WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
11113151617

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    A 541 tanků jsi vzal kde???
  • @Thorar Protože KOS, VD a GVVI :))
    upraveno 6. září 2013
    @Tom

Hod mi odkaz kde jsi vzal tahle čísla
    ČR:
    24.000 vojáků
    125 letadel
    541 tanků
    48 vrtulníků
  • @Thorar Jak myslíš že se z 1600 tanků v roce 2000 dá vyčarovat 123 nyní? :D
  • @Tom protože je někdo ukrad =D
    @Tom Můžeš mi teda hodit ten odkaz, zdroj prosím?
  • my máme armádu ???
  • upraveno 6. září 2013
    Poláků je o 28 milionů vic. Tak se čeká že budou mít větší armádu. A máme armádu, profesionální a kvalitní. Jenom vrchní velitel je vůl.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Česká_armáda

Jinak v 8.8 přijde buff němců, včetně Tigera, na tom se mi zdá dost razantní a ten tank bude asi dost konkurence schopný.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @DanielSvatoš jo máme, v Kosovu, pár jich někde na východě v poušti bojuje proti terorismu a pár jich máme schovaných doma, na stavění protipovodňových hrází a zachraňování důchodců z jejich vytopených sklepů.

Máme vůbec nějaké konvenční rakety a lodě?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Montezuma3 Máme švédské přenosné střely země-vzduch RBS 70 o dosahu do 8 km, cca 15 kompletů. Dále samohybný systém 2K12 Kub, dosah asi 25 km. Celkem asi 5 vozidel. Pak už leda raketová výzbroj letadel a vrtulníků. Raketový dělostřelecký systém Grad jsme vyřadili někdy loni nebo předloni.

Co se týče lodí, tak za první republiky jsme měli Dunajskou flotilu, ale teď to Máchovo jezero prej nepředstavuje takovej bezpečnostní problém :)
  • mno, tak už mi aj prišla odpoved na ticket :/( :twisted: :roll: :spike: :-#
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell tak povídej, copak jsi provedl?
  • hmm... tak žiadny až taký "..for using additional software in the game.." som nepoužíval.. :anxious: :roll:
  • Žádný mody? Já jeden čas používal ten co barvil trasírky od artyn, takže ta čára nebyla bílá ale černá a výraznější :-D
  • no (takmer) žádné módy, jedine 1 na textúry, na znázornenie tích weak-spotov (aj tak to znázornovalo roznofarebne, všelijako kriklavo, takže to vyzeralo jak v omalovánkach tie tanky (a nikde vysvetlivky,co kt.brava značí)
    ..
    no nemám štastie na hry :-)
  • @Everett_Young no práveže nič, ale dostal som sa až na tier 6 - "6,5" ( KV 30.01 P ---> TigrP )
    ..hm..no vidiš, mna,/bieleho(hocikoho) takto execírujú, vychovávajú,ešte aj v online-hre, ešte aj v hrách drezírujú, novidíte, ale jak má nekdo štastie sa narodiť do tej správnej kasty, tak potom má, panejo, napr. aj takéto príjmy, takúto výsledovku na súvahe (hocijako sa to snažia,s miernou panikou,popierať v článku : finance.idnes.cz/socialni-davky-jen-pro-potrebne-romove-zbohatnout-nemohou-pof-/viteze.aspx?c=A130807_143854_viteze_zuk
    && +diskusia !! -- a to majú tieš vlstne "bez práce", takmer, defakto automaticky, a - tiež vlastne doslovne - pasivne, jako taký pasívný príjem..
    ..
    toš, tak ja som tieš len tak, občasne, (ale ozaj len občas) pasivne šetril - čas aj expy. :twisted: :king: =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 A Labe nic nehlídá? Co když na nás Němci pošlou jadernou ponorku? :D
    Ty Švédi jsou ale pacifisti. Jsem si vždycky myslel, že jsou takový diplomatický mírumilovný národ. A oni vyrábí snad víc zbraní než půl Evropy.
  • @Montezuma3 hodíme sít,vypustíme zdymadlo,
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Montezuma3 Nějaká říční policie možná. Za bývalýho režimu tam jistě nějaká hraniční kontrola byla, ale teď těžko říct. I když je spousta států, co nemají moře a přesto mají válečný lodě, admirály a tak. Když mají velký řeky a jezera, tak mají nějaký hlídkový čluny. Třeba v Jižní Americe. Taková Bolivie kdysi měla moře a neměla válečný loďstvo, což značně přispělo k tomu, že moře ztratila ve válce z Chile. Teď má flotilu na jezeře Titicaca...

• no tak jsem zvědav kdy ty tanky vypustí do světa
  • @DanielSvatoš Diskutuje se buď o konci listopadu nebo o konci prosince. každopádně budou k dispozici zvlášť tanky a tanky + letadla bitvy. Jak to bude s rozdělením arkáda/HB/FRB není zatím jasné. Ale už se na tanky hodně těším.
  • Mimochodem teď běží ta akce na získání prémiového letadla. Já si letím pro to japonské, mám to rozpočítané aby mi to do toho 23. vyšlo
  • @Everett_Young mě se líbí, že přidali ty přídavné kanony pod křídla pro nějaké me109 i Fw je to masakr :)
  • hm.. oplatí sa mi hrať to Wotko ešte raz, od začiátku ? :roll: :/
    (som bol už na pol ceste k Tigru-P :p, jazdil som práve KV30.01(P) tušim
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Já už s WoT skončil, takže podle mě rozhodně ne. Spíše si počkej na tanky na war thunderu
  • ale docela mě zajímá co tam budou mít Japonci...já teda jejich tanky vůbec neznám
  • ( @Everett_Young ajejé, a tak ted ty -by si mi nemoh na chvilku prenechat konto :-P =D :oops: (aspon na chvili, nejaku "skušobnu dobu" ;:D)
    ozaj by som jen a jedine pokračoval v "prerušenej´ jízde" len v KV-30.01() ---☻> TigrP
  • @DanielSvatoš Japonci budou mít málo tanků, protože jich měli málo. Bude tam například Chi-ha, které je ve WoT řazené do čínského stromu (proč? to nikdo neví). BUdou mít obrněná auta, a budou mít hodně protiletadlových blbostí. Ale japonci budou založení víc na lodích a letadlech než na tankách. Ty větve nebudou vyvážené co do počtu strojů.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell To bys nepokračoval, já mám Ausf. B (to je devítka v té linii) a účet nedám, je na něm hromada prémiáků a unikátních tanků včetně Tetrarchu a nejsem rád když se v tom někdo hrabe.
  • @Everett_Young taky si myslím že to bude zase lepší u těch lodí třeba takovou Jamato bych zkusil :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.