@Michelle Val by zvukovo pri Jonovom hlase mohlo znieť ako Wall a ešte by si postavu mýlili s masívnou Zdí, preto by ju tam premenovali a vystupovala by tam podmenom Nax, také psie meno, aby sa to dobre pamätalo. A napokon by ju aj tak Melisandra upálila na konci druhého dielu v mene absolútne bezzmyselnej vymyslenej dejovej línie o raste citrónov :)
@Michelle@Everett_Young:D To beriem ako štandardnú klauzulu v zmluvách všetkých ženských herečiek...
Ale teraz vážne: Ja si myslím, že tam Val ešte nejako bude. Možno totálnezmrvená,zmenená a naozaj pod iným menom. Možno tam dajú proste náhodnú divočáčku (Varamyrova sestra pričom sa ukáže, že Varamyr je Manceho strýko :D) s dieťaťom, a zastane tak úlohu Dally. A aj keď to vynechajú, tak stále tam mala aj inú dejovú pointu. Hoci je to nepravdepdobné, ešte by somtieto zoznamy postáv nebral ako konečné. Na druhú stranu,zrejme sú konečné v určitých skupinách. Teda, že Dornský castin je konečný a nebude Arianne, ale Griff ešte môže byť, lebo je z inej oblasti.
Nejvíce: Jon, Stannis, Melisandra (finále mě navnadilo) Bran a Bloodraven - doufám, že využijí příležitosti a ukážou nám skrz Brana něco zajímavého Bolton vs. Manderly/Umber? - i když mám pocit, že to možná překopou Connington, Egg - jestli nebudou, tak si asi udělám výlet do Chorvatska někoho zfackovat :-) Jsem docela zvědavá i na Aryu v Braavosu a některé Danyiny scény.
Nejméně: Královo přístaviště - kupodivu, ale zůstalo tam jen pár zajímavých postav a bojím se, že tam bude nejvíc scén (neoprávněně) Greyjoyové - ovšem pokud budou mít jen pár scén, tak mi vadit nebudou :-) Dorne - ano, zabte mě...
Já si nějak nemůžu vybavit kdo je Yezzan a High Sparrow :oops: @Everett_Young já vim, že tu proběhla velmi bouřlivá debata (tak Bouřlivá, jako konec =D ) na téma černý Aero, ale abych pravdu řek, tak mě se ten výběr docela líbí. Aera jsem si nikdy nepředstavoval jako toho z obrázku, můj Aero byl vždycky černoch =D Ale já jsem strašně nepozornej čtenář, takže jsem možná jen něco přehlíd :-) A moc nechápu, proč tam je tolik písečnejch hadů, mně vždycky splynuly v jedno nepřehledný klubko =D
celej rod martelů je nějakej divnej Doran brit původ sudán Trystane brit krucipísek napůl asiati (to už jsou kvoty na asiaty? nebo chtěj přitáhnout čínu?)
Tak tohle nebudou ještě úplně všechny nové postavy, ale je vidět, že Dorne už maj hotovo.
Zatím si tipuju, že linka v Dorne se bude točit okolo přemlouvání Dorana písečnými hady (dost dialogů a scén, takže to vystačí na celou sérii), ale nechápu co tam dělal Trystane s Myrcellou
Velkýho vrabčáka :D a Yezzana můžou vlastě jen uvést jako třeba Hizdara zo Loraqa, kterej taky ve 4. sérii neudělal nic podstatnýho co bylo v knize.
Krakatici můžou hodit klidně až v 6. sérii. V jeho lince vidim dost událostí, které můžou tvůrci vyškrtnout a Dany se dostane max. do scény v aréně :twisted: , kde Victariona ještě nepotřebují a už takhle mají dost postav než přidávat Greyjoye, Martelly, Griffa a spol a postavy ze Zálivu. Jak ale řekl sám Weiss...můžeme očekávat negativní vzrůst populace, takže se možná pletu (prosíím :D).
Hm, nelíbí se mi Myrcella a vrabčáka jsem si představovala o hodně mladšího (tak 30-40 let). Nevím, co si myslet o Yezzanovi. Vypadá jako naprosto jiná osoba. @Everett_Young ad Nymeria: napůl? Však po mamince, ne? :) Možná chce seriál zdůraznit, že Oberynovy dcery jsou každý pes jiná ves :D Ad Tyene: dýky? :anxious:
Komentáře
Ale teraz vážne: Ja si myslím, že tam Val ešte nejako bude. Možno totálnezmrvená,zmenená a naozaj pod iným menom. Možno tam dajú proste náhodnú divočáčku (Varamyrova sestra pričom sa ukáže, že Varamyr je Manceho strýko :D)
s dieťaťom, a zastane tak úlohu Dally. A aj keď to vynechajú, tak stále tam mala aj inú dejovú pointu.
Hoci je to nepravdepdobné, ešte by somtieto zoznamy postáv nebral ako konečné. Na druhú stranu,zrejme sú konečné v určitých skupinách. Teda, že Dornský castin je konečný a nebude Arianne, ale Griff ešte môže byť, lebo je z inej oblasti.
Třeba začnou přeobsazovat i hlavní role. Hlasuju pro Melisandru.
Doufám, že bude jako obvykle přeobsazen Hora a vrátí nám starýho Dariaa
:twisted: :dance:
Jon, Stannis, Melisandra (finále mě navnadilo)
Bran a Bloodraven - doufám, že využijí příležitosti a ukážou nám skrz Brana něco zajímavého
Bolton vs. Manderly/Umber? - i když mám pocit, že to možná překopou
Connington, Egg - jestli nebudou, tak si asi udělám výlet do Chorvatska někoho zfackovat :-)
Jsem docela zvědavá i na Aryu v Braavosu a některé Danyiny scény.
Nejméně:
Královo přístaviště - kupodivu, ale zůstalo tam jen pár zajímavých postav a bojím se, že tam bude nejvíc scén (neoprávněně)
Greyjoyové - ovšem pokud budou mít jen pár scén, tak mi vadit nebudou :-)
Dorne - ano, zabte mě...
Nejvíc: Zeď a Theon/Boltons
Nejméně: Arya a Dorne
hlavne, ze pisku tam maj jak nas*ano...burn them all :onfire:
@Everett_Young já vim, že tu proběhla velmi bouřlivá debata (tak Bouřlivá, jako konec =D ) na téma černý Aero, ale abych pravdu řek, tak mě se ten výběr docela líbí. Aera jsem si nikdy nepředstavoval jako toho z obrázku, můj Aero byl vždycky černoch =D Ale já jsem strašně nepozornej čtenář, takže jsem možná jen něco přehlíd :-)
A moc nechápu, proč tam je tolik písečnejch hadů, mně vždycky splynuly v jedno nepřehledný klubko =D
Doran brit původ sudán
Trystane brit
krucipísek napůl asiati (to už jsou kvoty na asiaty? nebo chtěj přitáhnout čínu?)
Zatím si tipuju, že linka v Dorne se bude točit okolo přemlouvání Dorana písečnými hady (dost dialogů a scén, takže to vystačí na celou sérii), ale nechápu co tam dělal Trystane s Myrcellou
Velkýho vrabčáka :D a Yezzana můžou vlastě jen uvést jako třeba Hizdara zo Loraqa, kterej taky ve 4. sérii neudělal nic podstatnýho co bylo v knize.
Krakatici můžou hodit klidně až v 6. sérii. V jeho lince vidim dost událostí, které můžou tvůrci vyškrtnout a Dany se dostane max. do scény v aréně :twisted: , kde Victariona ještě nepotřebují a už takhle mají dost postav než přidávat Greyjoye, Martelly, Griffa a spol a postavy ze Zálivu. Jak ale řekl sám Weiss...můžeme očekávat negativní vzrůst populace, takže se možná pletu (prosíím :D).
@Everett_Young ad Nymeria: napůl? Však po mamince, ne? :) Možná chce seriál zdůraznit, že Oberynovy dcery jsou každý pes jiná ves :D
Ad Tyene: dýky? :anxious:
Trystane: Nie žeby som bol rasista, ale Dorne nám nejako zbelelo
Myrcella: Zdá sa, že Hora, Myrcella, Tommen a spol. sú buď Páni času alebo Muži bez tváre
Areo: Pravdupovediac ma nijako neirituje... Aspoň nech je tam priestor pre černochov
Yezzan: Takže biele postavy hrajú černosi a čierne/snedé postavy belosi... Mnaha
Nym: Tiež ma neirituje, že je aziatka... Aspoň vyzerá celkom dobre a vznešene, ako má Nym vyzerať
Tyene/Obara: Nevymenili ich? Obaru by som si predstavil s krátkymi vlasmi a divokú, Tyene mala byť jemná, tichá a jedovatá v pozadí...
High Sparrow: Typická bojovná duša =D Do je rovnaká kravina ako Mance...