Hra o trůny 4x05 - První svého jména - Ice & Fire
Hra o trůny 4x05 - První svého jména - Ice & Fire
Cersei s Tywinem plánují další postup koruny, Dany se zabývá plány do budoucna, Jon Sníh se vydává na novou výpravu. Scénáře se tentokrát ujali David Benioff a D. B. Weiss, režie stejně jako v předchozí epizodě Michelle MacLaren.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ufff, dneska z dílu bolí hlava i mě, hlavně z celé té záležitosti za Zdí. :wall: Zbytek vycpávky... modlím se, aby byl příští díl konečně lepší.
2. Lysu to ještě nenapadlo, ale aspoň už Robíka odstavila od mlíka (a hle, rým), taky nenechala nikoho pochybovat o tom že sňatek s Petyrem je dovršen na manželském loži :D
3. Proč pořád v hnízdě větrají těma dveřma? To je tak aby se stalo neštěstí!
4. Krvavá brána a ta cesta k ní mi přišla hodně minimalistická a rozhodně ne nedobytná
5. Locke asi nenahradí postavu Bowena Marsche + to celé za zdí nechápu proč měli potřebu to tam vůbec dávat, asi fakt vata :/
6. Tywin o železné bance - to nám asi chtějí naznačit, proč by mohla chtít ta instituce zasponzorovat Stannise, trochu mi to připomíná agrofert, taky už vlastní skoro všechno :D
A kdo je doopravdy Karl Tanner z Jalovcové uličky nějakej kuchař?
No, tak hlavně aby to nedopadlo tak, že to celé zazdí.
Nejen, že mě lecčím štvou, ale k tomu taky nehorázně nebaví... :(
Viděla jsem delší, které taky nebyly v jednom kuse zajímavé, ale nepřepadalo mě nutkání jít radši dělat miliardu jiných věcí, i když se zrovna "prakticky nic nedělo". ;)
@M1on Ale jo. To je...
"Za chvíli to určitě bude zajímavější..."
Nope, nebude...
*STOP*
O pět minut později...
"S chutí do toho a půl je hotovo!"
To zdaleka ještě ne...
*Další tři minuty seriálu následované dalším STOP*
Hele, už jenom tři čtvrtě hodiny!
"Tak to rychle dokoukáme, ať už se dostanem k těm dobrým částem!"
Nope...
...
...
...
:anxious:
Jj, ten pocit znám. Mimojiné z poloviny kapitol posledních dvou knížek série a celé knižní Essoské linky. I přesto jaksi přes stromy vidím les.
Seriály jsou všechny do jednoho plné vaty a hluchých epizod. I ty nejlepší. Zkus takové Mad Men (skvělá záležitost). Pravděpodobně nepřežiješ ani dvacet minut, ale to nic nemění na tom, že jsi statistická vyjímka. Btw. já jsem zase nepřežil ani trailer na první Twilight. Divím se lidem, kteří se diví ještě ve třetím díle. ;-)
"...to nic nemění na tom, že jsi statistická vyjímka."
critics: http://www.metacritic.com/browse/tv/score/metascore/all?sort=desc
"normální" lidé: http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series
PS: Výjimka, výjimka, výjimka. Pišme česky.
Sansa a Petyr, a šialená teta. scéna s koláčikmi a svadobná hostina.
zazrela som Oberyna, určite si možno dnes túto časť celú pozriem.
Khaleesi mala nové šaty, iný účes a bol tam Jorah, jú.
Brienne a Pod.
na záver sa mi ľúbilo veľmi efektné skočenie do reči s mečom a odzadu.
Pekný efekt.
V úvodu se Ned stane pobočníkem, pak hned s Robertem umře. Potom oblehne Královo přístaviště Stanis, nezvítězí, hned odjede na sever, kde už útočí divocí. Během toho umírá Joffrey na zadušení kuřecí kostí. A zbytek Starků je na nějaké svatbě zabito.
Tak a měli byste to bez omáčky, kterou se vlastně nic nezmění. Na jednu stranu chcete, aby knížky byly neosekány a co nejvíc vyztižené, na stranu druhou vám vadí vata kolem. A hlavně, seriál není knížka. Ještě že si to aspoň ten Martin uvědomuje a nefrflá... :roll:
@Jay Grammar nazi :-) Zlatá angličtina...
Sitcomy s jejich přívalem punchlines samozřejmě naprosto nesrovnávám. Dexter byla celkem hovadina, plná laciných wtf momentů, zamotaná do opravdu absurdních měřítek. Hlavně, že se pořád "něco" dělo.. :roll:
Ale nesmíš tam mít tý omáčky tolik že se v ní topíš... Mě to ani tolik u toho Crastera snad nevadilo, jen nevím proč to tam dávali, když to není ani v knížkách, ani si tím nepomohli. Třeba Studenoruký by tam nadělal víc parády než komparz černých bratří.
Já jsem ten poslední co si většinou na seriál stěžuje, spíš se dokola zastávám, tím spíš si chci občas kopnout! :)
Jinak, ano, pokud vyřadíme seriály, kde se "pořád něco děje" (z takového či makového důvodu), pak samozřejmě můžeme nadávat na to, že se v nich "každou chvíli nic neděje"... to je tak trochu tautologie.