Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire
Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire
Pozor, změna systému bodování! Nově lze rozdat libovolný počet bodů, ale musí se ohodnotit každá povídka. Nicméně vezměte rozum do hrsti: prsknout každé povídce tři body není řešení
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vždyť ta stříbrná a bronzová má také motivační účinky.
Na druhou stranu, já jako statistik mám nejraději, když se zveřejní "všechno" (jako v prvním kole)...
Nějak jsem nepobral, jak je to tedy s hlasováním pro vlastní dílo... Ideální by bývalo bylo přidat i možnost "nehodnotím". Jelikož v textu hlasovacího formuláře bylo, že musím hodnotit všechny, tak jsem tam s nevolí ten bod naklepl... (no, alespoň neskončím na nule... :o))
Hmmm, tak jsem rozdělil 38 bodů (jestli si to pamatuji), to jest v průměru 3,5 bodu na povídku,... hmmm.
Jak říkám, hlasování by mělo být blbuvzdorné... (hlásím se na testování... :o))
Indeed :)
@Everett_Young Uz dva tyzdne plati iba prva cast vety :)
Tak kdypak se nám to tu objeví?
Já myslím, že by se to dalo stihnout i dřív než toho 18. Ale to je jen takové tušení. :-)
Ale take kratke zhrnutie: obodovala som styri poviedky. 5 bodov som neudelila ziadnej. Boli nejaky aspiranti, ale prvy z nich bol na to prilis plny gramatickych chyb a druhy bol prilis sladucky a to mne v tychto mne nechutne diabetickych casoch prekaza :)