Spoilery/rozdíly v seriálu - (spoiler všech knih a epizod seriálu)

Založil bych tohle téma pro lidi, který už viděli všechny uniklý epizody z pátý série a četli všechny knížky, a chtěj probírat věci, co v seriálu bylo úplně jinak než v knížkách a jestli to znamená změnu dějový linky, nebo to může prozradit něco z Vichrů. Zakládám to, aby nebyly spoilery u diskuzí u prvních čtyř epizod a aby se nemuselo nic schovávat. Tak povídejte, co si kdo myslíte?
1235»

Komentáře

• V knížce je dost pravděpodobné, že vůdcem Harpyí je Zelená milost, v seriálu už Daario Nahatis v posteli Dany řekl, že si myslí, že Harpye přestaly útočit, protože Dany chce udělat jejich vůdce králem. Dany mu asi nevěří, u ní těžko říct, má stále stejný výraz :) ...
  • Já nevím, není název topicu takový hrozně obšírný:
    Spoilery/rozdíly v seriálu - (spoiler všech knih a epizod seriálu)
    ... ačkoli teď mě napadá, že topic
    Spoilery/shodnosti v seriálu a knize - (spoiler všech knih a epizod seriálu)
    by asi jakože hodně zel prázdnotou...
  • Desátá epizoda - Mother's Mercy. Radši nic, co když to nebude tamto a já budu zbytečně naštvanej :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Ten drak co spí pod Zimohradem může znamenat taky draka (Targaryena) co leží v kryptě pod Zimohradem. Stejně tak jako kamenný drak může mít souvislost s lupusem. Osobně si nemyslím, že se v Písni objeví víc draků, než jsou ti Danyini.
  • @Gepeto Nebo to bude zase víc věcí dohromady, jako u epizody Gift nebo v minulé sérii Children.
  • Myslíte, že budú v ďalšej epizóde (Tvrdodomov) bieli chodci?? Podľa knihy tam tuším boli
  • Já doufám, že tam bude fight...jinak tam jeli z pohledu diváka naprosto zbytečně.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Předpokládám, že kdyby na severu byl nějakej drak, už by se o něm mluvilo. I když třeba jen v "legendách" jako o obrech a mamutech :)
    Fight s Nočním králem myslím nehrozí.
    upraveno 31. května 2015
    upraveno 31. května 2015
  • Tyrion by si pro případnou jízdu na drakovi sestavil nějaké vychytané sedlo "pro mrzáky a trpaslíky" :)
  • @Stannis_Baratheon: A pak mluv o "Přání otcem myšlenky"... Jako čtvrtinový Targaryen má samozřejmě o mnoho víc právo, než 100% Dany, než možná 100% A., než možná 100% J.
  • upraveno 1. června 2015
    Kdo dělá topic k aktuálnímu dílu? Moderátoři?

Jsem pln dojmů, chápejte :D Chtěl jsem děsně pochválit pasáž v Meereenu, že Dany byla s Tyrionem celkem snesitelná, ale pak přišel Tvrdodomov :D Čekal bych teda že to co Jon udělá, udělá aspoň s pořádným publikem, aby si třeba u Thennů získal obdiv a respekt. A přiznávám, že když Jon odplouval na poslední lodi, tak jsem měl celkem husí kůži, z toho co se dělo na břehu.
  • Héj, huš s tebou, na díl se zásadně koukám až v pondělí večer tak tady neprozrazuj. :)
  • @Terezička To tě mělo nalákat ještě víc! Dal jsem si pozor aby tam spoiler nebyl žádný :) Musím říct, že Dorne v dnešním díle vůbec nebylo, takže klidně řeknu že to byl nejlepší díl sezóny. Já jsem pro dnešek nadmíru spokojen.
  • Teď koukám do jakého topicu jsi napsal a za vola jsem já, tak já už radši fórum zavřu :)
  • Ale stejně jsem ani tady nechtěl spoilerovat...
    upraveno 1. června 2015
  • JoserJoser persona non grata
    Doufám že jsem to zařadil správně, takže mi to prosím nemažte. A teď o co jde, můj oblíbený youtuber Anekron s malou pomocí slovenských kolegů kompletně přepracovali příběh šesté série a nyní je to vše online. Já za sebe říkám dobře a vám ostatním přeji příjemný poslech.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.