9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 28. října 2014 v Povídky
image9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Podzimní kolo fanouškovských povídek ze světa ledu a ohně.   Témata jsou následující: 1) Když se Robert vzbouřil - Rebelie Roberta Baratheona provždy změnila život v Západozemí. Mnoho krve a slz se prolilo pro to, aby byli Draci svrženi z … celý článek

Read the full story here

124

Komentáře

• A aké dlhé by to asi malo byť?
  • @Aviv jo ? :D to by jste nedali, tak spolehlivě vytočit jako můj drahý mě nedokáže nikdo :) ikdyž dneska jsem třeba vytočila sama sebe kvůli práci, takže ...dneska píšu za trest :D

jinak ta délka podle mě závisí na tobě a čtenáři nejvíc ocení, když je to čtivé "překvapivě" :)

taky jsem pro...napiš nam něco pěkneho :) naměty jsou bohate
  • @Aviv Tak, aby se ti do toho vešla povídka :D Pokud vím, hranice nejsou, třeba Boltonovská romantika má tři věty (je tu i něco kratšího?).
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Za prodloužení bych byl velice rád. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Baron @Riokai Řekněte kolik času potřebujete. Já osobně bych to zatím klidně nechala do Vánoc.
  • Jako do 24. 12.?
    @Nevada Ten týden by byl fajn. :-)
  • Do Vánoc by to bylo pěkné :)
  • jj do Vánoc idealně :-)
  • Aj, to skoro vypadá, na Dexterovské "Tik-tik-tik, this is how the time is coming out."
    Což mě navodilo, že jsem se znovu kouknul a našel, že termín není do konce roku...
    Takže plán B - psát si budu (po Martinovsku) vlastním tempem a až to bude, tak to bude - buď to bude v 10. kole, nebo nesoutěžně...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Jay Aby to nedopadlo jako u mě. :D
  • Montezuma3 napsal(a):

@Jay Aby to nedopadlo jako u mě. :D

S tím, že přijdu na to, že to nezapadá do známého děje? No, to se mi stalo částečně v prvním kole, ale tak těsně před odevzdáním, že jsem to hodil za hlavu... a od té doby jsem opatrnější... Nově by mi do toho mohla hodit vidle ta encyklopedie, ale hlavu si s ní nelámu, neb ji nemám (nelíbí se mi to černobylské kuře na přebalu).

Třeba se termín nakonec protáhne až do konce roku.

A jestli se ti nelíbí obal Světa ledu a ohně, tak si ho prostě přebal do nějaké papíru a nemusíš na to koukat ;)
    @Jay Já měl na mysli spíš jeden z mých kousků, který mám rozdělaný už od sedmého kola a jeho dokončení je stále v nedohlednu.

Ale pustil jsem se teď do psaní něčeho jiného. Tak snad to stihnu dopsat. Takový termín do konce roku by mi asi vůbec nevadil :anxious:
  • Hlásím jeden kus dopsán. V plánu mám ještě něco, tak uvidíme jestli to vyjde :D
  • @Dreamer To se musí ocenit :applause: Jdeš příkladem :-D
  • @Michelle záleží jak moc učení budu mít zrovna na stole, čím vyšší hromada, tím vyšší pravděpodobnost, že něco sepíšu :D
    No já určitě do příštího úterý nic nenapíšu, takže doufám, že za ten zbývající týden něco stihnu. :-)
  • Takže hlásím, že i já píšu. Jestli to bude do patnáctého, tak by to bylo uspěchané, takže se přimlouvám za prodloužení. A jsem nemocná, takže samozřejmě čekejte něco, co rozhodně povznese vaše duše =D
    Termín jsem už před pár dny v článku posunula na 23.
    Pokud budete chtít ještě další prodloužení, tak se nestyďte si říct. Páčit to z vás nebudu ;)
  • @Dreamer ...joo, tak to maš inspiraci přímo před sebou , ja zas hledam zpusoby jak se vyhnout sve bakalařske praci, a tohle je idealni předskokan :D
    Autor/ka nejlepší povídky tohoto kola obdrží jako odměnu knihu Rytíř Sedmi království.
    Třeba to někoho bude motivovat do závěrečného finiše ;)
    @Nevada Tak jo, tak jo. Ale prosím o posunutí Deadlinu na konec roku. Prosím, prosím :anxious:
    No tak to teda jako tu svou nepošlu, protože já tu knihu dostanu na vánoce. :-k
    @Riokai Však až to vyhraješ, tak výhru můžeš přenechat tomu na druhém místě ;-)
  • @Nevada: To mě má motivovat (Ne že bych měl ambice skončit první)?
    @Montezuma3 Dobře, až tedy vyhraji. A budeš to v 90 ještě vůbec chtít? =D
  • upraveno 18. prosince 2014
    Tak jsem teda rozhodla, sepsat to též, i když to bude kraťučké, jednoduché a asi žádné terno, ale třeba se to bude někomu líbit, no. :-s
    Vlastně za to může obchod, ve kterém neměli ořechy, takže jsem si potřebovala někde vybít kreativitu určenou na vykrajování perníčků :D
  • @CervenKa Ved orechy mozes aj zajtra lepit na pernicky, ale nice excuse ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.