9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 28. října 2014 v Povídky
image9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Podzimní kolo fanouškovských povídek ze světa ledu a ohně.   Témata jsou následující: 1) Když se Robert vzbouřil - Rebelie Roberta Baratheona provždy změnila život v Západozemí. Mnoho krve a slz se prolilo pro to, aby byli Draci svrženi z … celý článek

Read the full story here

1235»

Komentáře

• tak konečně jsem byl políben inspirací, ted jen otazka jestli to neni trochu pozdě :-)
  • @Marek Vůbec, pokud neplánuješ román, stačí jedno odpoledne :D
  • @Hildegarda Ořechy potřebuju do těsta. Asi by se dal najít recept bez nich, ale jelikož mi mezitím byl řečeno něco jako "už nic nepeč, kdo to bude jíst", tak jsem to už neřešila.
  • @CervenKa Tak to som netusila. Aky je to recept?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    tipuju rohlíčky
  • @Hildegarda Recept na perníčky, co jsem vyhrabala mezi svými papírky s recepty, kde leží dva roky, takže teď už vůbec nevím, odkud ho mám :D Teď nevím, jestli zjišťuješ původ nebo celé složení :-)
  • @CervenKa Este som nepocula o orechoch v pernikoch, tak som zvedava na zlozenie. Hod pls do spravy, nech nie sme offtopic
  • Jaký off-topic? Když už jdou perníčky použít jako výmluvu, proč jsem nic nenapsal, tak klidně hodím recept... Používám ten ze stránek příbramského hornického muzea - perníčky jsou měkké, nejsou přehnaně sladké a prostě paráda (akorát v troubě nakynou, čímž ztratí tvar... nevíte, co s tím?)
  • @Montezuma3 Musím přiložit prosbu k tobě o posunutí termínu. Konec roku bych také uvítal. Vánoce mi šlapou příliš po krku a nestíhám psát. Dnes jsem třeba vyměnil možnost jít koupit dědovi dárek za pár hodin psaní....
  • Odsunutí mi vůbec nevadí, mám ještě něco rozepsané a chtěla bych to stihnout. Vypadá to, že by se toho mohlo sejít dost, takže pak bude co číst minimálně do března :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Montezuma3 @Baron @Dreamer Prodlouženo do 31. 12. 2014.
    Hildegarda napsal(a):

Hod pls do spravy, nech nie sme offtopic

Děkuji.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Další posunutí? Já to snad fakt budu muset napsat :D
  • @Tergas ty jsi ještě nezačal? 8-O
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @Dreamer Včera :) celou dobu jsem nestíhal
  • NeyraNeyra Oheň, led a krev
    Díky bohům za to posunutí :D
    Měla jsem strašnej skluz a málo času, ale jsem hotová :D Sice to není úplně tak, jak jsem chtěla, ale ... je to :)
    Mimochodem, ráda bych vás poprosila, abyste povídky posílali ideálně ve wordu. Rozhodně ne ve formátu pdf.
    Pokud by se někteří rozhodli psát nové odstavce pomocí tabulátoru, místo obvyklého zuřivého používání mezerníku, tak budu taky velmi vděčná :)
    Ono vůbec nejlepší je udělat nový odstavec jen pomocí enteru a hned psát zkraje řádku. Web formátování často rozhodí nebo přímo zruší... A nepoužívat široké řádkování, pokud by to šlo. Délku povídky tím stejně nenaženete, tohle není školní práce ;)
    Toto nejsou požadavky, jen osobní prosba. Kdyby to šlo, budu vážně ráda. Za případné vyhovění děkuji.

Ale na závěr jeden požadavek připomenu. Soubor s povídkou před odesláním přejmenujte svým nickem. I když má povídka název, ten stačí napsat jen na úvod samotného textu. Soubor pak přejmenujte.
    Děkuji za pozornost :anxious:
  • Ou, snad tam takový prasárny nemám, nemůžu si vůbec vzpomenout, jak jsem to psala :anxious:
  • upraveno 30. prosince 2014
    Já jsem se dopustila jenom tvoření odstavců tabulátorem, ale to snad půjde :)

Jinak jsem právě teď dopsala poslední odstavec a moje povídka má jedenáct stran, ale psala se mi dobře, takže máte smůlu :D Snad to někdo na obrazovce dočte, no. Sváteční atmosféru vážně nečekejte.
  • páááni, a to jsem naivně myslel, že jsem se se svými 7 stranami docela rozepsal =D
  • Že by zítřek byl už opravdu finální termín? :-) Vypadá to velmi nadějně :-D Už se těším.
    Tak já jdu zrušit to řádkování 1,5 a jdu taky poslat :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Nooo, mám dotaz.. Nevadí když povídku pošlu až dnes? Já na to včera jaksyk zapomněl. =D
    Nevadí.
  • já jsem ještě troufalejší než Riokai, a to proto, že bych chtěla poprosit, jestli můžu povídku poslat až zítra? (nebo tedy dneska, 2.1.) kdyby to někomu vadilo, můžu ji klidně nechat do dalšího kola, na nějaké téma se to naroubuje vždycky :D
    Jen to v klidu pošli. Já se ke zpracování dostanu nejdřív o víkendu.
  • Moc a moc děkuju
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.