Spoilery/rozdíly v seriálu - (spoiler všech knih a epizod seriálu)
Založil bych tohle téma pro lidi, který už viděli všechny uniklý epizody z pátý série a četli všechny knížky, a chtěj probírat věci, co v seriálu bylo úplně jinak než v knížkách a jestli to znamená změnu dějový linky, nebo to může prozradit něco z Vichrů. Zakládám to, aby nebyly spoilery u diskuzí u prvních čtyř epizod a aby se nemuselo nic schovávat. Tak povídejte, co si kdo myslíte?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Spoilery/rozdíly v seriálu - (spoiler všech knih a epizod seriálu)
... ačkoli teď mě napadá, že topic
Spoilery/shodnosti v seriálu a knize - (spoiler všech knih a epizod seriálu)
by asi jakože hodně zel prázdnotou...
:-)
Mercy - Aryina kapitola vo Vichroch, stretne sa v seriály s Merynom Trantom a odkrágľuje ho.
WDM alternatív - Sansa zaujme jej úlohu, stretne pár Freyov alebo kohosi a zabije ich štýlom ala Bolton alebo proste povesí.
Mother of Dragon's Mercy - odpustenie Jorahovi alebo čosi na ten štýl, odpustenie Dothrakom (vyzerá to, že únos bude už v devine a desiatka má opis, že je medzi cudzincami), ak sa k nej pridajú.
Matka ako Selyse - odpustenie za obetovanie Shireen :twisted:
To ovšem neznamená, že se nepoperou.
Čoby ma teda dosť potešilo. Každopádne sa neviem dočkať :)
Fight s Nočním králem myslím nehrozí.
Pokud by se přeci jen objevil další drak (což podle mě moc reálné není), kdo by si ho měl osedlat? Aegon nebo Jon? A komu by pak patřily zbylé dvě hlavy draků, co má Dany?
Oboje dvoje vynikající inspirace pro nějaký fan obrázek
Jsem pln dojmů, chápejte :D Chtěl jsem děsně pochválit pasáž v Meereenu, že Dany byla s Tyrionem celkem snesitelná, ale pak přišel Tvrdodomov :D Čekal bych teda že to co Jon udělá, udělá aspoň s pořádným publikem, aby si třeba u Thennů získal obdiv a respekt. A přiznávám, že když Jon odplouval na poslední lodi, tak jsem měl celkem husí kůži, z toho co se dělo na břehu.