Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
imageHodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

Pozor, změna systému bodování! Nově lze rozdat libovolný počet bodů, ale musí se ohodnotit každá povídka. Nicméně vezměte rozum do hrsti: prsknout každé povídce tři body není řešení

Read the full story here

24

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jsem pro první tři místa a pak tabu.
    Vždyť ta stříbrná a bronzová má také motivační účinky.
  • @Nevada: A já si asi legraci nedělal... :-D
    Na druhou stranu, já jako statistik mám nejraději, když se zveřejní "všechno" (jako v prvním kole)...
  • A mně přijde ideální zveřejnit 1.-5. místo :-) Vidím, že názory na toto téma jsou opravdu různorodé :-D
  • @Michelle suhlasim s 1. az 5. miestom. Nech je to trochu aj motivacne :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jay napsal(a):

@Nevada: A já si asi legraci nedělal... :-D
    Na druhou stranu, já jako statistik mám nejraději, když se zveřejní "všechno" (jako v prvním kole)...

Ale statistiky přece nikdo nebere vážně :P
  • JayJay
    upraveno 12. prosince 2013
    No, a mám odhlasováno...
    Nějak jsem nepobral, jak je to tedy s hlasováním pro vlastní dílo... Ideální by bývalo bylo přidat i možnost "nehodnotím". Jelikož v textu hlasovacího formuláře bylo, že musím hodnotit všechny, tak jsem tam s nevolí ten bod naklepl... (no, alespoň neskončím na nule... :o))
    Hmmm, tak jsem rozdělil 38 bodů (jestli si to pamatuji), to jest v průměru 3,5 bodu na povídku,... hmmm.
  • To bodování vlastních povídek je v článku přepsané, ale asi to jde vidět, jen když ho celý rozbalíš :-)
  • @Michelle: No jo, když to jsou jedny instrukce u článku, jiné ve formuláři, do toho to mám připravené na bodování 1-3, tak to v hlavě přepočítávám a jedu ...3,2,4,5...doprčic, tahle je moje, ta pětka patří až další povídce a přeskoč to, když už tam je něco vyplněného...
    Jak říkám, hlasování by mělo být blbuvzdorné... (hlásím se na testování... :o))
  • @Jay Hlavní je, žes to úspěšně zvládl :-)
  • tto je trosku chyba, ze sa to prepisalo neskor a iba na jednom mieste, lebo pomiesaju sa dva rozdielne bodovacie systemy a znizi to vypovednu hodnotu
  • Tak jednoduché, žiji s vědomím, že kdyby náhodou ten jeden bod rozhodoval, jestli budu první (no, ani náhodou, byly tam o moc lepší dílka), tak se jej milerád vzdám. :o)
  • Michelle napsal(a):

@Jay Hlavní je, žes to úspěšně zvládl :-)

JJ, jsem bystrý jak horská bystřina. :-k
    @Jay To je moje vina. Upravila jsem to na webu, ale tady práva nemám. Chtěla jsem to zmínit v diskuzi a napsat i Alekovi, aby to upravil na fóru, ale zapomněla jsem.
  • Na tom přece nic není, když se vám líbí vaše vlastní povídka, že jí dáte body. =D
  • Jasně na tom nic není, pro některé běžná praxe :wall:
    Vskutku.
  • @Nevada Nejsi Teal`c, nemáš právo říkat vskutku :-D
    @Everett_Young
    Indeed :)
  • JayJay
    upraveno 13. prosince 2013
    Fascinující... ;o| (to je neutrální smajlík s pozdvihnutým obočím)
  • Připomínám, že hlasovací urny se uzavírají o nedělní půlnoci. ;-)
  • upraveno 15. prosince 2013
    Na poslední chvíli, ale stihla jsem to! :-)
    A co na to Hildegarda? :)
  • @Nevada nejspíše střídá chutě na všechno možné a do toho občasně zvrací :-)
  • @Nevada stihla som 5 min pred polnocou ;)
    @Everett_Young Uz dva tyzdne plati iba prva cast vety :)
  • To je super, že jste to stihly, holky :-) A komentáře nebudou? :-D
  • Heroické výkony hlasujících jsou skoro tak napínavé jako vyhlášení výsledků. ;-)
    Tak kdypak se nám to tu objeví?
    Já myslím, že by se to dalo stihnout i dřív než toho 18. Ale to je jen takové tušení. :-)
  • Ach jo, já a datumy... :o) Jelikož mi bylo jasné, že se o víkendu ke kompu nedostanu, tak jsem si zafixoval, že se urny uzavřou již o páteční a nadšeně jsem čekal, že dnes ráno již bude vyhodnocení... Ach jo, já a datumy...
  • Data, data....
  • JayJay
    upraveno 16. prosince 2013
    @brbr: Já vím, ale když člověk pracuje s daty (jako hromady čísel v databázích), tak to potřebuje odlišit od data (ze slova datum). No, prostě mám to zafixované z praktických důvodů a schválně jsem pohledal (a sám jsem překvapen, jak je čeština v tomto praktická)... Avšak pozor, internetová jazyková příručka Ústavu pro jazyk český Akademie věd České republiky uvádí, cituji:„(Poznámka: U podstatného jména datum nelze odmítat v některých typech textů (zvláště těch, v nichž je třeba rozlišit kalendářní a počítačová data) ani tvary mužského rodu zejména v množném čísle, tj. datumy, datumů, datumům, datumy, o datumech, datumy. Např. Mezi nejčastější data patří datumy.)“ (Google-datum a druhý odkaz)
  • Michelle napsal(a):

To je super, že jste to stihly, holky :-) A komentáře nebudou? :-D

:) to uz nebolo v mojich time management silach :)

Ale take kratke zhrnutie: obodovala som styri poviedky. 5 bodov som neudelila ziadnej. Boli nejaky aspiranti, ale prvy z nich bol na to prilis plny gramatickych chyb a druhy bol prilis sladucky a to mne v tychto mne nechutne diabetickych casoch prekaza :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.