@Hildegarda Ořechy potřebuju do těsta. Asi by se dal najít recept bez nich, ale jelikož mi mezitím byl řečeno něco jako "už nic nepeč, kdo to bude jíst", tak jsem to už neřešila.
@Hildegarda Recept na perníčky, co jsem vyhrabala mezi svými papírky s recepty, kde leží dva roky, takže teď už vůbec nevím, odkud ho mám :D Teď nevím, jestli zjišťuješ původ nebo celé složení :-)
Jaký off-topic? Když už jdou perníčky použít jako výmluvu, proč jsem nic nenapsal, tak klidně hodím recept... Používám ten ze stránek příbramského hornického muzea - perníčky jsou měkké, nejsou přehnaně sladké a prostě paráda (akorát v troubě nakynou, čímž ztratí tvar... nevíte, co s tím?)
@Montezuma3 Musím přiložit prosbu k tobě o posunutí termínu. Konec roku bych také uvítal. Vánoce mi šlapou příliš po krku a nestíhám psát. Dnes jsem třeba vyměnil možnost jít koupit dědovi dárek za pár hodin psaní....
Odsunutí mi vůbec nevadí, mám ještě něco rozepsané a chtěla bych to stihnout. Vypadá to, že by se toho mohlo sejít dost, takže pak bude co číst minimálně do března :D
Já jsem se dopustila jenom tvoření odstavců tabulátorem, ale to snad půjde :)
Jinak jsem právě teď dopsala poslední odstavec a moje povídka má jedenáct stran, ale psala se mi dobře, takže máte smůlu :D Snad to někdo na obrazovce dočte, no. Sváteční atmosféru vážně nečekejte.
já jsem ještě troufalejší než Riokai, a to proto, že bych chtěla poprosit, jestli můžu povídku poslat až zítra? (nebo tedy dneska, 2.1.) kdyby to někomu vadilo, můžu ji klidně nechat do dalšího kola, na nějaké téma se to naroubuje vždycky :D
Komentáře
Měla jsem strašnej skluz a málo času, ale jsem hotová :D Sice to není úplně tak, jak jsem chtěla, ale ... je to :)
Jinak jsem právě teď dopsala poslední odstavec a moje povídka má jedenáct stran, ale psala se mi dobře, takže máte smůlu :D Snad to někdo na obrazovce dočte, no. Sváteční atmosféru vážně nečekejte.
Tak já jdu zrušit to řádkování 1,5 a jdu taky poslat :-)