Volby
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Monarchisti 80%
Tomio 73% :spike:
Piráti 68%
TOP 65%
Ve volbách budu pravděpodobně volit Stranu zelených.
A ne proto, že mi vyšli v kalkulačce. :-)
Osobně se mi velmi příčí strany, za kterými stojí podnikatel (Babiš, Okamura). Argumenty typu "už je bohatej, tak co by krad" neberu. Jak se říká, s jídlem roste chuť, a nevěřím, že by se nesnažili prosazovat nic ve prospěch vlastního byznysu.
V TOP 09 zaclání Kalousek, ODS v rozkladu... Navíc jsem spíš sociálně demokraticky smýšlející člověk, nejradši bych volila soc-dem skandinávského střihu. I když ani tam už to není tak
růžovéoranžové. Jenže naše ČSSD je pro mě v současné sestavě nevolitelná. :-)Stejně tak jsou pro mě neakceptovatelné strany, které se hlásí k odkazu totalitních režimů (DSSS, KSČM).
Takže mi z toho tak nějak vychází ti Zelení. Je mi sympatický jejich program proti korupci, v podstatě ve svém programu řeší témata, která i mě nejvíc "pálí". Nedělám si iluzi, že i kdyby se s nějakými 5% dostali do parlamentu, že by měli sílu něco změnit, ale chci jim prostě nějak vyjádřit svojí podporu. A za náš kraj kandiduje Václav Láska, ke kterému docela chovám sympatie. (Naopak Matěj nebo Lišák mě teda nechávají chladnou :-D).
:D
I Stannis ví, že cibule je pro něho ta nejlepší volba.
http://zpravy.idnes.cz/cssd-zmenilo-volebni-slogan-varovalo-pred-hlasy-pro-ano-pju-/domaci.aspx?c=A131020_104510_domaci_kop
Proč mi to vyzní tak:hlas pro ČSSD se tak může stát potenciálním hlasem pro levicovou koalici s KSČM