WoT
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Hod mi odkaz kde jsi vzal tahle čísla
ČR:
24.000 vojáků
125 letadel
541 tanků
48 vrtulníků
http://cs.wikipedia.org/wiki/Česká_armáda
Jinak v 8.8 přijde buff němců, včetně Tigera, na tom se mi zdá dost razantní a ten tank bude asi dost konkurence schopný.
Máme vůbec nějaké konvenční rakety a lodě?
Co se týče lodí, tak za první republiky jsme měli Dunajskou flotilu, ale teď to Máchovo jezero prej nepředstavuje takovej bezpečnostní problém :)
..
no nemám štastie na hry :-)
..hm..no vidiš, mna,/bieleho(hocikoho) takto execírujú, vychovávajú,ešte aj v online-hre, ešte aj v hrách drezírujú, novidíte, ale jak má nekdo štastie sa narodiť do tej správnej kasty, tak potom má, panejo, napr. aj takéto príjmy, takúto výsledovku na súvahe (hocijako sa to snažia,s miernou panikou,popierať v článku : finance.idnes.cz/socialni-davky-jen-pro-potrebne-romove-zbohatnout-nemohou-pof-/viteze.aspx?c=A130807_143854_viteze_zuk
&& +diskusia !! -- a to majú tieš vlstne "bez práce", takmer, defakto automaticky, a - tiež vlastne doslovne - pasivne, jako taký pasívný príjem..
..
toš, tak ja som tieš len tak, občasne, (ale ozaj len občas) pasivne šetril - čas aj expy. :twisted: :king: =D
Ty Švédi jsou ale pacifisti. Jsem si vždycky myslel, že jsou takový diplomatický mírumilovný národ. A oni vyrábí snad víc zbraní než půl Evropy.
no tak jsem zvědav kdy ty tanky vypustí do světa
(som bol už na pol ceste k Tigru-P :p, jazdil som práve KV30.01(P) tušim
ozaj by som jen a jedine pokračoval v "prerušenej´ jízde" len v KV-30.01() ---☻> TigrP