraveno 4. září 2013
    @M1on hmm.. teda to už nechceš hrát, a tak nemohol by si mi teda prenechať tvoje konto ? (teda, ak je to technicky možné), by som bol odškodnený za to "suspendovanie mojho konta, co sa nevímjak bolo "permanently blocked" :/(
    vlstne, nemal by to byť problém, pre nich by to malo byť defakto jedno, kto za tým klientom,/kontom aktuálne sedí..
    ..no ale velice by sa mi to ted zišlo, ak to ty uš aj tak nechceš hrát, prtže som ho založil len ted celkom nedávno, na začiatku júla, a ted práve som jazdil s tier 6 (KV 30.01 P), a grindil a šetril som na Tigra-P :/( :-( :roll: :-# ..
    .. ---> a už sa mi ted ale vobec nechce začínať zas od začátku, s t 1 - 2.. :/ :evil:
    ..a to by som už jazdil vlastnoručne, poctivo odjazdil každý "mač" :-# :-s :oops:
  • ..no, co na to vraviš, može byť ? :-| :oops:
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    M1on ty uz to fakt nehras ?
  • @Edem nevim možná :D
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell tssssss Nic nedostaneš.Copak můžu za to já, že si dostal banán =D
    Navíc mě to zase láká :anxious:
  • @M1on "..Navíc mě to zase láká.." hmm :roll: (trochu mi to spravilo "škrt cez rozpočet") =D
  • @Tom Next Station

PL-01 :D

image
  • @Tom 8-O vyzerá dosť masivne, a futuristicky ;D)
    a ten kanon vypadá, že by mohol byť aj elmag.urychlovaný (railgun/coilgun) :onfire:
  • Aby nedošlo k mýlce - ten tank není určený k boji, njen polákům přišlo blbý jezdit do boje v 21. století na koni. Proto postavili tento tank, aby vezl jejich šavlemi vyzbrojené vojáky vstříc jisté porážce :D
  • @Everett_Young to je polský dizajn ? :o.O neni možné, na to vyzerá až moc dobre, hi-tech a silne ;)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Však to musí uvézt aspoň desetkrát více poláků než kůň. Musí to vypadat silně, jinak by se jim nepřátelé smály už při příjezdu :D
  • @Tom Ano, dozvěděli jsme se že umí stát na místě a že má vzadu brzdová světla/světla na couvání což se Polákům bude hodit. Ale nebylo by pro ně přeci jenom levnější nakoupit autobusy nebo bílé vlajky?
  • @Everett_Young "..nebo bílé vlajky.." - co je, zvlšť pre francuzov, priam strategická súčasť výstroja a výzbroje :twisted: (dle neco jako ono Tywinovo "pero je mocnejší než meč" :-)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Kone v armade pocas 2 sv. vojny mali aj Nemci. Nie, Poliaci s nimi neutocili na tanky ale ked potrebujes preniest k bojisku protitankove delo aj kon je dobry.
    upraveno 6. září 2013
    Polákům bych se moc nesmál: 900 tanků, 1 600 obrněných transportérů a vozidel, přes 1000 děl, 260 letounů, 200 vrtulníků, 40 válečných plavidel včetně ponorek a 100 tisíc vojáků + zadaná zakázka na 1000 dalších tanků :-D

My máme 130ks T-72? (vypadla 1)
  • @Thorar ČR:
    24.000 vojáků
    125 letadel
    541 tanků
    48 vrtulníků
    1 král (sesazen)
    1 Robspierre
    upraveno 6. září 2013
    @Tom

Nevim co to píšeš, ale současnost to není
    http://www.acr.army.cz/technika-a-vyzbroj/prehled-techniky/prehled-hlavnich-druhu-techniky-a-vyzbroje-acr-stav-k-1--lednu-2013-78507/

A to je i s kusama co se prodávaji nebo jsou nefunkční.
  • @Thorar Na webu armády to je bez právě těch "konzervantů". Vezmi si že máme jen L159tek (ve službě+konzervy) víc než co je na webu.
    @Tom Počty zahrnují výzbroj a bojovou techniku, která je k 1. lednu 2013 v majetku ozbrojených sil České republiky, bez ohledu na její plánované použití, zařazení v bojových jednotkách nebo ve skladech, bojeschopnost, dlouhodobé nebo krátkodobé uložení či nabídnutí k odprodeji.
  • @Thorar Tak si to spočítejme na stíhačích.

Máme 14 Gripenů a 25 ALCA. Což je těch uváděných 39 strojů na webu.
    Jenže armáda převzala 72 strojů ALCA, z čehož 3 prodala, 2 rozbila, šest rozebrala na náhradní díly, a CELÝCH 36 jich má konzerováno u výrobce ve Vodochodech, což je počet strojů stejný jako ve službě, ale ač patří AČR, ve statistice je nemá.
  • @Tom protože je někdo ukrad =D
  • @M1on Ne, protože jsou konzerovovány (což je právně jiný status než skladovány) stejně jako ta legie T72A co máme :D
    A já zase beru že zakonzerovány = dlouhodobé uložení, proč by se neměli uvádět v majetku ačr?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.