Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

upraveno 8. dubna 2014 v Seriál Hra o trůny
145679

Komentáře

• Možná je dobře, že Val nebude - alespoň nebudou mít šanci ji zmrvit :-D Jako Ašu... :evil:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Michelle Val by zvukovo pri Jonovom hlase mohlo znieť ako Wall a ešte by si postavu mýlili s masívnou Zdí, preto by ju tam premenovali a vystupovala by tam podmenom Nax, také psie meno, aby sa to dobre pamätalo. A napokon by ju aj tak Melisandra upálila na konci druhého dielu v mene absolútne bezzmyselnej vymyslenej dejovej línie o raste citrónov :)
  • @Gepeto A ještě by z ní udělali šlápotu v kožichu :-)
  • @Gepeto Ale napřed si to s Nax rozdá přes hadry jako s Gendrym =D
    @Michelle @Everett_Young :D To beriem ako štandardnú klauzulu v zmluvách všetkých ženských herečiek...

Ale teraz vážne: Ja si myslím, že tam Val ešte nejako bude. Možno totálnezmrvená,zmenená a naozaj pod iným menom. Možno tam dajú proste náhodnú divočáčku (Varamyrova sestra pričom sa ukáže, že Varamyr je Manceho strýko :D)
    s dieťaťom, a zastane tak úlohu Dally. A aj keď to vynechajú, tak stále tam mala aj inú dejovú pointu.
    Hoci je to nepravdepdobné, ešte by somtieto zoznamy postáv nebral ako konečné. Na druhú stranu,zrejme sú konečné v určitých skupinách. Teda, že Dornský castin je konečný a nebude Arianne, ale Griff ešte môže byť, lebo je z inej oblasti.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    LOL, začínají nějak brzo.

Třeba začnou přeobsazovat i hlavní role. Hlasuju pro Melisandru.
  • upraveno 17. června 2014
    @Nevada Já pro Danearys za Mamuta
    Doufám, že bude jako obvykle přeobsazen Hora a vrátí nám starýho Dariaa
    :twisted: :dance:
  • @M1on veď Qyburn v novom dieli povedal, že jeho liečba by mohla Horu "zmeniť" :twisted:
  • Tak co, na jakou linku se těšíte nejvíce? Co se další řady týče. A na jakou naopak nejméně? :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Tá vymenená Myrcela aj niečo v seriály povedala?
  • upraveno 17. června 2014
    Nejvíce:
    Jon, Stannis, Melisandra (finále mě navnadilo)
    Bran a Bloodraven - doufám, že využijí příležitosti a ukážou nám skrz Brana něco zajímavého
    Bolton vs. Manderly/Umber? - i když mám pocit, že to možná překopou
    Connington, Egg - jestli nebudou, tak si asi udělám výlet do Chorvatska někoho zfackovat :-)
    Jsem docela zvědavá i na Aryu v Braavosu a některé Danyiny scény.

Nejméně:
    Královo přístaviště - kupodivu, ale zůstalo tam jen pár zajímavých postav a bojím se, že tam bude nejvíc scén (neoprávněně)
    Greyjoyové - ovšem pokud budou mít jen pár scén, tak mi vadit nebudou :-)
    Dorne - ano, zabte mě...
    @sveva Ukážu nám niečo zaujímavého? Ako obsah šiestej knihy? :D
  • @Mellien
    Nejvíc: Zeď a Theon/Boltons
    Nejméně: Arya a Dorne
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. července 2014
    Představení obsazených
  • Arianne ne? :wall:
    hlavne, ze pisku tam maj jak nas*ano...burn them all :onfire:
  • upraveno 26. července 2014
    Já si nějak nemůžu vybavit kdo je Yezzan a High Sparrow :oops:
    @Everett_Young já vim, že tu proběhla velmi bouřlivá debata (tak Bouřlivá, jako konec =D ) na téma černý Aero, ale abych pravdu řek, tak mě se ten výběr docela líbí. Aera jsem si nikdy nepředstavoval jako toho z obrázku, můj Aero byl vždycky černoch =D Ale já jsem strašně nepozornej čtenář, takže jsem možná jen něco přehlíd :-)
    A moc nechápu, proč tam je tolik písečnejch hadů, mně vždycky splynuly v jedno nepřehledný klubko =D
  • upraveno 26. července 2014
    celej rod martelů je nějakej divnej
    Doran brit původ sudán
    Trystane brit
    krucipísek napůl asiati (to už jsou kvoty na asiaty? nebo chtěj přitáhnout čínu?)
  • Nebude muset herec do Yezzana trochu ztloustnout? :D...teoreticky to můžou ukázat jako vývoj postavy během vaty v 5. a 6. sérii než dostane slovo. :D
  • Tak tohle nebudou ještě úplně všechny nové postavy, ale je vidět, že Dorne už maj hotovo.

Zatím si tipuju, že linka v Dorne se bude točit okolo přemlouvání Dorana písečnými hady (dost dialogů a scén, takže to vystačí na celou sérii), ale nechápu co tam dělal Trystane s Myrcellou

Velkýho vrabčáka :D a Yezzana můžou vlastě jen uvést jako třeba Hizdara zo Loraqa, kterej taky ve 4. sérii neudělal nic podstatnýho co bylo v knize.

Krakatici můžou hodit klidně až v 6. sérii. V jeho lince vidim dost událostí, které můžou tvůrci vyškrtnout a Dany se dostane max. do scény v aréně :twisted: , kde Victariona ještě nepotřebují a už takhle mají dost postav než přidávat Greyjoye, Martelly, Griffa a spol a postavy ze Zálivu. Jak ale řekl sám Weiss...můžeme očekávat negativní vzrůst populace, takže se možná pletu (prosíím :D).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Hm, nelíbí se mi Myrcella a vrabčáka jsem si představovala o hodně mladšího (tak 30-40 let). Nevím, co si myslet o Yezzanovi. Vypadá jako naprosto jiná osoba.
    @Everett_Young ad Nymeria: napůl? Však po mamince, ne? :) Možná chce seriál zdůraznit, že Oberynovy dcery jsou každý pes jiná ves :D
    Ad Tyene: dýky? :anxious:
    Doran: Mohol byť starší, ale budiž

Trystane: Nie žeby som bol rasista, ale Dorne nám nejako zbelelo

Myrcella: Zdá sa, že Hora, Myrcella, Tommen a spol. sú buď Páni času alebo Muži bez tváre

Areo: Pravdupovediac ma nijako neirituje... Aspoň nech je tam priestor pre černochov

Yezzan: Takže biele postavy hrajú černosi a čierne/snedé postavy belosi... Mnaha

Nym: Tiež ma neirituje, že je aziatka... Aspoň vyzerá celkom dobre a vznešene, ako má Nym vyzerať

Tyene/Obara: Nevymenili ich? Obaru by som si predstavil s krátkymi vlasmi a divokú, Tyene mala byť jemná, tichá a jedovatá v pozadí...

High Sparrow: Typická bojovná duša =D Do je rovnaká kravina ako Mance...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.