Volby

upraveno 4. října 2014 v Rozličný pokec
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
1161719212236

Komentáře

• @Tom Hm, a já jsem myslela, že ty spíš éterické bloňďáky :-)
  • Volební kalkulačka:
    Monarchisti 80%
    Tomio 73% :spike:
    Piráti 68%
    TOP 65%
  • Thorar napsal(a):

@Tom Tě berou tyhle zženštilý emo typy jo? 8-O

tieš som na prvý pohlad nevedel, či je to žena, / albo chlap ;o S :-)
  • @brbr To sice ano...ale...Matěj...první lásky nerezavý...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tom napsal(a):

Se nesměj, zas tak starší než já není :'(

Já to naopak moc dobře chápu (Už měsíc a půl mi je blíž ke 30 než ke 20, což jsem skoro oplakala =D ).
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Počkej jak opláčeš 30, a to uteče ani nevíš jak :-)
  • @Thorar já to neriskuju nechci aby mě honil fanclub nepříspůsobyvých ;-) =D
    @M1on Pro krásu se musí trpět :-) a za ten adrenalin to stojí :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Jsi zlý :'-(
  • upraveno 16. října 2013
    Tak já to na sebe taky prásknu...
    Ve volbách budu pravděpodobně volit Stranu zelených.
    A ne proto, že mi vyšli v kalkulačce. :-)

Osobně se mi velmi příčí strany, za kterými stojí podnikatel (Babiš, Okamura). Argumenty typu "už je bohatej, tak co by krad" neberu. Jak se říká, s jídlem roste chuť, a nevěřím, že by se nesnažili prosazovat nic ve prospěch vlastního byznysu.
    V TOP 09 zaclání Kalousek, ODS v rozkladu... Navíc jsem spíš sociálně demokraticky smýšlející člověk, nejradši bych volila soc-dem skandinávského střihu. I když ani tam už to není tak růžové oranžové. Jenže naše ČSSD je pro mě v současné sestavě nevolitelná. :-)
    Stejně tak jsou pro mě neakceptovatelné strany, které se hlásí k odkazu totalitních režimů (DSSS, KSČM).
    Takže mi z toho tak nějak vychází ti Zelení. Je mi sympatický jejich program proti korupci, v podstatě ve svém programu řeší témata, která i mě nejvíc "pálí". Nedělám si iluzi, že i kdyby se s nějakými 5% dostali do parlamentu, že by měli sílu něco změnit, ale chci jim prostě nějak vyjádřit svojí podporu. A za náš kraj kandiduje Václav Láska, ke kterému docela chovám sympatie. (Naopak Matěj nebo Lišák mě teda nechávají chladnou :-D).
  • @sveva Nevíš co je to úsměv od Matěje!
  • @sveva A co Pirates?!!
  • Tak nevím, jestli si tohle vlákno přečíst, nebo radši ne. Zkušenost z prezidentských voleb rozhodně velí se aktivně nezapojovat. Navíc jsem napůl rozhodnutý to hodit levici, což bude poprvé v životě, ale bojím se, že každý agitující Zemanovec či Babišovec má ohromnou moc mě přesvědčit to hodit tomu největšímu géniovi a hajzlíkovi v jedné osobě :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. října 2013
    ale bojím se, že každý agitující Zemanovec či Babišovec má ohromnou moc mě přesvědčit to hodit tomu největšímu géniovi a hajzlíkovi v jedné osobě
    DSSS? =D
  • :-) Co je na DSSS geniálního? Doporučuju Události komentáře z minulého týdne, kde jejich vrchní těžce prohrál s Veselovským.
  • @alek Proto ten úsměvný smajlík. Bylo to myšleno jako ironie...
  • jasný ;-) ale když jsme u tý geniálnosti, vlastně na toho babiše by to mohlo taky sedět, to se musí nechat. Velkolepě opakuje VVčka, to bych nevěřil, že někdo (navíc s jeho kreditem) za tak krátkou dobu dokáže.
  • @alek
    alek napsal(a):

... ale bojím se, že každý agitující Zemanovec či Babišovec má ohromnou moc mě přesvědčit to hodit tomu největšímu géniovi a hajzlíkovi v jedné osobě :-)

Myslíš toho, co kandiduje za náš kraj? Na plakátech přitom vypadá tak nevinně. =D

• Právě, nevinně, upřímně, pravdivě. Takže se rozhoduju mezi Pravdou a Láskou :-)
    alek napsal(a):

:-) Co je na DSSS geniálního? Doporučuju Události komentáře z minulého týdne, kde jejich vrchní těžce prohrál s Veselovským.

Myslíš to jak trapně z něj doloval odpověď na otázku na kterou mu dávno několikrát odpověděl? Jo to bylo fakt prohra. :roll: Veselovský se choval jako prase.
  • Přesně to myslím, jj. Pro mě obdivuhodné. Takhle důslední mají novináři být, nenechat politiky kličkovat a spolíhat, že moderátor to zkusí dvakrát a pak půjde dál.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @alek Vol cibulku.cz
    I Stannis ví, že cibule je pro něho ta nejlepší volba.
  • @alek Ne, to nebylo o důslednosti, to bylo o jasně likvidační tendenční otázce, na které chtěl slyšet jedinou odpověď a tu svou.
  • upraveno 20. října 2013
    Socani se začínají bát :twisted:
    http://zpravy.idnes.cz/cssd-zmenilo-volebni-slogan-varovalo-pred-hlasy-pro-ano-pju-/domaci.aspx?c=A131020_104510_domaci_kop
    Proč mi to vyzní tak:hlas pro ČSSD se tak může stát potenciálním hlasem pro levicovou koalici s KSČM
  • @M1on Po minulých volbách do koalice s KSČM jít mohli a získali by tím většinu, nicméně to neudělali. Proto myslím že tentokrát už tu samou chybu neudělají.
  • právě jsem našel v hlasovacích lístcích bizardní povolání Rastaman. Můžete mi někdo říct co dělá rastaman?
  • @M1on dnes přeneseně člověk vyznávající určitý životní styl, často mívá dredy nebo rasta copánky, původně sekta rastafariánů na Jamajce. Rastafariánství či rastafari je náboženské hnutí pocházející z Jamajky, kde vzniklo ve 30. letech 20. století. Toto náboženství kombinuje především prvky židovství a křesťanství, částečně islámu a dalších (např. animistických) věr. Jeho vyznavač (rasta, rastaman nebo rastafarián) například nesmí požívat alkohol či maso; při uctívání se používají především symboly převzaté z judaismu (židovská hvězda, lev z kmene Juda atp.). I některé hojně používané výrazy jsou převzaty z Bible: Zion, Babylón aj.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.