WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
11112141617

Komentáře

• @Everett_Young nj okk,
    Ausf.B ? ale ktorú liniu ted mysliš ? jestli na Myš, tak tam je tie9 myslím KV 45.0xx neco, inak nazývaná jako MiniMaus

( tiger(P) je tušim 7mička, už v linii na mauss
  • @DanielSvatoš Líbí se mi že letadla jsou hodně o dovednostech. Prostě jak teď potřebuji 540 killů, tak lítám u japonců level 1-3 a stejně v pohodě sestřeluji pětkové i vyšší stroje.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Ano myslím linii na MAUS. Ta devítka je VK 4502 ausf B. A minimaus je ten dvojkovej prémiák kterej už se nedá sehnat :-)
  • @Everett_Young mě se líbí ty "čajky" (nevím to píšu dobře) mám tu prémiovou a ta má ten bonus takže expy lítaj jak cyp a jsou taky strašně obratný takže v arkádových bitvách dávám třeba 12 sestřelů a v historických min 3 ale tam je málo lidí na těch nízkých levelech mi přijde
  • @DanielSvatoš Myslíš prémiovou tu bílou levelu 1? Tu mám taky, je dokonalá :twisted: Čajka je neuvěřitelně dobré letadlo, ale v reálu jí dovedlo ovládat jen málo pilotů
  • @Everett_Young to je přesně ona a je to ďábel...ono to je na těch nízkých levelech možná větší zábava :)
  • tušim zkusim tie letadla, prišla mi na ne uplne chuť :p, jak to tu od vás čítam :d
    (ak sa mi podarí rozbehať WThunder, a pojde to jaž-taš obstojne svižne ://(
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    kua M1on co uz to nehravas?
  • @Edem nějake mě opad zájem:D
  • @Edem čekam až mi přijde klíč do mighty questy epic loot nebo heartstone
    M1on napsal(a):

@Edem nějake mě opad zájem:D

oj a ja som si na tej ubohej is3 uz vyexpil aj to delo
  • 434/540 airkillů - vypadá to že budu mít prémiový zero zadarmo :-)
  • @Everett_Young já myslel že jich je třeba přes tisíc
  • @DanielSvatoš Je to podle národů. U rusů a američanů je třeba přes 1100 protože jsou to nejhranější národy, u němců nějakých 800 a u britů a japonců schodně po 540ti. Kdybych neměl školu, možná bych dal brity i japonce, ale takhle chodím domů kolem čtvrté a nemám na to tolik času
  • @Everett_Young aha to já teď zase dlouho nehrál ale ten premiový Fw D13 jsem u kamaráda zkoušel jenže jsem předtím hráli panákovací hru tak jsem nebyl zrovna střízlivý a když jsem letěl v historické tak jsem si nevšiml že jsem už tam u nich a hnedka mě někdo sejmul takže ani nevím jak to lítá :)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Za všechny :twisted:
  • ;d dobré :p
    :/( ah jaj, vám sa tušim vo všetkom darí, ide všetko tak dobre, jak "po masle´ - no ja som mal rozohratú posledný čas len túto 1 hru, WOTko, aj to sato jakosi posrjalo :/( :roll: :wall:
    neviete co sa z vybavy sa oplati kupit pre tazky tank?
  • upraveno 19. září 2013
    Který konkrétně :) Obecně, nabiják, ventilace, protistřepinovka/stabilizátor. Pokud je to supertěžký tank jako Lowe, E-100, Maus tak protistřepinovku pokud lehčí jako francouzské heavy tak stabilizátor.
    je to is3
  • upraveno 19. září 2013
    tá protisptrepinovka (a myslím ted aj o reáli) je aj neco jako prídavné pancierovanie ? mohlo by byť, resp. malo, napr. viem, že nemci na niektoré svoje stredné tanky používali napr. aj beton - debnenie zaliate v betone (vrstva betonu na niektorích miestach korby aj veže, vyformovaná a ohradená ešte drevenným alebo plechovím,kovovým bednením, + Fe,/ocelové prúty zaliate v zmesi, jako výztuž)
  • @Blackfish a ešte 1 doplnok je dosť užitočný, sa mi tak zdal, ted si nespomenem jak sa volá :s
  • @Blackfish aha, tak až 2, alebo 3 - tie 2 druhy optiky (Coated Optics pre kanon, a ten Binocular-periskop(?) , a tá maskovacia sniperská sieť

tá protisptrepinovka (a myslím ted aj o reáli) je aj neco jako prídavné pancierovanie ? mohlo by byť, resp. malo, napr. viem, že nemci na niektoré svoje stredné tanky používali napr. aj beton - debnenie zaliate v betone (vrstva betonu na niektorích miestach korby aj veže, vyformovaná a ohradená ešte drevenným alebo plechovím,kovovým bednením)

je to len hra a ktomu od reality ma daleko(za co som vdacny) takze by si to nemala s hist. realitov porovnavat.

a ta protisptrepinovka ma ( 30% k ochrane panciera proti narazom a vybzchom, 30% k ochrane posadky)

• upraveno 19. září 2013
    @Edem ti poradim ani to nehraju ventilace, nabijak, a "rychlejší miřeni"(nevim jak se to jmenuje)

u posadky si dej mokre bedny,jemne mirení,šestý smysl, dál nevim
  • @M1on "Wet Ammo" proč? , k čemu to..
    M1on napsal(a):

@Edem ti poradim ani to nehraju ventilace, nabijak, a "rychlejší miřeni"(nevim jak se to jmenuje)

u posadky si dej mokre bedny,jemne mirení,šestý smysl, dál nevim

nad niecim takym som uvazoval ale viem, ze za opytanie nic nedam.

a ty ze to ani nehrajes :-) pametas co si robil polku augusta ?

• IS-3 bych dal následovně.
    Výbava: Nabiják, Stabilizátor, Ventilace

Posádka - skilly:
    Velitel - Šestý smysl, BiA, opravy
    Střelec - opravy, BiA, kanonýr
    Řidič - opravy, BiA, rychlejší otáčení
    Nabíječ - opravy, BiA, bezpečné ukládání

Pokud teda posádku vyhrabeš na tak zkušenou. Mokré bedny na to nemá smysl dávat, ten tank není němec, nevybuchuje.

Co se týká optik, Bino se s Coated optics nesčítá, nemá cenu ho vozit najednou. IS-3 není odstřelovač, optiky ani maskovací síť se na něj nevyplatí. To je vybavení pro pasivního scouta nebo určité TD.
  • a pre Pz IV by si co dal ?
    tiež KV 30.01(P)

nemecké tanky vybuchujú ? ? 8-O :evil: :roll:
    aktoré nie?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.