Nejoblíbenější postava
Jaká je vaše nejoblíbenější postava?
můj žebříček
1 Tyrion
2 Arya
3 Rob
A nesnáším
1 Malíček
2 Ceresei
3 Jakýkoliv Frey
můj žebříček
1 Tyrion
2 Arya
3 Rob
A nesnáším
1 Malíček
2 Ceresei
3 Jakýkoliv Frey
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pak mam ráda Tyriona, ale v Tanci už tolik ne. Tywin byl dobrej, ale Tyrionovi to nevyčítam :D mám ráda i Daenerys, jenom nechápu ty její úchylky na Daaria, Droga a podobné divné bouchače :-@ . A štvalo mĕ, jak se zasekla v Meerenu, snad od tĕch Dothraků nebude dlouho...
Už od začátku mi vadí Jon a seriál k tomu ještĕ pomoh. Doufam, že fakt zařve :twisted: Nemusela jsem ani Catelyn, její kapitoly byly hrozná nuda. A neskutečnĕ mĕ sejří Theon, to je fakt hroznej pitomec... :wall:
Můj žebříček je následující
1 Tyrion Nejlepší postava v sáze
2 Jaime Hrdý a egoistický prostě Lannister jak má být
3Maegary Nejúžasnější ženská postava v sáze proti ní je Cersei žabařka
A to, že využil Sansu, aby ovládl údolí
Ostatně Bran hapinkal se stejnou záminkou a přesto je Jaime sympaťák...
2.Tyrion
3.Bran a Rickon Starkovi
4.Gendry
Tihle pro mě nesmí zemřít. A Hodor je samozřejmě nesmrtelný.
2.Jon Sníh
3.lord Tywin (bééé,béé...)
4.Králokat
5.Tyrion/Varys pavouk/Arya
rozporuplé postavy (občas se teším,občas vůbec): Bran Stark, Stannis Baratheon
Nejméně oblíbené:
1.Sansa
2.Cersei
3.ser Gregor
4.Catelyn Tully
5.kterýkoliv "divoch z východu" který se pokusí v (Hostině)Tanci zneuctít krev Targaryenů spaním s Daenerys :D :D
a ty ji budeš mít taky rád. Jinak...
Já osobně ji mám na prvním místě protože je Targaryen (ikdyž žena no,ehm..zdravím Rhaenyru :D).Někteří možná nechápou,ale prostě ty jména co jejich rod nese, a smrt Rhaegara,ikdyž ho jakoby neznáme mě zanechalo velkou citovou vazbu k tomu rodu.
Ze záčátku knih,ale i ted' (opět dodávám, že jsem nečet tanec) mám rád postavy kterýma se obklopuje.Zrádce Jorah, ale hlavně ser Barristan.Jeden z mých nejsilnějších zážitků první knihy,když byl Joffreym propuštěn z gardy...jak jsem byl naštvanej,brrr..
A odpověď na Tvou otázku znát nechceš. Ale v sáze je na pokraji vymření hned několik velkých rodů. I v tomhle se Martin inspiroval v naší historii.
Já Daenerys taky nesnáším. Ale starou dynastii Targaryenů ráda mám.
Takže ted' se těším ještě víc no.
Co se týče té poslední věty,tak bych řekl že to má více lidí,a je to zřejmě tím co nevím no,takže jsem zvědav.Nicméně i ted' mám radši staré Targareny (od Jaeheryse zpět) než mladší generaci, pořád sním o nějakém celovečerním filmu z doby jejich vlády..och..
Díky za ohleduplnost k neználkům jako jsem já @Nevada :)