Jelikož je u každé povídky napsáno "napsal(a) Nevada" nemůže již být žádného sporu o autorství těchto povídek. Jen mám takové podezření, že ať dám hlas komukoli, vyhraje to Nevada :-k
Jedenáct statečných. :-) Tak hotovo. I když se mi tento způsob hlasování zdá poněkud nešťastným (bodová inflace), nakonec jsem to nějak rozdal. Tak už by se to mohlo uzavřít a vyhlásit, ne? Nebo je někdo ještě pomalejší než já? :-)
Já už mám teda taky odhlasováno :-) Ale když jsem si četla úvodní článek, napadl mě jeden zvídavý dotaz - v tomto kole se bude vyhlašovat jen vítěz? Další místa se vyhlašovat nebudou?
Tak já jsem od odhlasování ještě brutálně daleko... @Depresor: Jak myslíš v pokru?: Něco jako split stacku se tam případně používá, něco jako "jedem to na tři otočení" (pro jednotlivou hendu), a a co se týká nějkých turnajů, tak samozřejmě vítěz je jeden, ale co se tak vysílá v televizi, tak se samozřejmě určuje i další pořadí... (a od nějakého místa už získávají i nějakou výhru jestli se nepletu)
@Jay mas naprosto pravdu. myslel som samozrejme hru 8 alebo 6 hracov, kde vitaz berie vse. priadne sa vrati vklad druhemu. co sa tyka otocenia na tri (pre flop a river) ma podla mna jedine opodstatnenie a to ked jeden z hrajucich je v all in. inac si myslim,ze je to nezmysel
@Nevada: No to sice je ošemetná věc, ale štěstíčku se musí jít naproti... Takže když autoři budou mocí mermo chtít znát druhé, třetí a podobné místo, tak stačí pohrozit časově neomezenou autorskou stávkou (no jo, "jen" hlasující takové privilegium asi nemají...) a to by bylo aby nebylo... :o)
Komentáře
Sakra, odhalil jsi mne! A přitom to byl tak rafinovaný plán 8-O
Tak hotovo. I když se mi tento způsob hlasování zdá poněkud nešťastným (bodová inflace), nakonec jsem to nějak rozdal.
Tak už by se to mohlo uzavřít a vyhlásit, ne? Nebo je někdo ještě pomalejší než já? :-)
@Hildegarda Tebe beru automaticky. :-)
@Depresor: Jak myslíš v pokru?: Něco jako split stacku se tam případně používá, něco jako "jedem to na tři otočení" (pro jednotlivou hendu), a a co se týká nějkých turnajů, tak samozřejmě vítěz je jeden, ale co se tak vysílá v televizi, tak se samozřejmě určuje i další pořadí... (a od nějakého místa už získávají i nějakou výhru jestli se nepletu)
Já si samozřejmě dělala legraci ;)
(Ale jinak už dlouho razím myšlenku, že by se mělo vyhlašovat jen první místo.)