9. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/1350761570_icon_Scroll.png)
Podzimní kolo fanouškovských povídek ze světa ledu a ohně. Témata jsou následující: 1) Když se Robert vzbouřil - Rebelie Roberta Baratheona provždy změnila život v Západozemí. Mnoho krve a slz se prolilo pro to, aby byli Draci svrženi z … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Měla jsem strašnej skluz a málo času, ale jsem hotová :D Sice to není úplně tak, jak jsem chtěla, ale ... je to :)
Pokud by se někteří rozhodli psát nové odstavce pomocí tabulátoru, místo obvyklého zuřivého používání mezerníku, tak budu taky velmi vděčná :)
Ono vůbec nejlepší je udělat nový odstavec jen pomocí enteru a hned psát zkraje řádku. Web formátování často rozhodí nebo přímo zruší... A nepoužívat široké řádkování, pokud by to šlo. Délku povídky tím stejně nenaženete, tohle není školní práce ;)
Toto nejsou požadavky, jen osobní prosba. Kdyby to šlo, budu vážně ráda. Za případné vyhovění děkuji.
Ale na závěr jeden požadavek připomenu. Soubor s povídkou před odesláním přejmenujte svým nickem. I když má povídka název, ten stačí napsat jen na úvod samotného textu. Soubor pak přejmenujte.
Děkuji za pozornost :anxious:
Jinak jsem právě teď dopsala poslední odstavec a moje povídka má jedenáct stran, ale psala se mi dobře, takže máte smůlu :D Snad to někdo na obrazovce dočte, no. Sváteční atmosféru vážně nečekejte.
Tak já jdu zrušit to řádkování 1,5 a jdu taky poslat :-)