Ukázková kapitola z knihy Vichry zimy - Alayne - Ice & Fire

upraveno 15. dubna 2015 v Píseň ledu a ohně
imageUkázková kapitola z knihy Vichry zimy - Alayne - Ice & Fire

Přinášíme vám další ukázkovou kapitolu z Vichrů zimy, kterou nedávno George R.R. Martin zveřejnil na svých stránkách. Tentokrát se podíváme do Údolí Arryn a to z pohledu Sansy. Kapitolu do slovenštiny přeložil Vigo, za což mu patří velký dík. Úpravy … celý článek

Celou konverzaci přečíst zde

2»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Arya je Mercy (Milost), ne? Nebo byly uvolněné dvě její kapitoly? Tyrion a Arienne jsou jen jako v souhrnu, ale jsou tam.
  • Aryina kapitola se jmenuje Milost a ano, je to její první kapitola z Vichrů. Nebo teda název je Mercy, což je v tomhle případě jméno, které oficiálně může být přeložené úplně jinak. Victarion, Arianne II a Tyrion jsou jenom koncepty z přepsaných čtení. U Selmyho kapitoly je zmíněné jenom téma, takže zatím máme tady na icefire všechno.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Nevada Milost je Arya. Ale ta tam ještě před chvilkou nebyla ne? Nebo jsem tak blbej?
    Myslel jsem, že jedna z těch souhrných byla později vypuštěna celá.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @svoa00 dík, záhada vyřešena

@Montezuma3 vždyť píšu, že jsem ji tam (do toho seznamu) dnes přidala :) Na webu samozřejmě byla, ale v kategorii překlady
  • @svoa00
    my líní, co se nám ty Martinovi obraty nechce louskat v angličtině ti moc děkujeme ;)
  • v svk preklade je chyba "s dobrého rodu" má to byť z ak sa nemýlim. Inak kapitola zaujímavá, ja mám Sansu rád takže ma bavila.
  • Moc děkuji za překlad, s angličtinou jsem na tom mizerně a tuhle kapitolu jsem si vážně moc chtěla přečíst.
  • Hmm už zo zvyku som si to prečítal v češtine. :D Kapitola dobrá ale mám z nej pocit akoby to ani nepísal GRRM :) prišlo mi to na neho také .. akoby to proste len napísal narýchlo a odbil :D :D á nepamätám si presne ale ak na Joffvej svatbe mali 77 chodov a tu 64 tak to si skutočne žili ako králi :D
  • @Peterko Neměli 64 chodů, ale naservírovali 64 porcí - pro každého účastníka jednu :)
  • Tihoo :D ja som alkoholik :D pre mňa to je jedno a to isté :D ale nie :D to bol vtip :D ďakujem za opravu :D
  • Je až s podivem jak diametrálně odlišný byl Sansin přístup po několika větách od Petyra. Nebo je to možná tím, že pri prvním setkání ji to tolik vyvedlo z míry, protože to bylo nečekané a bolo to akoby ju diskvalifikovali zo súťaže, ešte než vôbec začala zápoliť.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.