WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
11112131517

Komentáře

• @Blackfish já sis splet mokry bedny s tim co "zabranuje poškozeni munice"
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Blackfish diky za radu tak nejak som aj uvazoval.
  • upraveno 20. září 2013
    Takže Pz. IV pořád mám, a baví mě, vozím:

Rozšířené pásy, Ventilace, nabiják.

Posádku jsem vystřídal. Ale v zásadě.

Velitel: Šestý smysl, opravy, BiA
    Střelec: Otáčení věží,opravy, BiA
    Řidič: rychlejší otáčení vozidla,opravy, BiA
    Nabíječ: zoufalství,opravy, BiA
    Radista: Zvýšení dohledu,opravy, BiA

Na VK 3001 P asi to samo. Místo rozšíření pásů rychlejší zaměření.

@Alef_peAlef Mno němci jsou na to náchylnější. I na hoření.
    preco u kazdeho mas to BiA ?
  • Protože to zrychluje opravy, zlepšuje camo, zlepšuje hašení. Prostě je ta posádka všeobecně lepší o pár procent, rychleji nabíjí, rychleji jede, dál vidí. Je to obdoba ventilace u posádky.
  • Na těžké tanky všeobecně jsou dobré (pokud s tou posádkou chcete jet až na desítku): Opravy (u všech); BIA (u všech) a pak už rozhazovat jednotlivé skilly podle zaměření tanku.
    ja rozumiem vyhodam ale ja s pytam preco to davas kazdemu jednemu to nestaci? NEda to automaticky vyhody aj zbytku?
  • @Edem Ne, výhoda se počítá u oprav z průměru posádky a BIA nepůsobí dokud to nemají všichni členové na 100%. Doporučuji ti pořádně si to přečíst
    Everett_Young napsal(a):

@Edem Ne, výhoda se počítá u oprav z průměru posádky a BIA nepůsobí dokud to nemají všichni členové na 100%. Doporučuji ti pořádně si to přečíst

a ked nemaju vsetci opravy alebo bia tak potom to kaoze nefunguje?
  • @Edem Naposledy: čti ty popisy pořádně!!!

Opravy: Počítá se průměr posádky v této dovednosti tzn: když máš pět členů posádky a opravy má na 100% jeden, tak ti jedou opravy na 20%

BIA: Jedná se o perk ne o skill - aktivuje se až na 100% - protože jsou to bratři ve zbrani (tzn. více bratrů a ne jedináček) musí mít skill na 100% celá posádka.
    @Everett_Young aha ja som to pochopil tak, ze sa priemer pocita iba od tych co to maju aktivovane.

ok uz aj bia rozumiem. Ale bratři ve zbrani (ak to chces pochopit z toho nazvu) moze znamenat, ze jeden to vie a kedze je brat tak poradi aj ostatnym :-)
  • upraveno 21. září 2013
    @Edem nj, Wargamers ti nedajú tie rozne výhody, doplnky a vylepšenia tak lacino.. :-) :roll:
  • Aneb, jednou v Rusku na silnici...

image
  • @Everett_Young já furt si řikal-. "co? wot a z okna jde vidět jen auto jo, nechápu" ......pak jsem se podíval do zpětného zrcátka.
  • tak už někdo zkusil War Thunder 1.35 ? přidali docela dost letadel a dvě mapy
  • @DanielSvatoš kedy tam implementujú aj pozemnú časť, tanky :-P
  • V listopadu
  • upraveno 4. října 2013
    http://www.youtube.com/user/SihteGaming/videos
    tady je už nějaký gameplay

• @DanielSvatoš Vypadá to dobře už vidim jak mi ty kouřový efekty rapidně sníží fpska
  • @M1on půjdou vypnout, nebo si stáhneš tweaker ;)
  • @DanielSvatoš ?čo to tam píšu azbukou, v tom napise yutb videa
    inak :dance: myslím, že tanks zložka bude velice fajn :-P
  • Everett_Young napsal(a):

Aneb, jednou v Rusku na silnici...
    image

podobné sa dá vidieť napr. v okolí Norimbergu, a kolem dalších miest - všade, kde sa musia presúvať medzi kasárňami,/garážami a strelnicou, /cvičným polygónom voj.výcv.priest. ich možno zbadať a stretnúť jazdiť po vlstnej osi docela často

• @Alef_peAlef no oni to hráli v Rusku a na internet o dávali taky bolševici
  • @DanielSvatoš nj, len či nevieš preklad toho nadpisu, názvu videa

@Alef_peAlef a ešte doplním, že v tom nemecku (vtomto prípade konkretne východnom, blížšie čiech), ale aj rakusku, možno dost často potkat na roznych silnicích, velmi často aj na dialnicích, zvačša typy Leopard II A1 - A2, nakolko je to ted najbežnejší typ zavedený v bundeswehru (a najpoužívanejší na výcvik, "udržiavacie cvičenia" tankistov.. občas sú ovšem k videní aj novšie A3 - a4
    (hm..neni som istý, či si dobre pamatám tie označenia, kuknem wiki. ;D)
  • Já se bojím že WT tam hodí 5 tanků aby se neřeklo a pořád tě budou nutit to podělanejch letadel.
  • @Blackfish aspon sa budeš moct sustrediť na expenie a mastering jedneho tanku, al. nekolik málo tankov, a nebudeš mat pokušenie, /rozptylovať sa na desiatky, stovky iních.. ;8) :idea:
  • @Alef_peAlef zkus google překladač :D
  • @Blackfish Je jasné, že tanky budou přibývat postupně, tak jako postupně přibývali letadla. Klidně ať jich dají ze začátku méně, než aby to posrali stejně jako WG a navíc narvali celý strom plný prototypů které nikdo nechce.
  • @Everett_Young s ktorými začnú, nevíte ? a jaké národy,/štáty ?
    (očakávam, že začnú nemcov, rusov, amíkov..? príp. britov
  • @Alef_peAlef Bude umístěno více národů najednou, pravděpodobně zatím nebudou mít tanky japonci a britové. Němci, Rusové i Američané jsou ve vývoji. Britské tanky jsou v nedostatečném počtu. A u WT neexpíš jednotlivé stroje, odemknou se ti u daného národa vždy všechny stroje té úrovně které dosáhneš.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.