Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire
Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire
Pozor, změna systému bodování! Nově lze rozdat libovolný počet bodů, ale musí se ohodnotit každá povídka. Nicméně vezměte rozum do hrsti: prsknout každé povídce tři body není řešení
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Hildegarda: Já většinou přiznává, že slovenština mě "ruší", na druhou stranu v poznámkách které mám pro rozdělení bodů tohle nemám. Ano, čte se mi to kostrbatěji, některá slova nepochopím, a s chápáním vícevýznamových narážek jsem totálně marný... nicméně stále žiji s tím, co bylo sepsáno k jazyku povídky hned v prvním kole... přesto doufám, že apriori nehodnotím povídky ve slovenštině hůř jenom proto, že jsou ve slovenštině... jen podotýkám, že stát se to může - jako statistik, tuto hypotézu neumím zamítnout. Ostatně, nevím, jak si zrovna brat zo Slovenska může stěžovat na používaný jazyk, vzhledem k tomu, jak jsou sami útlocitní...
A už to chápu, víc u té povídky... blbě jsem se tam vyjádřil.
A ano, uznávám, že když si něco vezmu osobně, tak mám sklony trochu "overreact" (ne, ten poslední příspěvek je ještě slabý kafe... :o)). Pro info, předpokládám, že jde o povídku 6. a jestli se úplně nepletu, tak té jsem dal 4 body.
Ale teraz mam super naladu, nepecena torta upecena, stromcek ozdobeny a na zurku do tretej v noci pripravena :). No ale asi odpadnem uz o desiatej :)
@Everett_Young Děkuju :-)
Jinak, mně by taky docela zajímalo, kolik lidí přibližně hlasovalo... Přijde mi, že se to od minula trochu zvedlo :-)
b) Kolik chceš!
:-)
Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)
@Depresor Pokud máš nějaký nápad, tak se vůbec neboj ho napsat :-) Ať už na téma nebo později třeba na povídku ;-) Vždyť o nic nejde...
A báseň můžeš napsat na jakékoliv z témat, která budou, takže se určitě zapoj ;-)