Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
imageHodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

Pozor, změna systému bodování! Nově lze rozdat libovolný počet bodů, ale musí se ohodnotit každá povídka. Nicméně vezměte rozum do hrsti: prsknout každé povídce tři body není řešení

Read the full story here

«134

Komentáře

• No konečně! Potrava pro mou amygdalu. :-P
  • Super, díky :applause:
  • Jelikož je u každé povídky napsáno "napsal(a) Nevada" nemůže již být žádného sporu o autorství těchto povídek. Jen mám takové podezření, že ať dám hlas komukoli, vyhraje to Nevada :-k
  • A vypadá to, že jsou zastoupena všechna témata. Vítám tuto ideu! :-)
  • no já už mam tři přečtený :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Everett_Young
    Sakra, odhalil jsi mne! A přitom to byl tak rafinovaný plán 8-O
  • @Nevada Byl to skvělý plán, jen příště nás zkus zmást jinými autory a přitom všechny stejně napiš sama. Pak již bude trik naprosto dokonalý :D
  • Jedenáctero povídek... Hmmm, už se těším, to zas bude počteníčko.
  • Jedenáct statečných. :-)
    Tak hotovo. I když se mi tento způsob hlasování zdá poněkud nešťastným (bodová inflace), nakonec jsem to nějak rozdal.
    Tak už by se to mohlo uzavřít a vyhlásit, ne? Nebo je někdo ještě pomalejší než já? :-)
  • @heavy_head uzavření je až za 10 dní :-)
  • @Athal Ty se snad chystáš hlasovat? :-)
    @Hildegarda Tebe beru automaticky. :-)
  • @heavy_head ja uz to mám pár dní odklikáno :-P
  • Vida. A kdo to u tebe vyhrál jestli to není tajemství? ;-)
  • Za mě to byla 3. povídka ale našlo se tam hodně povedených kousků :-)
  • Jo, ta byla dobrá, té jsem dal čtyři hvězdy.
  • Já už mám teda taky odhlasováno :-) Ale když jsem si četla úvodní článek, napadl mě jeden zvídavý dotaz - v tomto kole se bude vyhlašovat jen vítěz? Další místa se vyhlašovat nebudou?
  • Dobrá otázka.
  • tu je to ako v pokry - vitaz berie vsetko :-D .. ci?
  • JayJay
    upraveno 6. prosince 2013
    Tak já jsem od odhlasování ještě brutálně daleko...
    @Depresor: Jak myslíš v pokru?: Něco jako split stacku se tam případně používá, něco jako "jedem to na tři otočení" (pro jednotlivou hendu), a a co se týká nějkých turnajů, tak samozřejmě vítěz je jeden, ale co se tak vysílá v televizi, tak se samozřejmě určuje i další pořadí... (a od nějakého místa už získávají i nějakou výhru jestli se nepletu)
  • @Jay mas naprosto pravdu. myslel som samozrejme hru 8 alebo 6 hracov, kde vitaz berie vse. priadne sa vrati vklad druhemu. co sa tyka otocenia na tri (pre flop a river) ma podla mna jedine opodstatnenie a to ked jeden z hrajucich je v all in. inac si myslim,ze je to nezmysel
    Vítěz je prostě nej a poražení nikoho nezajímají, ne? ;)
  • vitaz by mal dostat repliku zelezneho tronu ..
  • @Depresor Z plastelíny? :D
  • @Arutha: ... nedělej si srandu z plastelíny! (kdo zná originální Scorch, pochopí...)
  • Nevada napsal(a):

Vítěz je prostě nej a poražení nikoho nezajímají, ne? ;)

Druhé, třetí, čtvrté... místo přece není poražený, ale naopak hezký úspěch, který autora potěší :-)
  • Mám takovou divnou předtuchu, že aspoň těch stupňů vítězů bychom se mohli dočkat. ;-)
    Taková tušení jsou ošemetná věc. Někdy vyjdou, někdy ne ;)
  • JayJay
    upraveno 9. prosince 2013
    @Nevada: No to sice je ošemetná věc, ale štěstíčku se musí jít naproti... Takže když autoři budou mocí mermo chtít znát druhé, třetí a podobné místo, tak stačí pohrozit časově neomezenou autorskou stávkou (no jo, "jen" hlasující takové privilegium asi nemají...) a to by bylo aby nebylo... :o)
    @Jay
    Já si samozřejmě dělala legraci ;)
    (Ale jinak už dlouho razím myšlenku, že by se mělo vyhlašovat jen první místo.)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.