9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/1350761570_icon_Scroll.png)
Podzimní kolo fanouškovských povídek ze světa ledu a ohně. Témata jsou následující: 1) Když se Robert vzbouřil - Rebelie Roberta Baratheona provždy změnila život v Západozemí. Mnoho krve a slz se prolilo pro to, aby byli Draci svrženi z … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jinak ta délka podle mě závisí na tobě a čtenáři nejvíc ocení, když je to čtivé "překvapivě" :)
taky jsem pro...napiš nam něco pěkneho :) naměty jsou bohate
Což mě navodilo, že jsem se znovu kouknul a našel, že termín není do konce roku...
Takže plán B - psát si budu (po Martinovsku) vlastním tempem a až to bude, tak to bude - buď to bude v 10. kole, nebo nesoutěžně...
A jestli se ti nelíbí obal Světa ledu a ohně, tak si ho prostě přebal do nějaké papíru a nemusíš na to koukat ;)
Ale pustil jsem se teď do psaní něčeho jiného. Tak snad to stihnu dopsat. Takový termín do konce roku by mi asi vůbec nevadil :anxious:
Pokud budete chtít ještě další prodloužení, tak se nestyďte si říct. Páčit to z vás nebudu ;)
Třeba to někoho bude motivovat do závěrečného finiše ;)
mětomu na druhém místě ;-)Vlastně za to může obchod, ve kterém neměli ořechy, takže jsem si potřebovala někde vybít kreativitu určenou na vykrajování perníčků :D