Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
imageHodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

Pozor, změna systému bodování! Nově lze rozdat libovolný počet bodů, ale musí se ohodnotit každá povídka. Nicméně vezměte rozum do hrsti: prsknout každé povídce tři body není řešení

Read the full story here

124»

Komentáře

• JayJay
    upraveno 19. prosince 2013
    @Everett_Young: 3 a 7 klidně okomentuj, osobně si to určitě vezmu... :o)
    @Hildegarda: Já většinou přiznává, že slovenština mě "ruší", na druhou stranu v poznámkách které mám pro rozdělení bodů tohle nemám. Ano, čte se mi to kostrbatěji, některá slova nepochopím, a s chápáním vícevýznamových narážek jsem totálně marný... nicméně stále žiji s tím, co bylo sepsáno k jazyku povídky hned v prvním kole... přesto doufám, že apriori nehodnotím povídky ve slovenštině hůř jenom proto, že jsou ve slovenštině... jen podotýkám, že stát se to může - jako statistik, tuto hypotézu neumím zamítnout. Ostatně, nevím, jak si zrovna brat zo Slovenska může stěžovat na používaný jazyk, vzhledem k tomu, jak jsou sami útlocitní...
    A už to chápu, víc u té povídky... blbě jsem se tam vyjádřil.
  • @Jay tak utlocitna je iba Rada pre vysielanie transmisiu. Osobne si ani nepamatam, kedy som citala knihu v slovencine a nie v cestine :).
  • @Hildegarda: Jo, já si jen nemohl odpustit rýpnutí, když to proběhlo nedávno zprávama... :o)
    A ano, uznávám, že když si něco vezmu osobně, tak mám sklony trochu "overreact" (ne, ten poslední příspěvek je ještě slabý kafe... :o)). Pro info, předpokládám, že jde o povídku 6. a jestli se úplně nepletu, tak té jsem dal 4 body.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já to tentokrát obodovat bohužel nestihla - lítám po všech čertech, takže jsem ještě nezačala ani číst :(. Doufám, že to brzy napravím a příště se polepším :)
  • @Jay V poho, u mna sa tiez ozvala iba jesitna zenska ;)
    Ale teraz mam super naladu, nepecena torta upecena, stromcek ozdobeny a na zurku do tretej v noci pripravena :). No ale asi odpadnem uz o desiatej :)
  • @Hildegarda Mně třeba slovenština u tvých povídek přijde jako velké plus :-)

@Everett_Young Děkuju :-)

Jinak, mně by taky docela zajímalo, kolik lidí přibližně hlasovalo... Přijde mi, že se to od minula trochu zvedlo :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Everett_Young napsal(a):

Chtěl jsem povídky ještě okomentovat, když už jsem neudílel body, ale když jsou již odtajnění autoři tak to dělat nebudu, někdo by si mohl negativní hodnocení brát osobně.

Tak pokud to bude podané slušně, klidně komentuj. Nemyslím, že by to někoho urazilo. A pokud ano, tak to bude jeho problém ;)
  • Ještě mě napadlo - mám vymýšlet témata na další kolo? A jestli jo, tak kolik?:-)
  • a) No musíš!
    b) Kolik chceš!
    :-)
  • Dobrá, promyslím to :-) Něco už se mi v hlavě možná rýsuje, ale ráda si i nechám poradit. Takže by mě zajímalo, jestli máte nějaké návrhy na to, o čem byste rádi psali, nebo co byste si rádi přečetli :-)
  • ... ak tu neda nikto typ.. tak nech víťaz určí temu :-D
  • @Depresor Neboj, nějaké nápady mám, ale chtěla jsem, abyste si i jedno téma vybrali sami... :-) Ale nikdo se do toho moc nehrne :-D
  • @Michelle: Ještě na to můžeš jít opačně a místo určitého tématu a neurčité formy se rozhodnout určit formu... (to jako kdyby bylo chtěno podpořit nějaký ne-moc-častý druh příspěvků) - Obrázek, báseň, cokoli v angličtině (samozřejmě fixováno na svět Písně),...
    Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)
  • @Michelle ..dá sa povedať, že som tu nový, takže sa určite do toho nehrniem ..to maš pravdu :-D ...naviac nie som si celkom istý, čí by som nevyprodukoval - okresní blbinu nevaního formátu =D
    Jay napsal(a):

@Michelle: Ještě na to můžeš jít opačně a místo určitého tématu a neurčité formy se rozhodnout určit formu... (to jako kdyby bylo chtěno podpořit nějaký ne-moc-častý druh příspěvků) - Obrázek, báseň, cokoli v angličtině (samozřejmě fixováno na svět Písně),...
    Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)

Nikomu nic nebrání psát v jiné literární formě či stylu. Ale trochu realismu neuškodí - myslím si, že kolo složené (např. jen) z básniček či v angličtině by nemělo moc vysokou účast.
  • upraveno 24. prosince 2013
    Téma "básně" nezní úplně marně, akorát mně osobně přijde mnohem těžší napsat poezii než prózu, tak nevím, zda to tak nemá víc lidí :-)

@Depresor Pokud máš nějaký nápad, tak se vůbec neboj ho napsat :-) Ať už na téma nebo později třeba na povídku ;-) Vždyť o nic nejde...
  • Jsem moc ráda, že se můj příspěvek líbil :) gratuluji vítězce i všem ostatním ke krásným povídkám. Sláva @Michelle a čest všem ostatním zúčastněným.
  • @Michelle .. tak keď budu veršovanky sa možno zapojím :-D no a téma ?? neviem... možu byť križiacke výpravy s prvkami fantasy =D
  • @Depresor Témata už jsou vymyšlena :-)
    A báseň můžeš napsat na jakékoliv z témat, která budou, takže se určitě zapoj ;-)
    Depresor napsal(a):

.. tak keď budu veršovanky sa možno zapojím :-D no a téma ?? neviem... možu byť križiacke výpravy s prvkami fantasy =D

Tak si představ, že fan povídky na motivy ice&fire budou - chvilka překvapení - na téma týkající se ice&fire ;)
  • mít tak víc času a hrát si na somotního Martina =D
    Nemusíš psát hned román. Popisy jídel a zmínky o močení klidně vynechej :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A kde jsou ty témata vypsána?
    @Montezuma3 coming soon
  • Další kolo povídkové soutěže vypukne na Nový rok. Třeste se! ;-)
  • Nevada napsal(a):

Nemusíš psát hned román. Popisy jídel a zmínky o močení klidně vynechej :-D

:applause: ...tak keď to vynechám tak to už fakt nebudem mať o čom písať..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.